O aš pažiūriu į Westos berniuką ir man atrodo , kad jis man akį tuoj pamerks Iš tikrųjų puiki foto Spalvos, emocija, fonas, tie vos matomi vandens lašiukai Argi tokios foto tik šeimos albumui Arba Californiagirl, man tieosiog gera būdavo žiūrėti į jos vaikų foto Galia kad retai dabar bematom čia tokių foto
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 10:40)
O aš pažiūriu į Westos berniuką ir man atrodo , kad jis man akį tuoj pamerks Iš tikrųjų puiki foto Spalvos, emocija, fonas, tie vos matomi vandens lašiukai Argi tokios foto tik šeimos albumui Arba Californiagirl, man tieosiog gera būdavo žiūrėti į jos vaikų foto Galia kad retai dabar bematom čia tokių foto
turiu aš visą kalną tokių šeimos albumui.. jau net nebededu. nes atrodo norisi kažko ..na tokio.. gal ir blogai galvoju
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 09:27)
a kudie nededat aš tai dar tik idėjas brandinu Savaitgalį bandysiu jau ką nors daryt Nelabai kas beišeina man po darbo fotografuot. Glamūrintis bandžiau pirmadienį, ale kol pasidažiau ir pradėjo temt jau lauke o dirbtinio apšvietimo neturiu normaliai kad būtų ir išėjo š...
tai, kad nesigauna taip, kaip norisi. T.y. mintyse atrodo bus įdomu, o pažiūrėjus į nuotrauką - kažkas ne taip Nu, kaip nors
QUOTE(westa @ 2008 04 04, 10:46)
turiu aš visą kalną tokių šeimos albumui.. jau net nebededu. nes atrodo norisi kažko ..na tokio.. gal ir blogai galvoju
bet juk mes čia mokomės fotografuot tai kodėl gi ne
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 12:24)
bet juk mes čia mokomės fotografuot tai kodėl gi ne
tiesiog nesinori užknist tais pačiais vaizdais.. nors buvo laikotarpis, kai apart vaikų, šunų nieko nefotografavau aš tai nieko prieš.. man tinka viskas.. tik kad būtų įdomu, visgi kokybiška.. na ne bile kas.. ne tam, kad tik dėt
Ačiū visiems už mano kačio nuotraukos įvertinimus.
Stikline ,
Nežinau, kaip pavyktų keisti rakursą ar iš vis perfotografuoti iš naujo, nes ir tai katė buvo labai nepatenkinta, kam ją fotkinau ir antrą kartą jos ten pasisodinti nepavyktų. Ten tebuvo tokia neplanuota foto.
Ir dar, dabar jau visai susimaišiau, kaip padaryti kad:
1. Kojytės nebūtų nukirstos
2. Ir visa katė irgi nesimatytų?
Ačiū, Anasko Kaip smagu sulaukti tokio įvertinimo, net nuotaiką pakėlė. Ačiū ir už patarimus, stengiuos juos įsidėmėti kitą kartą fotografuojant.
Stikline, turbūt dar nelabai turiu teisės komentuoti kitų nuotraukas. Bet kaip paprastai žiūrovei tavo nuotraukoje pasirodė, kad tie pastatai griūva. Dešinėj esanti siena pasvirusi... O šiaip graži foto.
Ir dar, gal kas galėtų apšviesti, koki ND šiuo metu užduoti? Gal pavyktų ir man juos atlikti ar bent jau pasitreniruoti..
Įdomiai toks kojytės atrodo, bet neee...nukirstos per žiauriai ir šakelės nukapotos...kažkokios kitokios kompozicijos man norėtųsi. Bet tos kojytės mane užkabino...gal rakursą bandyt keist nes net nesinori man viso katino matyti, bet taip irgi nesižiūri
Stikline ,
Nežinau, kaip pavyktų keisti rakursą ar iš vis perfotografuoti iš naujo, nes ir tai katė buvo labai nepatenkinta, kam ją fotkinau ir antrą kartą jos ten pasisodinti nepavyktų. Ten tebuvo tokia neplanuota foto.
Pasiklydusi man visai patiko, sakyciau net labai yra kazko tokio dabar pradesiukabinetis, bet tai nereiskia kad man nepatinka - noretusi ir trecia koja ( o gal ten ketvirta ) pamatyti visa, dabar ji iseina is kadro, noretusi visa sakele matyti, ar bent kad nebutu nukapota. Ir dar nezinau ar norisi cia ryskesniu kates letenu ar ne, turbut ir taip gerai. Vienu zodzu- kadras kabinantis Ir man spalvotas variantas labiau.
Ačiū, Anasko Kaip smagu sulaukti tokio įvertinimo, net nuotaiką pakėlė. Ačiū ir už patarimus, stengiuos juos įsidėmėti kitą kartą fotografuojant.
Stikline, turbūt dar nelabai turiu teisės komentuoti kitų nuotraukas. Bet kaip paprastai žiūrovei tavo nuotraukoje pasirodė, kad tie pastatai griūva. Dešinėj esanti siena pasvirusi... O šiaip graži foto.
Ir dar, gal kas galėtų apšviesti, koki ND šiuo metu užduoti? Gal pavyktų ir man juos atlikti ar bent jau pasitreniruoti..
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 04, 14:12)
Ten tebuvo tokia neplanuota foto.
Tai vat, kad aš ir pati nežinau kaip tai padaryti, todėl geriausias būdas daug bandyti
O dėl pastatų ačių už komentarą, fotkinant kampą pastato turbūt neįmanoma padaryti, kad negriūtų, bet man vistiek gražu ir kampus mėgstu fotkint tik va pacrossint pamėginsiu kaip westa rašė...gal pagražės
QUOTE(Elina @ 2008 04 04, 14:49)
Nutraukiau labai fotogenišką sūnaus draugą. Labai norėčiau vertinimų. Labai gaila, nepavyko ryškiai išgauti mūsų tėvelio gaminto medinio pistoleto . Tas būtų pats akcentas . Bet berniukas ir taip nelabai sutiko fotkintis, turėjau gaudyti
Modelis super fotogeniškas aga, tikrai gaila pistoleto...ir man dar dešinėj pusėj trūksta erdvės. Gaudyk gaudyk tą modeliuką dažniau
Elina, kokybiška ir emocinga foto kai žinai, kad ten pistoletas, tampa dar prasmingiau, bet ir be jo nuotrauka kaip portretas - man labai patinka
pasiklydusi (visų pradedančių klaida, kol nežinai koks rėmelis tinka, geriau nedėt jokio), o dėl foto, tai žvilgsnis visai nesustoja ties primu kamienu, o iš karto landžioja po neryškų tolimesnį medį ir medį kairėje. gal daugiau prasmės buvo fokusuot tolimesnius medžius, o šis ir būdamas neryškus tavo mintį įgyvendintų. + išdegęs (baltas, be spalvos, akinantis) dangus nelabai puošia nuotrauką. ir žydros aureolės aplink kamienus irgi nekaip nuteikia vertinant nuotrauką.bet man patinka spalvinė gama šios foto
pasiklydusi (visų pradedančių klaida, kol nežinai koks rėmelis tinka, geriau nedėt jokio), o dėl foto, tai žvilgsnis visai nesustoja ties primu kamienu, o iš karto landžioja po neryškų tolimesnį medį ir medį kairėje. gal daugiau prasmės buvo fokusuot tolimesnius medžius, o šis ir būdamas neryškus tavo mintį įgyvendintų. + išdegęs (baltas, be spalvos, akinantis) dangus nelabai puošia nuotrauką. ir žydros aureolės aplink kamienus irgi nekaip nuteikia vertinant nuotrauką.bet man patinka spalvinė gama šios foto