sveikutes jau labai senei buvau uzsukusi,darbai visokie reikaliukai laiko nebebuvo...matau keletas nauju zmogeliu yra sveikos prisijungusios,mano svijauta jau gan gera,jau nebeuzeina panokos prikepuoliai,tik nemigos problemele dar likus po tu visu paniku ir nerimu,bei baimes,na aisku ir paciu priepuoliuku nera turbut del vaistu vartojimo.... tik idomu ar jausiuos taip pat gerai kai antidepresantus nutrauksiu vartoti? o kaip jus jauciates?beje aciu mereja uz nauja puslapiuka.... as irgi noreciau susitikimo,beje kaip tik nuo geguzes 8dieneles iki 16 i LT busiu pargryzus....
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 05, 19:43)
tai saunu kad priimat i buri....ar as cia sapnuoju,ar jusu temele buvo organizavus susitikima?gal maisau kazka?butu smagu su kaip sakant''likimo draugemis'' susitikti...
Nesapnoji Tik i ta susitikima buvom atejusios dviese su tetarima
Papildyta:
QUOTE(milocka @ 2008 04 05, 20:43)
Tetarima,kaip laikaisi As jau po egipto pries skrydi ikaliau Lexotanil,kad maziau bijociau Paskutines tris dienos buvo +40,tai biski niekaip ,oro truko.Dabar jau mazinu Zolofta,ziuresiu kaip be vaistuku bus
QUOTE(milocka @ 2008 04 05, 20:47)
Papildyta:
Tetarima,kaip laikaisi As jau po egipto pries skrydi ikaliau Lexotanil,kad maziau bijociau Paskutines tris dienos buvo +40,tai biski niekaip ,oro truko.Dabar jau mazinu Zolofta,ziuresiu kaip be vaistuku bus
Papildyta:
labai malonu, sveikiju sugryzus, o kaip jautiesi po atostogu? o vaistukus visdelto tu dar nenutraukei vartoti? kiek pamenu sakei kad iki sausio pabaigos ir baigsi o kaip siaip savijauta? ir papasakok ispudzius is egipto
jei ne paslaptis kuriam mieste cia buvo tas susitikimas? gal kaune netycia?
QUOTE(tetarima @ 2008 04 05, 22:37)
labai malonu, sveikiju sugryzus, o kaip jautiesi po atostogu? o vaistukus visdelto tu dar nenutraukei vartoti? kiek pamenu sakei kad iki sausio pabaigos ir baigsi o kaip siaip savijauta? ir papasakok ispudzius is egipto
Ispudziai is Egipto pranoko visus lukesciu Isimilejau Egipta,dar givenu jo Nenorejau nutraukti vaistu iki atostogu,nes paniskai bijojau lektuvo Tiesa,panikos ataku nebera senai, o vat nerimas ir dusavimai buvo pasikartoje po rota viruso Persirgau sunkiai,vemdama,kiekviena karta alpdavau,organizmas patire soka stipru.Daktaras sake,beveik norma,kad po tokiu kankiniu su tuo nelemtu Rota,gali atsinaujinti,bet aciu dievui,pageriau savaite Fluanxoli,visas nerimas dingo.Zodziu,po bet kurios ligos,pvz.po gripo,musu bedos gali atsinaujinti,tai visai normalu O,kaip tu ar geri dar Zolofta
Sveikos
Pagaliau praejo manao savaitgaliniai darbai-mokymai Dabar pailsesiu truputeli, o ryt vel darbai
Mano savijauta pakankamai gerai, kuo toliau tuo jauciuosi geriau, ir svarbiausia dziaugiuosi, kad visa tai pasiekiau be vaistu jokiu
Mirabelle, kaip praejo gimtadienis?
Milocka, sveika sugrizusi is Egipto Zinok ir man ten laaabai patiko, juros grazumas neispasakytas
lauryte21, dziugu kad jautiesi daug geriau!!! Zinok buna, kad vaistukai ir visai isgydo PA Na man tik jie nepadejo, bet kiekvienam juk skirtingai, zinau kuriems ir laaaabai padejo
Gotika, kaip tavo savaitgalis praejo?
A
Pagaliau praejo manao savaitgaliniai darbai-mokymai Dabar pailsesiu truputeli, o ryt vel darbai
Mano savijauta pakankamai gerai, kuo toliau tuo jauciuosi geriau, ir svarbiausia dziaugiuosi, kad visa tai pasiekiau be vaistu jokiu
Mirabelle, kaip praejo gimtadienis?
Milocka, sveika sugrizusi is Egipto Zinok ir man ten laaabai patiko, juros grazumas neispasakytas
lauryte21, dziugu kad jautiesi daug geriau!!! Zinok buna, kad vaistukai ir visai isgydo PA Na man tik jie nepadejo, bet kiekvienam juk skirtingai, zinau kuriems ir laaaabai padejo
Gotika, kaip tavo savaitgalis praejo?
A
Labas, mergaites Gimtadienis man buvo itin keistas, superinis, mielas, nuostabus, tiesa, buvo ir nervu. Na jis buvo ant tiek ivairus, per nakti patyriau visas galimas emocijas Bet tai nelabai pakenke man kaip matau, kolkas sedziu sau rami. Puse nakties laikiausi negerus, bet paskui islakiau puse bonkes sampo ir romo keleta taureliu Ryte jauciaus gerai, nors visa naktele nemiegojus. Stai tokie mano ispudziai. Ziuresim, kaip ryt jausiuos.
QUOTE(milocka @ 2008 04 06, 00:00)
Ispudziai is Egipto pranoko visus lukesciu Isimilejau Egipta,dar givenu jo Nenorejau nutraukti vaistu iki atostogu,nes paniskai bijojau lektuvo Tiesa,panikos ataku nebera senai, o vat nerimas ir dusavimai buvo pasikartoje po rota viruso Persirgau sunkiai,vemdama,kiekviena karta alpdavau,organizmas patire soka stipru.Daktaras sake,beveik norma,kad po tokiu kankiniu su tuo nelemtu Rota,gali atsinaujinti,bet aciu dievui,pageriau savaite Fluanxoli,visas nerimas dingo.Zodziu,po bet kurios ligos,pvz.po gripo,musu bedos gali atsinaujinti,tai visai normalu O,kaip tu ar geri dar Zolofta
laba, na va matai kaip fainiai pailsejai dziaugiuosi uz tave o kas per liga tas roto virusas? pirma karta girdziu o as vis dar geriu ir zolofta ir fluanxoli, dabar ketvirtadieni vel einu pas gyd
as tai po Turkijos jauciausi labai atsigavusi bet gyvenimas lekia toliau ir kapstaisi kapstaisi... na mano atveju as net nezinau kada man nutrauks tuos vaistukus, jauciu kad niekad bet nieko, as jau susitaikiau su tuom ir gyvenu birzelio men dukrytes vesele, tai teks bambali mineralkes po stalu pasislept laukia didelis isbandymas ir rupesciai zinoma
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 05, 23:51)
jei ne paslaptis kuriam mieste cia buvo tas susitikimas? gal kaune netycia?
ne, ne kaune, mes su milocka buvom susibegusios i picerija Klaipedoje
sveikos merginos
nezinau kas darosi, vaziuoja stogas, sedziu rasau ir bliaunu.
nutraukiau vaistus nes jau man jie atsibodo.dar protinis dantis sukvailiojo.negaliu net seiliu nuryti.
tikuosi cia viskas laikina. nors tas laikinumas jau koki trys metai.
visai neturiu jegu, silpna, miegas ima.
nors jus laikykites
nezinau kas darosi, vaziuoja stogas, sedziu rasau ir bliaunu.
nutraukiau vaistus nes jau man jie atsibodo.dar protinis dantis sukvailiojo.negaliu net seiliu nuryti.
tikuosi cia viskas laikina. nors tas laikinumas jau koki trys metai.
visai neturiu jegu, silpna, miegas ima.
nors jus laikykites
atsa, buk gerute, daryk kazka, kad tau taip nebutu Nju bet zinok as irgi va po baliuko sedziu, bliaunu, stogas vaziuoja, akyse migla. Man tesiasi neilgai, siaube, jei kokius tris metus taip...O kodel vaistu nebegersi?