Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2008 03 26, 17:16)
va mano glamuriniai bandymai, nepavyko dar kolkas silwio plugino prisijaukinti, trumpam tik

Man trūksta ryškumo.
Atsakyti
latoya, man irgi ryškumo trūksta

aš save glamūrinau, glamūrinau, kol nustojau pažint save lotuliukas.gif tada velniop ištryniau visus "patobulinimus" ir einu nuo PS kuo toliau doh.gif
Atsakyti
Layota, portretas visai nieko, man geriausia Anasko apkarpymas, su vaza idomiau, taciau ji ir i akis nekrenta smile.gif

Elina, man visai patiko, labiausiai veido svytejimas, tik zinoma per daug virsuj erdves ir reiktu daugiau PS padirbeti, modelis esi puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 16:16)
va pvz kažkas panašaus irgi iš ano psl , pats principas.. pagalvojau, kad peppi avataras visai glamournas  smile.gif

gaila netinka senos foto biggrin.gif ale ten neglamurinta, praktiskai natur produkt smile.gif

as tema supratau bet visgi kaip sunku save nufotkinti taip kaip norisi doh.gif siandien visa diena dirbu biggrin.gif pirmieji kadrai iskart delete...ties 200 kadru jau atsiranda kazkokie pirmieji rezultatai...beje turiu patarima tiems, kas fotkina save su distanciniu - statom veidrodi uz fotiko tai nufotkinus bent jau iskart matai ar telpi i kadra, nereikia kas tris kadrus lakstyt ziuret ar gaunasi ax.gif

na ir manau butinai bandysiu glamura ne portreta... ax.gif

ir dar, pacioje idomiausioje vietoje, jau isivaziavus nusedo fotiko akumas mad.gif tai ne tik, kad fotkinti nebegalejau - siaip gana jau siandienai bet buvo lomkes, kad pasiziureti rezultatu negaliu doh.gif
bet jau galiu bigsmile.gif
ale glamurinimas su PS tai tamsus miskas man... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 26 kovo 2008 - 16:37
QUOTE(peppi @ 2008 03 26, 17:30)

...beje turiu patarima tiems, kas fotkina save su distanciniu - statom veidrodi uz fotiko tai nufotkinus bent jau iskart matai ar telpi i kadra, nereikia kas tris kadrus lakstyt ziuret ar gaunasi ax.gif

Mano fotikas turi didelį pliusą....atsiverčia ekranas ir nereikia jokių veidrodžių thumbup.gif tik kad tenka be distancinio išsiverst unsure.gif
Atsakyti
latoya, iš tiesų fokusas į papuošalus nušokęs.. bet šį tą eina išspaust..
įdedu, išimsiu smile.gif

user posted image

Sansara reikėjo parodyt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 26, 16:29)
aš save glamūrinau, glamūrinau, kol nustojau pažint save  lotuliukas.gif

taigi taip ir turi buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 16:09)
o įdomu ar vis tik tarkim yra koks nors skirtumas tarp natūralios šviesos ir studijinės tokiems visokiems dalykams  g.gif gal lygiai tie patys "efektai" gaunami naudojant studijinę šviesą ir nereikia net laukt dar kol ir saulė išlys  g.gif

mano kuklia nuomone studijinė (tikra, o ne viena papildoma blykstė slave režime) yra žymiai pranašesnė už saulės šviesą dėl šių priežasčių:

pastovi spalvinė temperatūra;
trumpas impulsas;
reguliuojama visasi aspektais (galia, kampas, t.y. judini šviesą, o ne modelį)
prieinama bet kada (paros, metų laiku, nepriklausomai nuo oro sąlygų)
galima varijuoti nuo visiškai išsklaidytos iki labai koncentruotos

ir t.t. (nespėsiu visko suraštyti, nes turiu lėkti. manau, kad pati suprasi kitus privalumus).
Atsakyti
nu taip...is kokiu 200 kadru liko 8 smile.gif
ir visi patys paskutiniai smile.gif
Atsakyti
O mano modelis supyko kad be jos sutikimo ikeliau cia foto..as net nepagalvojau unsure.gif tai matyt man nebepozuos....

Gerai kad gavau vakar dovanu statyva, galesiu pasimaivyt pati sau, jei nesudegsiu is gedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 26, 16:42)
taigi taip ir turi buti biggrin.gif

ale ta merga buvo baisesnė už mane lotuliukas.gif aš neglamūrinta už ją gražesnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiaip persistengiau.. pailsėsiu ką kukliau nuglamūrinsiu unsure.gif
Atsakyti
a tai apie mano latoyos variantą nieks nieko nepasakys? gi nebūtina girt.. sakykit - nu nieko gero, nepatinka ir tt.. biggrin.gif
Atsakyti