Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 26, 18:01)
a tai apie mano latoyos variantą nieks nieko nepasakys? gi nebūtina girt.. sakykit - nu nieko gero, nepatinka ir tt..  biggrin.gif

gerai tu cia mane padarei bigsmile.gif akys patiko, pasakyk ka tiksliai darei??? zinai kas nepatinka, kad oranzinis atspalvis aplink veida atsirado. Bet turiu pripazint, tavo vaiantas man patiko ( jei ne tas oranziniaidegantis skruostas)

issisaugojau biggrin.gif vyrui pasirodysiu ax.gif bigsmile.gif
beje tavo variantas jb gerai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 26 kovo 2008 - 17:20
Westa, maciau kudroj tavo portretuka, labai fainas, viskas tobulai nuglamurinta, nesimato kad tai padaryta dirbtinai, kas yra svarbiausia! wink.gif
bet dar svarbiau pati mintis, tai kas ne techniskai padaryta, nes technika galima ivaldyti. Zodziu saunuole, nors ir mano neprofesionaliu zvilgsniu vertinant smile.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 19:01)
a tai apie mano latoyos variantą nieks nieko nepasakys? gi nebūtina girt.. sakykit - nu nieko gero, nepatinka ir tt..  biggrin.gif
Na ta pagyriau, o sita labai supeiksiu smile.gif labai nemalonus efektai, nepasant to kad kzkox filtras grudetas matosi, kaip vanduo. Ir siaip primena tokias kaip pries 20 metu foto atelje darydavo, gal tik man del to napatinka smile.gif
Atsakyti
nu va šiaimininkei patiko tai išimu.. spalvą galima koreguot smile.gif .. sutinku su Grethen dėl to grūdo.. bet jei turėčiau originalą jo tikrai nebūtų.. iš kompo išsaugota foto labai maža, todėl dėti efektai atitinkamai negražiai ir sugulė..

papasakosiu visiems kaip tvarkau akis.. visų pima jas reikia pažymėti laso komandos pagalba.. jei neina abi iš karto pažymėt ( šiaip ten viršuj yra tokia opcija, kad du daiktus leistų žymėt) galima ir po vieną akį žaist, tik svarbu, kad vienodas padaryt smile.gif .. pažymėjus einam i Select ir Feather.. ten pasirenkam kažkokį skaičių, kad kuo tiksliau akį apibrėžtų.. paprastai viduriukui renkuosi 5.. na pačios pamatysit.. tada , smart sharpen, unsharp mask.. galit taip pažymėjusios keist spalvą per color balance, galima bandyt levels tampyt.. svarbiausia teisingai pasižymėt o toliau jau kaip fantaziją leis smile.gif sekmės!

latoya, tikrai jb gerai atrodo mirksiukas.gif

įdėsiu, išimsiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 kovo 2008 - 17:37
westa, labai labai šauniai thumbup.gif , neįžvelgiu jokių trūkumų. Ankstesnio varijanto, gaila, nespėjau pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 19:20)
papasakosiu visiems kaip tvarkau akis.. visų pima jas reikia pažymėti laso komandos pagalba.. jei neina abi iš karto pažymėt ( šiaip ten viršuj yra tokia opcija, kad du daiktus leistų žymėt) galima ir po vieną akį žaist, tik svarbu, kad vienodas padaryt  smile.gif .. pažymėjus einam i Select ir Feather.. ten pasirenkam kažkokį skaičių, kad kuo tiksliau akį apibrėžtų.. paprastai viduriukui renkuosi 5.. na pačios pamatysit.. tada , smart sharpen, unsharp mask.. galit taip pažymėjusios keist spalvą per color balance, galima bandyt levels tampyt.. svarbiausia teisingai pasižymėt o toliau jau kaip fantaziją leis  smile.gif sekmės!

įdėsiu, išimsiu  smile.gif

user posted image
O kaip super veikia! Aciu smile.gif Tik svarbu nepersistengti smile.gif

O as ir vel nespejau pamatyti.. blink.gif
Atsakyti
nu brac, as kai nesedziu istisai prie kompo, tai isvis nieko nepamatau bebe.gif

westa, aciu uz paaiskinima del akiu, bandysiu, kai laiko rasiu prisest. kazin, o su lupom tokiu pat principu, ar kzk kt tool eina? Isvis gal kad radot pamokeliu, kaip makiaza patobulinti su PS - pvz, paryskinti, pablizginti lupas ir pan? Sansara buvo idejus nuoroda, bet ten ziurejau, neradau. Jeigu niekas neieskojo, tai tiek to - pagooglinsiu dar pati, paskui pareferuosiu.

Elina, kzk labai greit nusivylei, man tai cia tip top tau tema, kryptingiau, ir tau turi pavykt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 26, 20:46)
o su lupom tokiu pat principu, ar kzk kt tool eina? Isvis gal kad radot pamokeliu, kaip makiaza patobulinti su PS  - pvz, paryskinti, pablizginti lupas ir pan? Sansara buvo idejus nuoroda, bet ten ziurejau, neradau. Jeigu niekas neieskojo, tai tiek to - pagooglinsiu dar pati, paskui pareferuosiu.
O va su lupom ir as neradau.... tik galiu pasakyt kaip jas pastorint
Filter -> liquify (cia galima viska koreguoti tampyti ir pan) smile.gif
o va kaip suteikt lupoms blizgesio gal kas pasikint gali? ax.gif
Atsakyti
as isivaizduoju, kad su sluoksniais dirbt reiktu - padarai antra sluoksni ir ant jo dazai, o paskui abu sumaisai, koreguojant, kiek antram pralaidumo suteikt. Nu bet is manes tokia PS spece irnesakyk.gif todel ieskosiu step by step pamokeliu kokiu, rasiu - pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 26 kovo 2008 - 18:58
va kaip lūpas pastorint ir aš nežinau smile.gif .. va kiek naudojau savo Nd tai jb, sillwio action'o kažkiek ir akis tvarkiau.. lūpų nestorinau.. nors šiaip visai neblogai būtų storesnės lupos mano modeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 26, 20:57)
as isivaizduoju, kad su sluoksniais dirbt reiktu - padarai antra sluoksni ir ant jo dazai, o paskui abu sumaisai, koreguojant, kiek antram pralaidumo suteikt. Nu bet is manes tokia PS spece irnesakyk.gif todel ieskosiu step by step pamokeliu kokiu, rasiu - pasidalinsiu mirksiukas.gif
Taip taip, butent smile.gif bent jau kiek as is pamokeliu ismokau.
O makiaza as darau su brushu, tada permatomumas (opacity), pratrini ka reik.. bet cia jau mano ismislas ax.gif
Atsakyti
šiuose ND įdomiau ne rezultatas, o pradinį variantą pamatyt ax.gif
aš tai teptukais dirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
A čia kuo ne glamūras? blush2.gif

user posted image
Atsakyti