Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 26, 15:35)
persigalvojau.. po to naktim sapnuosiuos  cool.gif

Taigi avatare irgi tu biggrin.gif jau ir taip greit sapnuosies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 14:44)
nedaug .. gi matei mano glamour bandymus.. jei ne, vienas Kūdroj profilyje yra

tą kur kūdroj mačiau, bet dabar dar kažkas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 15:42)
Kažkaip  per pereitą savaitę vis stebėdavau šviesą ir pvz labai anksti ryte saulė kai dar tik kyla būna namuose labai siaurų apšvietimo zonų. <...>. Gal jis rytinę šviesą daugiau naudojo peizažams  g.gif

na, kažkur skaičiau, kad studijose langai buvo įrengiami šiaurinėje sienoje (kad visą laiką išsklaidyta šviesa kristų ir nereikėtų su žadintuvu budėti prie lango). o langą galima užtamsinti ir padaryti iš jo ką nori - ir stip'ą (ilgas ir siauras softboksas) ir apvalų, kad ir šešekampės žvaigždės formos, jei tik reikia. aišku, jei neti lango yra koks medis ar siena, kuri meta tam tikru laiku vertikalų šešėlį, galima sulaukti panašaus efekto. bet ar nelengviau kokiu pledu pridengti 3/4 lango?

o dėl rytinės šviesos - tai manau, kad būtent apie peizažus jis ir kalbėjo. lygiai taip pat galjo kalbėti ir apie vakarinę šviesą, nebent jis visą gyvenimą fotografavo vieną vietą ir vakarinės saulės šviesos kryptis jam nepatiko....
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 15:00)
na, kažkur skaičiau, kad studijose langai buvo įrengiami šiaurinėje sienoje (kad visą laiką išsklaidyta šviesa kristų ir nereikėtų su žadintuvu budėti prie lango). o langą galima užtamsinti ir padaryti iš jo ką nori - ir stip'ą (ilgas ir siauras softboksas) ir apvalų, kad ir šešekampės žvaigždės formos, jei tik reikia. aišku, jei neti lango yra koks medis ar siena, kuri meta tam tikru laiku vertikalų šešėlį, galima sulaukti panašaus efekto. bet ar nelengviau kokiu pledu pridengti 3/4 lango?

drinks_cheers.gif tikiu kad taip ir yra, arba tiesiog atsitiktinai, bet čia jau gal tokie mėgėjai, kaip pvz aš bigsmile.gif o įdomu ar vis tik tarkim yra koks nors skirtumas tarp natūralios šviesos ir studijinės tokiems visokiems dalykams g.gif gal lygiai tie patys "efektai" gaunami naudojant studijinę šviesą ir nereikia net laukt dar kol ir saulė išlys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 14:56)
Taigi avatare irgi tu biggrin.gif jau ir taip greit sapnuosies  lotuliukas.gif

tai va va smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 14:57)
tą kur kūdroj mačiau, bet dabar dar kažkas buvo  g.gif

buvau sudėjus abu bandymus ir norėjau padiskutuot dar dėl to glamour.. ND papkėj kažkeik diskutavom prie vienos foto kiek ji atitinka ND temą.. norėjau daugiau nuomonių. nes gal ne visi vienodai teisingai suprantam ko ND reik. ir aš galiu būt neteisi
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 15:11)
tai va va  smile.gif
buvau sudėjus abu bandymus ir norėjau padiskutuot dar dėl to glamour.. ND papkėj kažkeik diskutavom prie vienos foto kiek ji atitinka ND temą.. norėjau daugiau nuomonių. nes gal ne visi vienodai teisingai suprantam ko ND reik. ir aš galiu būt neteisi

ND buvau įlindus, tai pritariu kad ten esanti foto visiškai neatitinka temos schmoll.gif Tai kad tu puikiai viską supratai ir labai geros tavo foto šia tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 15:14)
ND buvau įlindus, tai pritariu kad ten esanti foto visiškai neatitinka temos  schmoll.gif Tai kad tu puikiai viską supratai ir labai geros tavo foto  šia tema thumbup.gif

norisi kad visiems būtų aišku.. kad po to nekiltų kalbų kad ne taip supratau. Faina būtų matyt daug gerų nuotraukų . va vis niekaip negaliu rast pavyzdžių Glamour ne su žmonėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 16:16)
norisi kad visiems būtų aišku.. kad po to nekiltų kalbų kad ne taip supratau. Faina būtų matyt daug gerų nuotraukų .  va vis niekaip negaliu rast pavyzdžių Glamour ne su žmonėm  unsure.gif

O šis?

user posted image
Atsakyti
Stikline, visai neprastai, bet mano akimis vyšnios čia turi būti idealios, blizgios tokios, na kaip iš paveiksliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 16:49)
Stikline, visai neprastai, bet mano akimis vyšnios čia turi būti idealios, blizgios tokios, na kaip iš paveiksliuko  smile.gif

Beje, šitą foto berods http://www.glamurno.com/ radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 15:53)
Beje, šitą foto berods http://www.glamurno.com/ radau  ax.gif

va pvz kažkas panašaus irgi iš ano psl , pats principas.. pagalvojau, kad peppi avataras visai glamournas smile.gif

user posted image
Papildyta:
du ND viename ..daržovinis glamour biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 kovo 2008 - 16:11
va mano glamuriniai bandymai, nepavyko dar kolkas silwio plugino prisijaukinti, trumpam tik

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 26 kovo 2008 - 16:33