Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Sveikos meniskos ir jautrios sielos 4u.gif

Toookios darbingos buvo pastarosios dieneles, kad nebeuvo laiko prie kompiuko prisesti. Supratau dar du dalykus: anksti keltis ir visai diena buti apsikrovus darbais irgi padeda biggrin.gif Nejauciu nei trupucio PA biggrin.gif

Mirabelle, tu klausi kokia gyvenimo prasme...Ir kiekvienam ji kitokia, taciau negali sakyti, kad jis beprasmis doh.gif Pagalvok juk gyvenimas vienas duotas ir ne siaip sau, kas tusciai prastumtum ji. Net ir blogos emocijos ir jausmai yra labai svarbi gyvenimo dalis 4u.gif Juk nepatirdama skausmo, liudesio, nusivylimo, depresijos neivertinsi kokia laiminga esi kai dziaugiesi, myli ir esi mylima, kai pasaulis grazus ir sauletas 4u.gif Butent as taip jauciuosi, nors pries kelis menesius buvo juoda juoda ir juoda doh.gif
Kazkas kalbejo apie "akmenukus" ir as tokiu zmoniu pazistu, kurie ne tik visada sypsosi, bet svarbiausia spinduliuoja toookia teigiama jega!!! Va butent ziuredama i siuos zmones, as negalvoju kaip jiem pavyksta ar kada jie buna liudni (nes tai visiskai nesvarbu) - o kas ir as noriu tokia buti 4u.gif Tai padeda 4u.gif
Galu gale net tas lietus, per kuri taip suslapai juk tau sukele geras emocijas ir jei sugebi visa slapia dziaugtis lietumi, tai truputeli pasistengus gali dziaugtis ir kitomis gyvenimo dalimis 4u.gif

Paklydele, pritariu tavo nuomonei kad ypac laukiantis antidepresantai tikrai nera gerai 4u.gif Visada yra kelios iseitis, tik kazkodel dauguma renkasi paprasciausia... biggrin.gif

Ksena, as irgi manau, kad mes visos meniskos ir jautrios biggrin.gif Nes jautrus zmones yra silpnesni ir atviresni visokiems negerumams biggrin.gif

Gotika, sekmes sesijoje 4u.gif

Niu va prirasiau... biggrin.gif Ir kakava rytine pabaigiau biggrin.gif

Gero ir ramaus sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
Mereveja. Negaliu dabar ivertinti, kaip gera buti mylincia, mylima, kaip gera kazkuo dziaugtis, nes niekad nebuvau mylima, nuolat skausmingai mylejau, nuolat kentejau, kol tai privede prie visisko paluzimo. Nezinau, kada atsistosiu ant koju. Viskas susimete i viena ir as grimztu i kazkokia juoda giluma. Kaip ir vakar: senose kapinese mane guode tik vyno butelis, pakelis cigareciu ir gera drauge salia. Taciau veliau ir tai teko iseti, nes atejo jos vaikinas...Nenorejau porelei trukdyti ir patraukiau per tamsias kapines girta namo. Nakti sapnavau kosmarus, vel i kazkokia bedugne grimzdau, isgerus raminamuju uzmigau...Dabar sedziu tamsoj, nevilty, sirdy juoda skyle, smegenyse irgi. Poryt einu pas psichologa, bijau, kad ir jis nieko gero man nepades, nebent isbars, kad esu jauna ir kvaila ir kad visiems taip buna.
Atsakyti
gal čia rasit ką nors naujo 4u.gif
sekmes visoms, aš pasveikau po daug metų, reiškia ir jus galit, tik reikia nustot dejot ir pradet veikt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 14 balandžio 2008 - 11:16
Mirabelle, kam tu taip pesimistiskai? 4u.gif Netikiu, kad neturi artimu zmoniu g.gif Taip gal nesulauki meiles is vaikino, bet gal ir nelemta...Juk pagalvok visas gyvenimas dar pries aki, niekada negali zinoti kada sutiksi ir kur ta vieninteli, kuriam ir tu busi vienintele 4u.gif Beto meile juk jauti ir is kitu zmoniu, tevu, draugu, net naminio gyvunelio biggrin.gif Ir visgi alkoholio nenumalsinsi nieko!!! doh.gif Kaip tik yra irodyta, kad alkoholis tik sukelia nerima, tad cia nesigydymas, o dar labiau skatinimas PA schmoll.gif Turi susiimti del saves pacios!!! 4u.gif Niekas uz mus nepakovos ir nepasveiks 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės,
Jau taip buvau dingus iš šio skyrelio, bet vis tenka susidurti su panika doh.gif kad ją kur... unsure.gif
Jau nuo 2005 metų vartoju seroxatą, dabar tik palaikomąją dozę (po 10 mg dienoje), clonazepamo nevartoju beveik metai (net pagal poreikį), nes nepernešu galvos skausmo po jo vartojimo.
Panika pame aplanko kiekvienoje viešo maitinimo įstaigoje ir pasireiškia dusuliu beigi gerklės apmirimu, na prekybos centruose ji reta. Kokius metus gyvenau be priepuolių, tačiau po skrandžio mažinimo operacijos jie nori grįžti (gal bėda tame, kad skrandukas neįsisavina pilnai medikamento?). Pas medikus nėjau, nagi nėr kada per darbus doh.gif
Taip nenoriu vėl pajusti tuos baisius priepuolius, kai turėdavo lipti lauk iš važiuojančio mikriuko, bėgti iš parduotuvės, drebančiom rankom kuistis rankinuke ieškant clonazepamo doh.gif
Stresai, va kas mus suėda.
Sveikatytės visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 14, 13:09)
Labas, mergaitės,
Jau taip buvau dingus iš šio skyrelio, bet vis tenka susidurti su panika  doh.gif  kad ją kur... unsure.gif
Jau nuo 2005 metų vartoju seroxatą, dabar tik palaikomąją dozę (po 10 mg dienoje), clonazepamo nevartoju beveik metai (net pagal poreikį), nes nepernešu galvos skausmo po jo vartojimo.
Panika pame aplanko kiekvienoje viešo maitinimo įstaigoje ir pasireiškia dusuliu beigi gerklės apmirimu, na prekybos centruose ji reta. Kokius metus gyvenau be priepuolių, tačiau po skrandžio mažinimo operacijos jie nori grįžti (gal bėda tame, kad skrandukas neįsisavina pilnai medikamento?). Pas medikus nėjau, nagi nėr kada per darbus  doh.gif

nu nelabai tiketina ištikrujų šitą versiją , bet jei neramu paklausk pas medikus. šeipp tokiu atveju reiketu tada leistis vaistus i sedynė .
Atsakyti
Sveikutes,

Na ir grazi siandien Vilniuje dienele 4u.gif As pilna teigiamos energijos ir noro dziaugtis zaliuojanciu pavasariu 4u.gif Linkiu tokiu pojuciu ir jumis smile.gif

Visom 18 - 30 metu panikuotojoms siulau apsilankyti siuose uzsiemimuose jaunimui 4u.gif Man padejo labai 4u.gif

Kursu data: 2008 04 22 - 27 vakarais.

Visa informacija cia: http://www.gyvenimom.../klausimai.html

Siulau apsilankyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 14, 15:34)
nu nelabai tiketina ištikrujų šitą versiją , bet jei neramu paklausk pas medikus. šeipp tokiu atveju reiketu tada leistis vaistus i sedynė .

Žinoma, jau kai bus nekas - klausiu doh.gif
Didint dozės nenoriu ir į šikną nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 13, 15:58)
Mereveja. Negaliu dabar ivertinti, kaip gera buti mylincia, mylima, kaip gera kazkuo dziaugtis, nes niekad nebuvau mylima, nuolat skausmingai mylejau, nuolat kentejau, kol tai privede prie visisko paluzimo. Nezinau, kada atsistosiu ant koju. Viskas susimete i viena ir as grimztu i kazkokia juoda giluma. Kaip ir vakar: senose kapinese mane guode tik vyno butelis, pakelis cigareciu ir gera drauge salia. Taciau veliau ir tai teko iseti, nes atejo jos vaikinas...Nenorejau porelei trukdyti ir patraukiau per tamsias kapines girta namo. Nakti sapnavau kosmarus, vel i kazkokia bedugne grimzdau, isgerus raminamuju uzmigau...Dabar sedziu tamsoj, nevilty, sirdy juoda skyle, smegenyse irgi. Poryt einu pas psichologa, bijau, kad ir jis nieko gero man nepades, nebent isbars, kad esu jauna ir kvaila ir kad visiems taip buna.

Labas Mirabelle.Tikrai barsiu ir aš schmoll.gif kaip tu taip nemyli saves?Žinai tu dar jauna ir tau atrodo,kad nėra gyvenimo prasmės,bet gyvenimas labai gražus.Aš irgi prieš 10 metų visokias nesamones pridaridavau,dabar net prisiminti nenoriu doh.gif tu nemanik,kad aš rašau tau be supratimo,kas su tavim darosi.Labai gerai tave suprantu ir todėl labai noriu padieti nors rašydama tau.Žinoma,tai tavo gyvenimas ir tau spresti,kaip toliau gyventi,bet kaip tau pačiau bus liudna ir negera jai labai greitai ateis laikas kada tu suprasį,kad verta gyventi,surasi žmogu,kuris tave myles.. o del to,kad tu taip elgeisi su savo pačios sveikata nebenoresi ir tos meiles...Negalima,tu dar labiau pakenksi savo psichikai,ir tada tikrai bus laaabai sunku išgydytis.Patikek aš žinau,ką rašau...Nedaryk nesamoniu,noriu,kad žinotu ir suprastu niekas niegales tau padieti,jai pati nemylesi ir negerbsi saves.Neliudėk,aš su tavim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 14 balandžio 2008 - 20:57
QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 14, 14:09)
Labas, mergaitės,
Jau taip buvau dingus iš šio skyrelio, bet vis tenka susidurti su panika  doh.gif  kad ją kur... unsure.gif
Panika pame aplanko kiekvienoje viešo maitinimo įstaigoje ir pasireiškia dusuliu beigi gerklės apmirimu, na prekybos centruose ji reta. Kokius metus gyvenau be priepuolių, tačiau po skrandžio mažinimo operacijos jie nori grįžti (gal bėda tame, kad skrandukas neįsisavina pilnai medikamento?). Pas medikus nėjau, nagi nėr kada per darbus  doh.gif
Taip nenoriu vėl pajusti tuos baisius priepuolius, kai turėdavo lipti lauk iš važiuojančio mikriuko, bėgti iš parduotuvės, drebančiom rankom kuistis rankinuke ieškant clonazepamo  doh.gif
Stresai, va kas mus suėda.
Sveikatytės visom  4u.gif

Labas Ratatanke.Gerai ,kad prisijiungei prie mūsų kompanijos.Labai gerai žinau ka jauti PA ir po jos bijodama pakartuojimo šio siaubo.Norejau paklausti rašai,kad ilga laika vartoji Seroxata,aš ji irgi vartojiu,bet dar trumpai.O tu gerdavai be petraukos visus šios metus?Kodel taip ilgai,tai gydytoja siūle ar tu savarankiškai? Žinai gali būti ,kad po tavo aprašytos operacijos vaistai nelabai isisavina,bet vel gi aš ne gydytoja ir manau,kad tau reikia vel aplankyti psichoterapeuta.Gal reikia Seroxata pakeisi?Pradėti vartuoti kitus AD.Gali būti,kad prie Seroxato tavo organizmas priprato ir jie neduoda reikiamo efekto,šiaip vienos rušies AD galima vartoti apie 2 metus,o tu jau vartuoji daug daugaiu. Tau būtinai reikia nueti pas gydytija. Viso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 14 balandžio 2008 - 21:13
QUOTE(Ratatankė @ 2008 04 14, 19:31)
Žinoma, jau kai bus nekas - klausiu  doh.gif
Didint dozės nenoriu ir į šikną nenoriu schmoll.gif

reiškia sveik blimba pagaliau, kiek galima !!!!!!! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma, mergaites 4u.gif As nepyksiu, kad jus mane pabarsit. Zinau, kad turiu myleti save, bet tai taip sunku, kai jautiesi neivertinta. Draugu as turiu ir nemazai, nesu is tu pilku pelyciu, megstu kompanijoj pabuti, lankytis susiburimuose ir panasiai. Del alkoholio tai reik kazka daryti, tiesiog seniau, kol neturejau PA, jis nebuvo problema, o dabar ir pati pastebiu, kad tiek, kiek seniau per savaitgali isgerdavau tai man jau peilis, kita diena nei gyva, nei mirus vaikstau. Nesu as alkoholike siaip, negalvokit sitaip biggrin.gif Jauciu teks apsiribot sidro skardinele savaitgaliais ar dlight'u ir uzteks. Tikiuosi atsigausiu kazkada. Pasinervinau siom dienom, tai vel uzejo simptomai kaip pirmai, nors jau praeidinejo, Taciau siandien jau neverkiau thumbup.gif Laikykites ir jus smile.gif As poryt jau pas gydytoja einu.
Atsakyti