Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Laba vakara. Skrisk i Kreta, Mereveja smile.gif Gal kaip tik ten labiau atsistatysi, pabusi kitam kraste, gal pasimirs negalavimai. Man tai gyvenime nebuvo, kad bijociau kazkur eit, skrist lektuvu( megstu skrist kaip tik),cia tik pries kelias savaites tie labai astrus simptomai su visko bijojimu pasireiske, o as juos zadu nugalet iki galo, kai pas psichoterapeuta nueisiu, labai tikiuosi kad jis man pades atsikratyt sios nesamones. Trulike tau nieko nenutiks, pamatysi, viskas bus gerai. Pagalvok realiai: kas tau ten galetu nutikti lotuliukas.gif ?
Gotika, dziaugiuosi, kad dabar galesime bendrauti per skype 4u.gif
Atsakyti
Labukas.Bet kaip mes panikioršos panašios doh.gif Aš irgi negaliu mieguoti dieną.Jai atsigulu,tai po to miego kažkokia ,kaip asvaigusi jaučiosiu schmoll.gif Tai aš dabar ,kaip jau ir noriu atsigulti(žinote augynti mažiuka to miego visada truksta)geriau pasiedžiu prie kompo ar kokius reikaliukus padarau,bet miegu tik naktį.O PMS tikrai labai veikia PA.Geros visoms naktelės mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 04 03, 22:26)
Labukas.Bet kaip mes panikioršos panašios doh.gif Aš irgi negaliu mieguoti dieną.Jai atsigulu,tai po to miego kažkokia ,kaip asvaigusi jaučiosiu schmoll.gif Tai aš dabar ,kaip jau ir noriu atsigulti(žinote augynti mažiuka to miego visada truksta)geriau pasiedžiu prie kompo ar kokius reikaliukus padarau,bet miegu tik naktį.O PMS tikrai labai veikia PA.Geros visoms naktelės mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Na va visos sakom miegui NE,nors ir kaip jo norim,reikia kazkuom uzsiimti smile.gif O Ksena as isivaizduoju,kaip vaikelis miega ir paciai tas miegas toks saldus gali buti,bet nieko kaip isgysim tai ir parpsim dienomis thumbup.gif

Labanaktukas mergaites wub.gif
Atsakyti
Na, apie keliones ir aš pasisakysiu ax.gif . Prieš pora metų turėjau kelionę į Italiją, ir netgi autobusu (su darbu važiavau), o PA buvo pačiame įkarštyje. Taip bijojau tos kelionės, galvojau išprotėsiu dvi paras autobuse: ir oro truks, ir žmonių daug. Bet kaip bebūtų keista, taip puikiai jaučiausi visą kelionę thumbup.gif . Ir neišsimiegojus po kelias paras, ir nuovargis, ir atsakomybė (su mokiniais važiavau), bet viskas buvo super thumbup.gif.
Taigi, Mereveja, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif
O manęs greitu metu laukia 16 valandų skrydis lėktuvu į Argentiną ax.gif . Va čia tai nerimauju unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 03 balandžio 2008 - 21:49
Sveikos mergaites 4u.gif

Mirabelle, susirasiu tave per skype 4u.gif Taip, zinau kad nieko nenutiks, stngiuosi save tuom itikinti biggrin.gif Sekmes tau pas psihoterapeuta, tikrai turetu padeti mirksiukas.gif

Gotika, nemiegam pietu drinks_cheers.gif Dazniausiai as grizus namo pavalgau, pailsiu ir tada mokytis reikia, bet taip ne visada pavyksta mokytis, todel kartais tenka grizus pamiegoti ir tada nuo 22:00 mokytis doh.gif Nors cia tik pries sesija, siaip tai nesimokau vakarais, o maudausi vonioje, skaitau ir einu miegoti biggrin.gif

Spaika, aciu uz palaikyma 4u.gif As irgi manau kad viskas bus gerai. Nors ir man per pati PA ikarsti teko i Egipta skristi, bet su MB. Nebuvo baisu, bet be clonazepamo neapsejau biggrin.gif Dabar manau viskas bus gerai. Bet kaip fainai, Argentina thumbup.gif Ka ten darysi, jei nepaslaptis? ax.gif Mana, kad sekmingai nuskrisi ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Spaika, kaip noreciau i Argentina thumbup.gif Jega, kad tu ten keliausi. Pirma karta?
Atsakyti
Skrisiu birželio mėnesį. Aš esu muzikė, groju tango ansamblyje . Tai su tuo ansambliu ir vykstam ax.gif . Taigi nevisai poilsiauti, bet tikrai bus laiko ir pasižvalgyt, o pamatyt ten tikrai yra ką thumbup.gif . Bet apie patį skrydį nenustoju galvojus.
Man irgi teko skrist į Egiptą, tai be Xanaxo ir aš neapsėjau schmoll.gif . Aplamai, aš bijau skristi, ir ramiai pasijaučiu tik atsistojus ant žemės doh.gif .O čia 16 valandų doh.gif . Jau bandau save nuteikinėt ax.gif
Atsakyti
Spaika, kaip faina tano ansamblis wub.gif O dar i Argentina!!! thumbup.gif Manau viskas bus gerai, beto skirisi su savais 4u.gif

Siandien teko truliku pavaziuoti ir pastebejau kad nlb man patiko biggrin.gif Visgi pastebejau mane ima nerimas situacijose kuriuose nesu as atsakinga. T.y. negaliu pvz.is truliko imti is isokti jam vaziuojant ar pakeisti jo vaziavimo krypti. Nemegstu tokiu situaciju kur negaliu valdyti situacijos (trulikai, lektuvai, uzdaros patakpos, liftai ir pan.) Todel as gerai jauciuosi pati vairuodama, kai bet kada galiu sustoti, islipti ir pan. g.gif Gal kazkada kokia trauma patyriau uzdarose patalpose... g.gif ? Reikia pagalvoti g.gif
Atsakyti
Noreciau as irgi tokios problemos, kaip bijojimas truliku vaziuoti. O man nuo nervinimosi uzeina depersonalizacija - derealizacija. As esu oras, o aplinka neegzistuoja. Afigienas jausmas thumbup.gif Va db reik pas dantista vaziuot, paskui dovanu pirkt. Gal as cia del to nervinuos? Nors nemanau. Jauciu, kaip galva svaigsta, smegenys jaucia sviesa, erdve, nori jaustis kaip ir visada, bet as negaliu, pati save blokuoju, viskas aplinkui nervina, jau gal desimta karta apsiverkiau. Negaliu patiket, kad dar pries menesi buvau kaip zmogus, mane supo tie patys draugai, kuriu galbut greit del savo psichikos neteksiu, as buvau linksma ir laiminga. Rytoj draugo gimtadienis, bet man tai sukelia ne dziaugsma, o panika. Negi vel sedesiu kampe su savo mp3. nejausdama kad as esu as. Kad musu visata egzistuoja verysad.gif verysad.gif verysad.gif....Nuo panikos ataku pagyti gal ir galima, bet kai paskaiciau apie derealizacija, tai nera gydydimo. Uzstrigau savy per amzius. Amen. Noriu mirt...O gal as jau mirus? g.gif
Atsakyti
Sveikutes....as jau kelinta dienele jauciuosi,net nemoku pasakyti kaip,idomiai kazkaip,delnai dreksta,lyg baime kazkokia jauciu,bet tai jauciu pries PMS,bent as ji kaltinu doh.gif ir siaip kazkoks liudesys apemes.....ech kaip man atsibodo jau visa tai.Eisiu dabar vonioj pagulesiu....relaxa pasidarysiu sau,nes mane tai ramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 04 04, 16:13)
Sveikutes....as jau kelinta dienele jauciuosi,net nemoku pasakyti kaip,idomiai kazkaip,delnai dreksta,lyg baime kazkokia jauciu,bet tai jauciu pries PMS,bent as ji kaltinu doh.gif ir siaip kazkoks liudesys apemes.....ech kaip man atsibodo jau visa tai.Eisiu dabar vonioj pagulesiu....relaxa pasidarysiu sau,nes mane tai ramina  smile.gif

labutes mergaites smile.gif as taip pat siandien visa sudauzyta, jau ir i sportus visa savaite neejau blink.gif jauciuosi gripuota, o dar PMS, nervinga, nerimastinga ir tt... o gal siandien oras taip neigiamai veikia, apsiniauke... unsure.gif o dar paskambino mamyte tai ji taip pat nekaip jauciasi, o man galvoje visokios mintys negeros sukasi, o jei jai vel kas labai negerai pasidarys su sveikatele verysad.gif zodziu per nosi kvepuoti sunku, pilve kazkoks akmuo guli, jau ryte ir diena ikaliau savo norkotiku vadinamu Relaniumo blink.gif na bet tikekimes siandien gal tokia diena, gal ryt bus viskas zymiai geriau, ax.gif ziuriu ir jus siandien nekaip jauciates? ne ta matyt menulio faze mums panikiorsoms biggrin.gif
Atsakyti
MIRABELLE NURIMK 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nagi mergaite, viskas bus gerai 4u.gif Zinau ta jausma del depersonalizacijos ir derealizacijos, nes ir man tai buna, kad atrodo niekas netikra, neegzistuoju ir pan. Tikrai jausmas s... doh.gif Tu sakai, kad man tokia problema bijoti vaziuoti truliku, bet juk problema ne kas as bijau, o kad uzeina PA doh.gif Mes visos juk patiriam ta pati ir pastebek kad visos pereina visus pojucius...Tik skirtinga tvarka. Buvo laikas kai man juoda buvo, galvojau visisikai kaip tu, kad tapau visiska savo priesingybe, kad neegzistuoju ir visoks velnias. Negalejau net is namu iseiti be asaru doh.gif Taciau praejo tas periodas ir atejo ramesnis smile.gif Pamatysi prais ir tau 4u.gif As nepamenu ar tu nepradejai vaistu gerti? g.gif Nes juos pradejus gerti paumeja pradzioje simptomai.

As tau siulau nueiti i yes+ kursus, as buvau ir butent po ju jau du menesiai kai jauciuosi vis geryn. Zinai kodel tau siulau? Nes ten ismokstama gyventi cia ir dabar. Grazinti prota i realybe, kurios tu nejauti 4u.gif As kogero vel eisiu i tuos kursus balandi bus, galim kartu drinks_cheers.gif

Ir patikek isgyti galima nuo visko 4u.gif Ir dar patike, tu reali ir egzistuoji, nes kitaip as negalvociau apie tave 4u.gif
Atsakyti