Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Westa, nekreipk dėmesio, kaip sako duok d... kelią irnesakyk.gif

Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek schmoll.gif Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo unsure.gif Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu bigsmile.gif net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų smile.gif

Šparagai abi mano blush2.gif

Labai ačiū visiems už balsus ir komentarus wub.gif . Man tikrai svarbiau kad įvertinot mano darbą , o ne parašyti balai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)

Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek  schmoll.gif Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo  unsure.gif Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu  bigsmile.gif net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų  smile.gif

Šparagai abi mano  blush2.gif

Tai jos balsavimas vistiek jau nieko nepakeitė.

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
sveiki visi.
user posted image
kokios nuomones? 4u.gif
Atsakyti
Na taip ŠPARAGA|I thumbup.gif Sveikinimai Smiltis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)
Westa, nekreipk dėmesio, kaip sako duok d... kelią  irnesakyk.gif

Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek  schmoll.gif Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo  unsure.gif Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu  bigsmile.gif net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų  smile.gif

Labai ačiū  visiems už balsus ir komentarus  wub.gif . Man tikrai svarbiau kad įvertinot mano darbą , o ne parašyti balai  mirksiukas.gif

nemanau, kad svarbios tos kelios minutės pavėluotos ..sveikinam !!!

o dėl to... tiesiog nesmagu ir tiek.. klausė žmogus, rodos bandei atsakyt.. ale va matai kaip būna.. lai būna jos ar jo kelias irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2008 03 26, 22:00)
sveiki visi.
kokios nuomones?  4u.gif

Nžn.. g.gif Ką norėjai parodyt: šunį, tvorą, būdą ar kamuolį? Nėr akcento į pagrindinį objektą. Nes jai kamuolys (pagal spalvą) tai jis labai jau šone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 26 kovo 2008 - 21:04
QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 14:02)
tai kad juostelė čia B/W, jos versti nereikia, ji iš karto tokia (na tik iš negatyvo į pozityvą reikia išversti, bet tam primityviai naudoju invert funkciją).

blush2.gif Persiprašau 4u.gif

Smiltis sveikinimai nugalėjus ND, puikūs šparagai 4u.gif Laukiam nesulaukiam naujos temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Smiltis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš vis galvojau, kieno gi tie šaunūs šparagai 4u.gif

Labai ačiū už gerus vertinimus mano slyviniams pomidoriukams 4u.gif . Kadangi dalyvauju pirmą kartą, tai džiaugiuosi, kad pavyko tiek perteikti smile.gif .
O tas anonimas (pasivadinęs svečiu) iš tiesų tik pas mane prabalsavo, net nepatogu pasidarė blush2.gif, ištryniau, matyt slaptą gerbėją turiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 26 kovo 2008 - 21:16
Bandžiau glamūrint...sillwio pluginas neveikia deja...tai išspaudžiau be plugino kažką...foto sena...nekokybiška ir t.t. o kaip šiaip? labai baisu?

user posted image

Beje, sveikinu ND nugalėtoją 4u.gif super darbas! Man techniniai nesiseka baisingai...
Atsakyti
Stikline, man žinok schmoll.gif veidas plokščias, peršviestas, glamouro mano akimis 0 unsure.gif Nepyk 4u.gif
Atsakyti
Stikline, lupos atstatytos glamuriškai, žvilgsnis irgi glamuriškas, peršviesta stipriai, skrybėlės baltas elementas blaško dėmesį (akina), už nugaros šešėlis krenta.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 21:57)

Kokia šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mano dvi nuotraukytės ne į temą blush2.gif . Šiaip, pasiilgau spalvų be jokio glamour biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti