Westa, nekreipk dėmesio, kaip sako duok d... kelią
Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų
Šparagai abi mano
Labai ačiū visiems už balsus ir komentarus . Man tikrai svarbiau kad įvertinot mano darbą , o ne parašyti balai
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)
Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų
Šparagai abi mano
Tai jos balsavimas vistiek jau nieko nepakeitė.
Sveikinimai
sveiki visi.
kokios nuomones?
kokios nuomones?
Na taip ŠPARAGA|I Sveikinimai Smiltis
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)
Westa, nekreipk dėmesio, kaip sako duok d... kelią
Šparagai abi mano
Labai ačiū visiems už balsus ir komentarus . Man tikrai svarbiau kad įvertinot mano darbą , o ne parašyti balai
Šparagai abi mano
nemanau, kad svarbios tos kelios minutės pavėluotos ..sveikinam !!!
o dėl to... tiesiog nesmagu ir tiek.. klausė žmogus, rodos bandei atsakyt.. ale va matai kaip būna.. lai būna jos ar jo kelias
QUOTE(vauga @ 2008 03 26, 22:00)
Nžn.. Ką norėjai parodyt: šunį, tvorą, būdą ar kamuolį? Nėr akcento į pagrindinį objektą. Nes jai kamuolys (pagal spalvą) tai jis labai jau šone
QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 14:02)
tai kad juostelė čia B/W, jos versti nereikia, ji iš karto tokia (na tik iš negatyvo į pozityvą reikia išversti, bet tam primityviai naudoju invert funkciją).
Persiprašau
Smiltis sveikinimai nugalėjus ND, puikūs šparagai Laukiam nesulaukiam naujos temos
Smiltis
Aš vis galvojau, kieno gi tie šaunūs šparagai
Labai ačiū už gerus vertinimus mano slyviniams pomidoriukams . Kadangi dalyvauju pirmą kartą, tai džiaugiuosi, kad pavyko tiek perteikti .
O tas anonimas (pasivadinęs svečiu) iš tiesų tik pas mane prabalsavo, net nepatogu pasidarė , ištryniau, matyt slaptą gerbėją turiu
Aš vis galvojau, kieno gi tie šaunūs šparagai
Labai ačiū už gerus vertinimus mano slyviniams pomidoriukams . Kadangi dalyvauju pirmą kartą, tai džiaugiuosi, kad pavyko tiek perteikti .
O tas anonimas (pasivadinęs svečiu) iš tiesų tik pas mane prabalsavo, net nepatogu pasidarė , ištryniau, matyt slaptą gerbėją turiu
Bandžiau glamūrint...sillwio pluginas neveikia deja...tai išspaudžiau be plugino kažką...foto sena...nekokybiška ir t.t. o kaip šiaip? labai baisu?
Beje, sveikinu ND nugalėtoją super darbas! Man techniniai nesiseka baisingai...
Beje, sveikinu ND nugalėtoją super darbas! Man techniniai nesiseka baisingai...
Stikline, man žinok veidas plokščias, peršviestas, glamouro mano akimis 0 Nepyk
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 21:57)
Kokia šaunuolė
O mano dvi nuotraukytės ne į temą . Šiaip, pasiilgau spalvų be jokio glamour