Sveiki.
Sansara, Tavo nuotraukos labai gražios Ypač tas peizažas su upe, o ką jau kalbėt apie Retro arba Svetima.
O aš šiandien ryte važiavau į miestą fotografuoti. Ryte jau buvau vos ne atmetusi idėją, nes lašnojo ir buvo debesuota, bet nuvažiavus į Laisvės alėją jau švietė saulė. Dar nesukėliau foto į pc, nes fotoaparatas kraunasi, bet ir taip nežinau, ar ko gero bus. Mano nuotraukos visada labai neryškios. Beto, niekaip negaliu atsikratyti baimės, ką žmonės apie mane pamanys, kai aš juos fotografuoju arba klupiu vidury aikštės, kad rasčiau geresnį kadrą. Todėl irgi negaliu kaip reikiant susitelkti...
As irgi jau turiu siek tiek brokuotus irankius (gal niekas nepastebes ) bet nedesiu ten, jei neatsiras daugiau darbu
Idesiu paprikas, jau bus paskutines, kad neismestumet is temos uz ikyruma Pabandziau isvengti vakarykstes klaidas, bet vis tiek atspindziai yra, nors ir nebuvo tiesioginio apsvietimo Ryskios, bent originale tikrai buvo, nors nevisur, sunku pagauti fokusa, naudojau Av dep rezima dviejose. Fonas- guli ant neremontuotos palanges Ar pasikeite situacija, ar
Idesiu paprikas, jau bus paskutines, kad neismestumet is temos uz ikyruma Pabandziau isvengti vakarykstes klaidas, bet vis tiek atspindziai yra, nors ir nebuvo tiesioginio apsvietimo Ryskios, bent originale tikrai buvo, nors nevisur, sunku pagauti fokusa, naudojau Av dep rezima dviejose. Fonas- guli ant neremontuotos palanges Ar pasikeite situacija, ar
Anasko, situacija nepasikeitė o pasikeitus fonui, pasikeitė nuotaika, kuri tapo nebe tokia patraukli. ryškumo kaip nebuvo taip nėra. man trukdė ryškumo nebuvimas, nėra norimo ryškumo ir visose šiose.
P.S. manau, kad ryškumą suryja atspindžiai
P.S. po P.S. dar vėliau per šviesesnį pasižiūrėsiu monitorių, gal pakeisiu nuomonę, tamsuolis linkęs meluot
P.S. manau, kad ryškumą suryja atspindžiai
P.S. po P.S. dar vėliau per šviesesnį pasižiūrėsiu monitorių, gal pakeisiu nuomonę, tamsuolis linkęs meluot
Cinside, jei būtum Vilniuje, pasakyčiau, kur gerai sutvarko ir tik už 18 lt (neklausyk Žvėries ). Gal ir Kaune yra kur ne šimtą kainuoja.
Pasiklydusi, pasakysiu ne apie visas: trečiąją labai norisi perkadruoti. paskutinėje kirpčiau porelę
Pasiklydusi, pasakysiu ne apie visas: trečiąją labai norisi perkadruoti. paskutinėje kirpčiau porelę
Pasiklydusi.. pirmoji nukarpyta bile kaip.. nei arkos nei sienos.. antroji .. būčiau kiek į kairę paėjus, kad užkabint daugiau gatvės, ir lyg griūva į dešinę. trečioji man labiausiai.. super momentas.. gal kiek dėl ryškumo kabinčiaus, lyg ir virst kiek nori, kiek kontrasto dadėčiau bet momentas geras labai.. ketvirta šiaip foto.. penktoj visgi bažnyčios viršaus trūksta, o ir šiaip .. jei norėjai vyruką sėdintį paryškint, man tie žmonės kairėje maišo..
Westa, man patiko pirmoji, bet norisi normalaus formato, prasosi erdve virsuje. O taip labai patiko kompozicija, kompanija ziuri i viena puse, ir joms visai gerai, ir tik viena atsiskyrele ziuri i kita puse ir galvoja apie savo sunku geliska gyvenima.
O( antra kazkaip nelabai, pilkoka gavosi, norisi kitaip matyti.
Pasiklydusi, pakomentuosiu vakare dabar turiu lekti.
O( antra kazkaip nelabai, pilkoka gavosi, norisi kitaip matyti.
Pasiklydusi, pakomentuosiu vakare dabar turiu lekti.
QUOTE(Anasko @ 2008 04 06, 14:49)
čia ta nusisukusi, liūdna, pilka
Pabandysiu pakomentuoti, nes nuotraukų yra, o laiko vis ne
Anasko "Istorinės liekanos" įdomiai žiūrisi. Gal tik apačioje man žolių perdaug, nes pametu žvilgsnį
Iš gulbių trečioji geriausiai žiūrisi. Pirma nepatinka. Gulbė per daug panėrė
Anasko pirmose paprikų foto trūksta ryškumo (kartojuosi , bet komentarų ir taip mažai paskutiniu metu, tai nesinori tylėti )
Sansaros nuotraukos fantastiškos.. Norėčiau po metų irgi pasigirt galėt
westos tinkis vinkis kitam fone gal gražiau žiūrėtųsi Dabar man kažkaip per šviesu gal. Na, ir kojyčių ryškumo norėtųsi, bet jauniems modeliams sunku įsakinėt
Anasko naujos paprikos žiūrisi geriau
westos gėlių pirma foto puiki Gal tik apačios juodos siauresnį ruožą palikčiau, bet čia labai subjektyvu Antroji man per tamsi, neišsiskiria atspalviai. Arba B/W kažkoks netoks, gal originalas ir kitaip atrodo
Pasiklydusi, įdomūs bandymai. Paskutinėje tik labai rotušės viršūnės trūksta. Ir tie žmogeliai einantys geriau nuklonuoti žiūrėtųsi Arba palaukt reikėjo.
P.s. su kuo tu fotografuoji? Aš irgi "žalia" ir iš Kauno, galėtume kada kartu patofografuot eiti, nes aš viena irgi su tais pačiais barjerais susiduriu (nejauku, nemalonu), o su SB kai einam, tai nesinori tūpčiot aplink visus be reikalo, nes jam gi nelabai įdomu
Papildyta:
Čia gal: http://www.fototaisykla.lt/ ?
Forumuose kiek žiūrėjau, visi čia rekomenduoja nešti. Reikės matyt kurią dieną į Vilnių nulėkti. Nes Kaune Vilbroj tai kai paskaičiau apie 100Lt.. Daugokai...
Anasko "Istorinės liekanos" įdomiai žiūrisi. Gal tik apačioje man žolių perdaug, nes pametu žvilgsnį
Iš gulbių trečioji geriausiai žiūrisi. Pirma nepatinka. Gulbė per daug panėrė
Anasko pirmose paprikų foto trūksta ryškumo (kartojuosi , bet komentarų ir taip mažai paskutiniu metu, tai nesinori tylėti )
Sansaros nuotraukos fantastiškos.. Norėčiau po metų irgi pasigirt galėt
westos tinkis vinkis kitam fone gal gražiau žiūrėtųsi Dabar man kažkaip per šviesu gal. Na, ir kojyčių ryškumo norėtųsi, bet jauniems modeliams sunku įsakinėt
Anasko naujos paprikos žiūrisi geriau
westos gėlių pirma foto puiki Gal tik apačios juodos siauresnį ruožą palikčiau, bet čia labai subjektyvu Antroji man per tamsi, neišsiskiria atspalviai. Arba B/W kažkoks netoks, gal originalas ir kitaip atrodo
Pasiklydusi, įdomūs bandymai. Paskutinėje tik labai rotušės viršūnės trūksta. Ir tie žmogeliai einantys geriau nuklonuoti žiūrėtųsi Arba palaukt reikėjo.
P.s. su kuo tu fotografuoji? Aš irgi "žalia" ir iš Kauno, galėtume kada kartu patofografuot eiti, nes aš viena irgi su tais pačiais barjerais susiduriu (nejauku, nemalonu), o su SB kai einam, tai nesinori tūpčiot aplink visus be reikalo, nes jam gi nelabai įdomu
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2008 04 06, 14:45)
Cinside, jei būtum Vilniuje, pasakyčiau, kur gerai sutvarko ir tik už 18 lt (neklausyk Žvėries ). Gal ir Kaune yra kur ne šimtą kainuoja.
Čia gal: http://www.fototaisykla.lt/ ?
Forumuose kiek žiūrėjau, visi čia rekomenduoja nešti. Reikės matyt kurią dieną į Vilnių nulėkti. Nes Kaune Vilbroj tai kai paskaičiau apie 100Lt.. Daugokai...
jo, čia