Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 26, 21:06)
A čia kuo ne glamūras? blush2.gif

čia - bondage blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 20:10)
čia - bondage  blush2.gif  mirksiukas.gif

aha water bondage biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .. jooo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 21:10)
čia - bondage  blush2.gif  mirksiukas.gif

Ačiū, nebučiau pagalvojęs thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas suskaičiavo ND rezultatus? mano skaičiavimais laimėjo Šparagai.. šiek tiek suabejojau dėl pomidorų ,,sekantis" .. turim vieną vertinimą 5, kuris nepasirašytas.. bet kuriuo atveju net su tuo vertinimu lyg Šparagai laimi.. patikslinkit kas nors
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 kovo 2008 - 20:22
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 18:20)
visų pima jas reikia pažymėti laso komandos pagalba..

Kas tas lasas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 26, 20:26)
Kas tas lasas? blush2.gif

na kur pažymėt reikia, ne kvadratas, o kita komanda..

man nelabai patinka kas vyksta ND albume.. maža to kad be čia temoj vedamų diskusijų ten nubėgi, bandai žmogui parašyt.. vietoj padėkos gauni įžeidinėjimų kalną.. gal laikas keist slaptažodį??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 21:29)
na kur pažymėt reikia, ne kvadratas, o kita komanda..

man nelabai patinka kas vyksta ND albume.. maža to kad be čia temoj vedamų diskusijų ten nubėgi, bandai žmogui parašyt.. vietoj padėkos gauni įžeidinėjimų kalną.. gal laikas keist slaptažodį???  g.gif

Nagi? Kurioj vietoj įžeidinėjimai? Jei taip, keičiam iš kart gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 26, 20:36)
Nagi? Kurioj vietoj įžeidinėjimai? Jei taip, keičiam iš kart gun_rifle.gif

nelabai kažkas nori pasirašyt ND albume , o patarimų nori.. Nepatinka mūsų kritika - pyksta.. smile.gif ir įžeidimai prasideda..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 20:17)
gal kas suskaičiavo ND rezultatus? mano skaičiavimais laimėjo Šparagai.. šiek tiek suabejojau dėl pomidorų ,,sekantis" .. turim vieną vertinimą 5, kuris nepasirašytas.. bet kuriuo atveju net su tuo vertinimu lyg Šparagai laimi.. patikslinkit kas nors

1. "sparagai1" turi 53 taškus
2. "etiudas su paprika" turi 48 taškus
3. "sekantis.." turi 47 pasirašytus taškus+ 5 anoniminius (anonimas daugiau niekur nebalsavo, iškrenta iš konteksto, pgl mane, nėr ko įskaityti)

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 26, 20:48)
1. "sparagai1" turi 53 taškus
2. "etiudas su paprika" turi 48 taškus
3. "sekantis.." turi 47 pasirašytus taškus+ 5 anoniminius (anonimas daugiau niekur nebalsavo, iškrenta iš konteksto, pgl mane, nėr ko įskaityti)

taigi sveikinam Šparagus 4u.gif 4u.gif 4u.gif puikus darbas !! laukiam pasirašant ir naujos temos 4u.gif
Atsakyti
todėl ir užrakinom savu laiku albumus, kad prasidėjo anonimiški komentarai tipo "oj oj atsirado fotografijos žinovė, pati su fokusu nesusitvarko". arba "taip jums ir reikia, nušluostė nosį...". todėl ir užsirakinom, nes tik tada buvom apsaugoti nuo anonimų... doh.gif
Atsakyti
4u.gif Balionai šparagams smile.gif

Ne anonimams protest.gif
Atsakyti