O man prastai sekėsi fotografuoti tiek Vilniuje, tiek Kaune neturiu ką parodyt Gal tik šita patinka, bet nesu tikra, ar nenušviesinau aš jos.. Su kitu monitoriumi gal visai blanki atrodys
Dar tokią gatvės foto turiu, gal geresnė? (bet tie laidai vis stogų )
Cinside, labai ačiū už pasiūlymą. Bet nemanau, kad išeis, netodėl, kad nenorėčiau (kaip tik labai norėčiau...), vien dėl metų skirtumo. Nežinau, kiek Tau metų, bet tikrai esu jaunesnė... Turbūt net jauniausia iš visų čia esančių fotografuotojų.
Dar susiradau tokia nuotrauka, bet bijau, kad ji niekuo neypatinga. Tiesiog man tas ant suoliuko sėdintis žmogus pasirodė toks susimąstęs...
Cinside, labai ačiū už pasiūlymą. Bet nemanau, kad išeis, netodėl, kad nenorėčiau (kaip tik labai norėčiau...), vien dėl metų skirtumo. Nežinau, kiek Tau metų, bet tikrai esu jaunesnė... Turbūt net jauniausia iš visų čia esančių fotografuotojų.
Dar susiradau tokia nuotrauka, bet bijau, kad ji niekuo neypatinga. Tiesiog man tas ant suoliuko sėdintis žmogus pasirodė toks susimąstęs...
Beje, gal kas galit priminti, kaip padaryti tokį koliažą su PS? Žinau, kad kažkas klausė, ir išsisaugojau paaiškinimą tikrai, bet vakar visą hard'ą išieškojau ir niekaip neradau Turbūt namų kompe, kurio nepasieksiu dar mėnesį, o reikia greitai
http://i74.photobuck...ide/1DALISm.jpg
http://i74.photobuck..._LatteArt_O.jpg
http://i74.photobuck...ide/1DALISm.jpg
http://i74.photobuck..._LatteArt_O.jpg
QUOTE(Cinside @ 2008 04 06, 14:02)
tik pasiskambink prieš važiuojant. ryt nešiu ten savo nikoniuką taisyt, tai eilės laukiau mėnesį su viršum jau maniau pamiršo mane, bet sakė nerealus antplūdis taisomų fotoapratų ir matricų valymų. gali tekt tuščiom grįžti. reik konkrečiai tartis
Pasiklydusi patiko: 2, 3, 5. (pirmos serijos).
antra man svyra į kairę regimai (palinkus siena į gatvės pusę). antros serijos pirmoji - daug geriau, net ir su laidais: balandžiai, žmonės, apšvietimo stulpai.
trečioji puiki akimirka
patiko labiausiai 5toji, tik aukočiau bažnyčios kažkiek ir į kadrą paimčiau tą porelę, kad matytųsi ko tas senukas toks susimąstęs ir ką analizuoja. aišku ir be porelės galima būtų jam "prigalvot" minčių, juk prie bažnyčios sėdi, bet su porele man geresnė drama vystosi
Westa, pirmos dar kadravimo nesuvirškinau o antroji - nekabina.
Cinside, man dar erdvės dešinėje norisi, dar kokio 1/3 ar 1/4 ploto šviesumas ir spindėjimas man padeda, o netrukdo.
ane? aš kai nešiau (prieš Velykas), tai iš karto ir pravalė man, per 15 minučių.
Pasiklydusi, nemanau, kad fotografuojant labai svarbus metų skirtumas
Laidai man asmeniškai labai patinka :>
Sėdinčio ant suoliuko nuotrauką aš vėlgi karpyčiau, sumažėtų blaškančių elementų skaičius.
Pasiklydusi, nemanau, kad fotografuojant labai svarbus metų skirtumas
Laidai man asmeniškai labai patinka :>
Sėdinčio ant suoliuko nuotrauką aš vėlgi karpyčiau, sumažėtų blaškančių elementų skaičius.
Labutis
ziuriu apie gedimus fotoaparatu prakalbot... mano siandien objektyvas atsisake ant AF dirbt tai ryt irgi vesiu... dziaugiuosi, kad pirkau nauja ir is parduotuves ir su garantija, nes kitaip... butu pinigu kruva i bala tikiuosi cia bus koks gamyklinis gedimas
Gal mane priimsit ND daryt ir pasakysit kas nors slaptazodi pasistengsiu but aktyvesne
ziuriu apie gedimus fotoaparatu prakalbot... mano siandien objektyvas atsisake ant AF dirbt tai ryt irgi vesiu... dziaugiuosi, kad pirkau nauja ir is parduotuves ir su garantija, nes kitaip... butu pinigu kruva i bala tikiuosi cia bus koks gamyklinis gedimas
Gal mane priimsit ND daryt ir pasakysit kas nors slaptazodi pasistengsiu but aktyvesne
QUOTE(Cinside @ 2008 04 06, 15:31)
Gal tik šita patinka, bet nesu tikra, ar nenušviesinau aš jos.. Su kitu monitoriumi gal visai blanki atrodys
Man patinka tas blankumas
Sveika, Stebukle
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 06, 15:33)
Cinside,[/b] labai ačiū už pasiūlymą. Bet nemanau, kad išeis, netodėl, kad nenorėčiau (kaip tik labai norėčiau...), vien dėl metų skirtumo. Nežinau, kiek Tau metų, bet tikrai esu jaunesnė... Turbūt net jauniausia iš visų čia esančių fotografuotojų.
Na, kaip nori Nesikandžioju juk
QUOTE(Sansara @ 2008 04 06, 15:59)
Cinside, man dar erdvės dešinėje norisi, dar kokio 1/3 ar 1/4 ploto šviesumas ir spindėjimas man padeda, o netrukdo.
QUOTE(Elina @ 2008 04 06, 17:27)
Man patinka tas blankumas
Ačiū už komentarus. Būtent to ir norėjau - kad švytėtų
QUOTE(Anasko @ 2008 04 06, 13:50)
Man šita patko Kairiam šone galima įžiūrėti sėdinčiojo silueta Nugaros išlinkimas, alkūnė, užpakalis ir koja. Ir lyg prieš jį sėdėtų kitas kažkas Ryškumo kaip ir užtenka, bet atspindžiai per stiprūs. Bandyk tarp paprikos iš šviesos šaltinio baltą lapą dėt, ar ką panašaus, kad prasklaidytų šviesą.
Kitas fotkes pakomentuosiu vėliau.
Įmetu ir aš vieną:
"Sunku"
Sansara,
Na va, pagaliau atsirado žmogus, kuris irgi suvokė, kodėl dar nenukirpau tos porelės 5-oje nuotraukoje. Man irgi gana įdomiai atrodė. Nors pastebėjau tai tik peržiūrinėdama foto kompiuteryje, fotografuodama neatkreipiau dėmesio, todėl tie du ir liko prie pat krašto, beveik netilpę į kadrą.
Cinside ---> Patiko foto, atrodo tokia lengva, šviesi ir neapkrauta. Pašviesinimas mano akimis atrodo tinkamas, viskas tarsi skendi blausiame rūke.
Marakeš ---> Metų skirtumas gali trukdyti kai jis gana didelis, nemanau, kad kas norėtų su manim tąsytis...
Nuraminai dėl laidų. O aš jau net buvau bandžius juos tušuoti.
Pabandysiu tą nuotrauką apkarpyti, ačiū.
Degute ---> Labai įdomi foto, dėl pasvirimo ir kopėčių, atrodo, tarsi vaikas stengtųsi jomis kopti, lipti į viršų, t.y. siekti savo tikslo (išmokti važiuoti riedučiais). Bent aš taip suprantu šitą nuotrauką.
Papildyta:
Hmm, tai kaip čia išeina? Labai prieštaringi komentarai... Ar trečia gera, ar ne?
Na va, pagaliau atsirado žmogus, kuris irgi suvokė, kodėl dar nenukirpau tos porelės 5-oje nuotraukoje. Man irgi gana įdomiai atrodė. Nors pastebėjau tai tik peržiūrinėdama foto kompiuteryje, fotografuodama neatkreipiau dėmesio, todėl tie du ir liko prie pat krašto, beveik netilpę į kadrą.
Cinside ---> Patiko foto, atrodo tokia lengva, šviesi ir neapkrauta. Pašviesinimas mano akimis atrodo tinkamas, viskas tarsi skendi blausiame rūke.
Marakeš ---> Metų skirtumas gali trukdyti kai jis gana didelis, nemanau, kad kas norėtų su manim tąsytis...
Nuraminai dėl laidų. O aš jau net buvau bandžius juos tušuoti.
Pabandysiu tą nuotrauką apkarpyti, ačiū.
Degute ---> Labai įdomi foto, dėl pasvirimo ir kopėčių, atrodo, tarsi vaikas stengtųsi jomis kopti, lipti į viršų, t.y. siekti savo tikslo (išmokti važiuoti riedučiais). Bent aš taip suprantu šitą nuotrauką.
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 04 06, 15:45)
Pasiklydusi, pasakysiu ne apie visas: trečiąją labai norisi perkadruoti.
QUOTE(westa @ 2008 04 06, 15:48)
trečioji man labiausiai.. super momentas.. gal kiek dėl ryškumo kabinčiaus, lyg ir virst kiek nori, kiek kontrasto dadėčiau bet momentas geras labai..
Hmm, tai kaip čia išeina? Labai prieštaringi komentarai... Ar trečia gera, ar ne?
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 06, 18:34)
Sansara,
Na va, pagaliau atsirado žmogus, kuris irgi suvokė, kodėl dar nenukirpau tos porelės
Na va, pagaliau atsirado žmogus, kuris irgi suvokė, kodėl dar nenukirpau tos porelės
o Tu vieningos nuomonės nerasi.. man trečia nėra ideali, bet patiko labiausiai momentu, mintimi .. o dėl paskutinės pati rašai, kad netilpo tiek kiti į kadrą.. tai todėl man ir liko jie nesuprasti, nes nei šian nei ten