Bet kada tau gera,kada supranti kad gyveni,o ne egzistuoji manau kiekviena iš jūsų pagalvuoja ,kad tikriausiai gyvenimas ne toks jau ir blogas.
Labai labai pritariu
Papildyta:
P.S. Ksenai pritariu, del tu zodziu, kuriuos pacitavau
As tai manau, kad jie budami tokie kieti, nemano, jog egzistuoja Tiesiog jiems viskas dzin dzin dzin. Bet gi nebuna zmoniu, kuriems viskas visad gerai. Buna tokiu juodu periodu, tik musm gal dazniau. O jus pazistat tokiu zmoniu "akmenuku"?
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 11, 08:17)
As tai manau, kad jie budami tokie kieti, nemano, jog egzistuoja Tiesiog jiems viskas dzin dzin dzin. Bet gi nebuna zmoniu, kuriems viskas visad gerai. Buna tokiu juodu periodu, tik musm gal dazniau. O jus pazistat tokiu zmoniu "akmenuku"?
As taip pat manau, kad visi turi sunkiu periodu, tik kiekvienam savaip tai pasireiskia. O tie zmones, kuriem atrodo viskas dzin, galbut tik priemta tokius...Nepazistu daug zmoniu, kurie saltai reaguotu i visas situacijas ir butu nepalauziami...Galbut su tokiais tiesiog nesusidedu
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 11, 08:17)
O jus pažiūrekit į žmonių veidus pvz.parduotuveje ar autobuse,jie jums atrodo labai patenkinti,laimingi?Man tai nelabai.Nesakau,kad jie visi akmieniniai,bet patykekit,dabar žmones visai netokie ,kaip anksčiau.Suprantu sunkus gyvenimas,daug stresu,stresojam dėl visko,gyvenimas dabar toks ,kad jai nepaskubėsi tai gali nieko ir netureti.Del to skubejimo,tempo žmones pamiršta apie geri ,laime ,meilė.Taip turiu pažistamu kurios galima pavadinti "akmienukais",bet jie ne draugai. Mano draugai tai vyras,mama ir sesė.Galių daug parašyti pavizdžių iš savo gyvenimo apie išdavyste,mela,bet manau neverta prisiminti ,dar PA prasides.Ir nereikia jau taip kabintis prie to žodžio "akmenukai",galima pavadinti paparasčiau netokie jautrus,kaip mes...o gal tai ir visai neblogai,mažiau problemu?Nežinau.
QUOTE(maliootka @ 2008 04 10, 20:49)
ojej, tikrai kaip reikals mano stazas tai gal kokie 5 metai, net neprisimenu tiksliai reikia kazkaip perplaut tas musu smegenis tik va nezinau su kuo teoriskai zinau kaip jas perplaut, o va praktiskai nu niekaip neiseina dar
va uztai kad praplauti praktiskai sunku, labai sunku parasciauias patarimas kuo anksciau kol liga neisisenejo reikia keisti kazka savyje ir gyvenime, nors zinau is savo patirties, kad tai labai sunku, tuo labiau mano atveju, o jus kadangi dar visai jaunutes, tai ieskokit priezasciu, kas sukelia ta nepasitenkinima
Papildyta:
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 10, 22:06)
Tetarima, kazkuo pasirodete man i mane panasi Laimingas tas, kuriam pirmoji meile buvo paskutine. Kas zino, gal jus ta vyra butumete isplesus is mirties nagu ir tai jam nepasiseke, kad ne su jumis liko. As pirmaja meile sutikau budama 17, o jam buvo 16 Mes dar dabar draugaujame, tik musu santykiai komplikuoti, abu esame komplikuotos asmenybes. Mano bernelis nesitrainioja su kitom, jis mano geras draugas, tad labai daug apie ji zinau, pas mus viskas bendra...Kaip bus ateity, as nezinau...I joki kita paziureti negaliu, nors turiu tiek sauniu pazistamu vaikinu ir draugu.
Siandien labai pasinervinau, tai PA vel bando uzeidineti, tai vis bandau laikytis, bt vis tiek kaip ant adatu.
Siandien labai pasinervinau, tai PA vel bando uzeidineti, tai vis bandau laikytis, bt vis tiek kaip ant adatu.
agam, ko gero esam trapios labai asmenybes, labai tesingos, nepakenciancios melo ir apgavystes tau dar tik 19, tai sutiksi dar savo meile manau tikrai
Papildyta:
tuoj einu i pokalby del darbo, nes viena kompanija ramybes neduoda, vis skambineja kasdien kviecia i susitikima vienos UAB grupes vadovas, kazkodel kaip sirse jis mane persekioja, jaudinuosi zinoma, bet eisiu paklausysiu ka ten sneka
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 10, 23:12)
Labas ~Saule~.Manau,kad jai planoji vaikeli ir kaip rašai jauti,kad nelabai tu vaistų nori gerti pabandik kitus metodus.Pagerk gerus vitaminus,heomopatinius raminančius.Neskubek su tais vaistais Matai,jai planoji vaika niekas negali prognozoti ar nepakenks tie vaistai mažiukui nors tu pasojimo metų ju nevartosi.Antidepresantu pats trumpiausias kursas puse metų,o kas gali žinoti ,kad tu nepastosi.Žinai,planoti gerai,bet nevisada išeina taip ,kaip planoji.Pati vartuojių AD,bet jau turiu du vaikus,ir vaistai man jau buvo labai reikalingi.Iki.
Jo... tikriausiai pabandysiu kitais būdais tvarkytis. Gal, sakau, nusipirkt B grupės vitaminų, tada dar kokių nors nereceptinių raminančių, ar ne? O ką dar?
Ir tikriausiai man būtų ne pro šalį psichoterapija... vakar daug mąsčiau apie tai, galvojau, ką norėčiau savyje pakeist. Supratau, kad daug ką. Tik viena to nesugebu padaryt. Kaip gera, kad yra šitas skyrelis! Nesijaučiu kažkokia ne tokia, balta varna
Tetarima, sėkmės pokalby! Rašyk, kaip sekės.
Na, o kaip jūsų visų nuotaikos šiandien?
Tetarima, pasisekimo jums Parasykit, kaip sekesi
QUOTE(~Saulė~ @ 2008 04 11, 11:35)
Jo... tikriausiai pabandysiu kitais būdais tvarkytis. Gal, sakau, nusipirkt B grupės vitaminų, tada dar kokių nors nereceptinių raminančių, ar ne? O ką dar?
Ir tikriausiai man būtų ne pro šalį psichoterapija... vakar daug mąsčiau apie tai, galvojau, ką norėčiau savyje pakeist. Supratau, kad daug ką. Tik viena to nesugebu padaryt. Kaip gera, kad yra šitas skyrelis! Nesijaučiu kažkokia ne tokia, balta varna
Labas ~Saulė~.Mano nuotaika šiandien nebloga Tik miego truksta,mažiukas mano laaabai anksti kelėsi.Dar turiu rupiesčiu,po savaites krikštysim antra sūneli.Tai žinai,kai žmogus užimtas tai nėra laiko galvoti.Tik žinau,kad po švenčių man bus sunkoka.Aš pastebėjau,kad labai pavargstu ne taip kad fiziškai,kaip morališkai.Vistiek pergyveni,kad viskas būtu gerai,kad šventė paviktu,tie visi apsipirkinėjimai,parduotuves...nelabai miegstu būti jose,silpna tik darosi ir galva pradeda svaigti.Tai iš vienos puses labai malonus įvykis,bet pats pasiruošimas mane vargina.Iki.
QUOTE(Mirabelle @ 2008 04 11, 15:55)
Tetarima, pasisekimo jums Parasykit, kaip sekesi
Na va parejau, bet pasirodo tai Draudimo kompanija O man reikia tokio darbo kad eitum stazas Dave man uzpildyti anketa ir sake paskambins, bet zinau kad as ten neisiu, ne mano komunikabilumui toks darbas , nebent cia gali buti papildomas
Nebijokit daryti to, ko niekad nedarytumet
Sveikos,
Tetarima, ir mane kažkada draudimo kompanija verbavo, nepasidaviau nors kaip papildomas darbas gal ir neblogai.
Ksėna, sėkmės tau pasiruošimo darbuose smagus įvykis, malonus, bet įsivaizduoju, kiek rūpesčių....
Klausykit, o jums griaustiis nesukelia neigiamų emocijų? Aš labai jo nemėgstu, man tada toks negerumas užeina, br... ne tai kad bijau, bet kažkaip neramu pasidaro. Vakar kai pradėjo dundėt... Stengiaus nukreipt mintis, tai visai nieko, beveik pavyko
Tetarima, ir mane kažkada draudimo kompanija verbavo, nepasidaviau nors kaip papildomas darbas gal ir neblogai.
Ksėna, sėkmės tau pasiruošimo darbuose smagus įvykis, malonus, bet įsivaizduoju, kiek rūpesčių....
Klausykit, o jums griaustiis nesukelia neigiamų emocijų? Aš labai jo nemėgstu, man tada toks negerumas užeina, br... ne tai kad bijau, bet kažkaip neramu pasidaro. Vakar kai pradėjo dundėt... Stengiaus nukreipt mintis, tai visai nieko, beveik pavyko
Mant ia griaustinis buvo nebuvo. Vakar per nezmoniska lietu ejau namo, visa slapia grizau vidury nakties Bet buvo linksma.