Mereveja, aciu, kad esi, tavo zodziai man labai padejo, nors dabar ir nieko nematau pro savo asaras, nes mano telefa siandien pavoge Tokia uzsisvajojus esu visad, kad palikau ji ir shast jau neber...
Jap, man dar tik ligos pradzia, ko as noriu menesi tesirgdama ir normaliai tik savaite su puse kankindamasi
Kokios tu kursu kainos? Visai idomiai skamba
Atleisk, kad nesupratau tavo baimes del troleibuso Jo, as irgi daug ko bijau...Tik bandau nebijoti...
Su mama ka tik issisnekejau, ji net pasiule nauja telefa man nupirkt, bet sakiau nereik, savo senaji pasiimsiu. Gerai, kad ji mane supranta Nevykele as. Zinot, kaip kartais jauciuosi? Kaip Siuzan is "Nusivylusiu namu seimininkiu" Gal kas sita seriala megsta?
Tiesa, pamirsau apie vaistus. Negeriu as ju Eisiu pas gydytoja, jei jis israsys tada ir gersiu. Tuos, kur mama israse, meciau gert, nes nuo ju dar labiau nervai sukyla.
Sveikos.. kaip liudna, kad visoms taip nelengva...bet gera kad cia galime pasidalint savo mintim.
merginos ar jums taip buna kad atrodo, jog neturit jegu kojose, rankose... kas per jausmeliai vis kazkas naujo..
merginos ar jums taip buna kad atrodo, jog neturit jegu kojose, rankose... kas per jausmeliai vis kazkas naujo..
QUOTE(anomiSS @ 2008 04 04, 22:38)
Sveikos.. kaip liudna, kad visoms taip nelengva...bet gera kad cia galime pasidalint savo mintim.
Labas anonimiss,va butent as taippat kartais neturiu jegu kojose,kazkaip keista man ten buna,to jausmo net nemoku nupasakot,ir siaip jauciu kune kazkokius nemalonius pojucius,bet kaip apipasakot nzn...eisiu vel antradieni pas daktara,kazkaip ta jausma turesiu jam apipasakot,bet nezinau kaip ji nupasakot...
Papildyta:
Nu ir parasiau visam tekste vyrauja du zodziai,nupasakot,apipasakot
Buna buna Atrodo, kad raumenai atrofuojasi Isvis, atrodo, kad jegu net kazka rankose nulaikyt ner Nu zodziu, sita liga yra superine
Bet gi pasveiksim, cia musu smegenai su mumis taip zaidzia, ne pats kunas. O kadangi mes tuos savo smegenus, kiek zinau, valdyt galim, tai reik pabandyti, visas jegas sukaupt ir itikint save, kad sveikos esam Aj, nors ka as ce sneku, gi pries kokias keturias valandas bliovau kruvinom asarom, kad sakes man
Bet gi pasveiksim, cia musu smegenai su mumis taip zaidzia, ne pats kunas. O kadangi mes tuos savo smegenus, kiek zinau, valdyt galim, tai reik pabandyti, visas jegas sukaupt ir itikint save, kad sveikos esam Aj, nors ka as ce sneku, gi pries kokias keturias valandas bliovau kruvinom asarom, kad sakes man
Labas vakarelis
Mirabelle, dziaugiuosi kad nuotaika tavo bent kazkiek pasitaise Vargsiuke, kad telefona pametei, zinok ir as issiblaskiusi Irgi kuria dienele vos nepameciau, gerai kad paeme geras zmogelis Tokios mes jau issiblaskiusios Man patiko ziureti nusivylusias namu seimininkes Bet jei jautiesi panasi i Siuzana, tai visai gerai - pabaigoje jai labai graziai pasibaige vestuves su tuo vyruku (jei nemaisau jos su kokia kita )
Kursai kainuoja pirma karta 300, o pervedant is sanksto 250 arba 200. Paskaityk cia:http://www.gyvenimomenas.lt/yesplus/klausimai.html
As eisiu balandzio men, jei sugalvosi prisijunk
Gotika, Anomiss ir man tai pat buna Kartais net pakerta kojas
Na mergaites, saldziu sapniuku ir optimizmo - pasveiksim visos Ryt laukia sunki dienele darbe, tai tik vakare uzsuksiu i musu namuciu
Saldziu
Mirabelle, dziaugiuosi kad nuotaika tavo bent kazkiek pasitaise Vargsiuke, kad telefona pametei, zinok ir as issiblaskiusi Irgi kuria dienele vos nepameciau, gerai kad paeme geras zmogelis Tokios mes jau issiblaskiusios Man patiko ziureti nusivylusias namu seimininkes Bet jei jautiesi panasi i Siuzana, tai visai gerai - pabaigoje jai labai graziai pasibaige vestuves su tuo vyruku (jei nemaisau jos su kokia kita )
Kursai kainuoja pirma karta 300, o pervedant is sanksto 250 arba 200. Paskaityk cia:http://www.gyvenimomenas.lt/yesplus/klausimai.html
As eisiu balandzio men, jei sugalvosi prisijunk
Gotika, Anomiss ir man tai pat buna Kartais net pakerta kojas
Na mergaites, saldziu sapniuku ir optimizmo - pasveiksim visos Ryt laukia sunki dienele darbe, tai tik vakare uzsuksiu i musu namuciu
Saldziu
Nju va, o mano telefona negeras zmogelis paeme Nu niekis. Istvermes tau darbe siandien. O as tai i gimtadieni ruosiuos, vakare vaziuoju, pernakt. Eina sau, gert bijau, gal negersiu O taip noreciau, bet paskui gali blogiau buti...Nenoriu ryte va tokia sedeti
Pasveiksim mes, vienos greiciau, kitos veliau. Nu del kursu pagalvosiu, bet as kaip tik jau pas gydytoja nuo balandzio eisiu, ziuresim, koki gydyma jis man paskirs
Pasveiksim mes, vienos greiciau, kitos veliau. Nu del kursu pagalvosiu, bet as kaip tik jau pas gydytoja nuo balandzio eisiu, ziuresim, koki gydyma jis man paskirs
sveikutes... siaip as daugiau bunu vegetacines distonijos temoje,bet paskaitineju ir jusu sita temele....ir kazkaip randu labai daug panasumu.....nes matau kad ir jus merginos su PA jauciat nepaaiskinamus kuno negalavimus,kaip ir mes vegetodistonikes....gal kooperuojames? manau sios dvi ligos labai artimos.....
QUOTE(rjolancikas @ 2008 04 05, 15:02)
sveikutes... siaip as daugiau bunu vegetacines distonijos temoje,bet paskaitineju ir jusu sita temele....ir kazkaip randu labai daug panasumu.....nes matau kad ir jus merginos su PA jauciat nepaaiskinamus kuno negalavimus,kaip ir mes vegetodistonikes....gal kooperuojames? manau sios dvi ligos labai artimos.....
zinoma nes vegetodistonija ir pasireiskia nuo PA
Tai beveik vienas ir tas pats
Sveikos mergaites,tik dabar atradau laisvo laiko atsisesti prie pc,o tai knieti musu forumiuka paskaityti Jau pripratau cia ir nebegaliu nei dieneles be jusu Greciau susirgciau,nes taip neturiu nuotaikos,esu irzli,ryte kazkaip man lengviau jauciuosi,o po pietu ir vel liuuuuudna,neturiu jegu kazkoks kunas pasidaro nepaklusnus man
Mirabelle noreciau,kad gimtadienis tau praeitu gerai,o del alkoholio tai svarbu tu jo nepadaugink Siaip kazko lengo pagurksnok,ir rytoj nejausi blogumo....zodziu su saiku
Mereveja tai tu visa savaitgali be poilsio si ?
rjolancikas jungiames visi i viena,saunus pasiulymas
Mirabelle noreciau,kad gimtadienis tau praeitu gerai,o del alkoholio tai svarbu tu jo nepadaugink Siaip kazko lengo pagurksnok,ir rytoj nejausi blogumo....zodziu su saiku
Mereveja tai tu visa savaitgali be poilsio si ?
rjolancikas jungiames visi i viena,saunus pasiulymas
tai saunu kad priimat i buri....ar as cia sapnuoju,ar jusu temele buvo organizavus susitikima?gal maisau kazka?butu smagu su kaip sakant''likimo draugemis'' susitikti...