Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Mereveja, aciu, kad esi, tavo zodziai man labai padejo, nors dabar ir nieko nematau pro savo asaras, nes mano telefa siandien pavoge verysad.gif Tokia uzsisvajojus esu visad, kad palikau ji ir shast jau neber...
Jap, man dar tik ligos pradzia, ko as noriu menesi tesirgdama ir normaliai tik savaite su puse kankindamasi verysad.gif g.gif
Kokios tu kursu kainos? Visai idomiai skamba smile.gif
Atleisk, kad nesupratau tavo baimes del troleibuso verysad.gif Jo, as irgi daug ko bijau...Tik bandau nebijoti...
Su mama ka tik issisnekejau, ji net pasiule nauja telefa man nupirkt, bet sakiau nereik, savo senaji pasiimsiu. Gerai, kad ji mane supranta doh.gif Nevykele as. Zinot, kaip kartais jauciuosi? Kaip Siuzan is "Nusivylusiu namu seimininkiu" lotuliukas.gif Gal kas sita seriala megsta?
Atsakyti
Tiesa, pamirsau apie vaistus. Negeriu as ju smile.gif Eisiu pas gydytoja, jei jis israsys tada ir gersiu. Tuos, kur mama israse, meciau gert, nes nuo ju dar labiau nervai sukyla.
Atsakyti
Sveikos.. 4u.gif kaip liudna, kad visoms taip nelengva...bet gera kad cia galime pasidalint savo mintim. smile.gif
merginos ar jums taip buna kad atrodo, jog neturit jegu kojose, rankose... doh.gif kas per jausmeliai vis kazkas naujo..
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2008 04 04, 22:38)
Sveikos.. 4u.gif kaip liudna, kad visoms taip nelengva...bet gera kad cia galime pasidalint savo mintim.  smile.gif
merginos ar jums taip buna kad atrodo, jog neturit jegu kojose, rankose... doh.gif kas per jausmeliai vis kazkas naujo..

Labas anonimiss,va butent as taippat kartais neturiu jegu kojose,kazkaip keista man ten buna,to jausmo net nemoku nupasakot,ir siaip jauciu kune kazkokius nemalonius pojucius,bet kaip apipasakot nzn...eisiu vel antradieni pas daktara,kazkaip ta jausma turesiu jam apipasakot,bet nezinau kaip ji nupasakot...
Papildyta:
Nu ir parasiau visam tekste vyrauja du zodziai,nupasakot,apipasakot lotuliukas.gif
Atsakyti
Buna buna smile.gif Atrodo, kad raumenai atrofuojasi doh.gif Isvis, atrodo, kad jegu net kazka rankose nulaikyt ner lotuliukas.gif Nu zodziu, sita liga yra superine thumbup.gif
Bet gi pasveiksim, cia musu smegenai su mumis taip zaidzia, ne pats kunas. O kadangi mes tuos savo smegenus, kiek zinau, valdyt galim, tai reik pabandyti, visas jegas sukaupt ir itikint save, kad sveikos esam 4u.gif Aj, nors ka as ce sneku, gi pries kokias keturias valandas bliovau kruvinom asarom, kad sakes man blink.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Mirabelle, dziaugiuosi kad nuotaika tavo bent kazkiek pasitaise 4u.gif Vargsiuke, kad telefona pametei, zinok ir as issiblaskiusi doh.gif Irgi kuria dienele vos nepameciau, gerai kad paeme geras zmogelis ax.gif Tokios mes jau issiblaskiusios blush2.gif Man patiko ziureti nusivylusias namu seimininkes drinks_cheers.gif Bet jei jautiesi panasi i Siuzana, tai visai gerai - pabaigoje jai labai graziai pasibaige vestuves su tuo vyruku 4u.gif (jei nemaisau jos su kokia kita biggrin.gif )
Kursai kainuoja pirma karta 300, o pervedant is sanksto 250 arba 200. Paskaityk cia:http://www.gyvenimomenas.lt/yesplus/klausimai.html
As eisiu balandzio men, jei sugalvosi prisijunk drinks_cheers.gif

Gotika, Anomiss ir man tai pat buna blink.gif Kartais net pakerta kojas doh.gif

Na mergaites, saldziu sapniuku ir optimizmo - pasveiksim visos 4u.gif Ryt laukia sunki dienele darbe, tai tik vakare uzsuksiu i musu namuciu smile.gif

Saldziu 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Nju va, o mano telefona negeras zmogelis paeme lotuliukas.gif Nu niekis. Istvermes tau darbe siandien. O as tai i gimtadieni ruosiuos, vakare vaziuoju, pernakt. Eina sau, gert bijau, gal negersiu g.gif O taip noreciau, bet paskui gali blogiau buti...Nenoriu ryte va tokia sedeti bigsmile.gif lotuliukas.gif blink.gif
Pasveiksim mes, vienos greiciau, kitos veliau. Nu del kursu pagalvosiu, bet as kaip tik jau pas gydytoja nuo balandzio eisiu, ziuresim, koki gydyma jis man paskirs smile.gif
Atsakyti
sveikutes... 4u.gif siaip as daugiau bunu vegetacines distonijos temoje,bet paskaitineju ir jusu sita temele....ir kazkaip randu labai daug panasumu.....nes matau kad ir jus merginos su PA jauciat nepaaiskinamus kuno negalavimus,kaip ir mes vegetodistonikes....gal kooperuojames? mirksiukas.gif manau sios dvi ligos labai artimos.....
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 05, 15:02)
sveikutes... 4u.gif siaip as daugiau bunu vegetacines distonijos temoje,bet paskaitineju ir jusu sita temele....ir kazkaip randu labai daug panasumu.....nes matau kad ir jus merginos su PA jauciat nepaaiskinamus kuno negalavimus,kaip ir mes vegetodistonikes....gal kooperuojames? mirksiukas.gif manau sios dvi ligos labai artimos.....

zinoma drinks_cheers.gif nes vegetodistonija ir pasireiskia nuo PA ax.gif
Atsakyti
Tai beveik vienas ir tas pats 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,tik dabar atradau laisvo laiko atsisesti prie pc,o tai knieti musu forumiuka paskaityti smile.gif Jau pripratau cia ir nebegaliu nei dieneles be jusu 4u.gif Greciau susirgciau,nes taip neturiu nuotaikos,esu irzli,ryte kazkaip man lengviau jauciuosi,o po pietu ir vel liuuuuudna,neturiu jegu verysad.gif kazkoks kunas pasidaro nepaklusnus man doh.gif
Mirabelle noreciau,kad gimtadienis tau praeitu gerai,o del alkoholio tai svarbu tu jo nepadaugink g.gif Siaip kazko lengo pagurksnok,ir rytoj nejausi blogumo....zodziu su saiku thumbup.gif

Mereveja tai tu visa savaitgali be poilsio si ? verysad.gif

rjolancikas jungiames visi i viena,saunus pasiulymas clap.gif
Atsakyti
tai saunu kad priimat i buri....ar as cia sapnuoju,ar jusu temele buvo organizavus susitikima?gal maisau kazka?butu smagu su kaip sakant''likimo draugemis'' susitikti... g.gif
Atsakyti