Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O aš pažiūriu į Westos berniuką ir man atrodo , kad jis man akį tuoj pamerks wub.gif Iš tikrųjų puiki foto thumbup.gif Spalvos, emocija, fonas, tie vos matomi vandens lašiukai wub.gif Argi tokios foto tik šeimos albumui g.gif Arba Californiagirl, man tieosiog gera būdavo žiūrėti į jos vaikų foto wub.gif Galia kad retai dabar bematom čia tokių foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 10:40)
O aš pažiūriu į Westos berniuką ir man atrodo , kad jis man akį tuoj pamerks  wub.gif Iš tikrųjų puiki foto  thumbup.gif Spalvos, emocija, fonas, tie vos matomi vandens lašiukai  wub.gif Argi tokios foto tik šeimos albumui  g.gif Arba Californiagirl, man tieosiog gera būdavo žiūrėti į jos vaikų foto  wub.gif Galia kad retai dabar bematom čia tokių foto  unsure.gif

turiu aš visą kalną tokių šeimos albumui.. jau net nebededu. nes atrodo norisi kažko ..na tokio.. gal ir blogai galvoju g.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 09:27)
a kudie nededat  mirksiukas.gif aš tai dar tik idėjas brandinu  mirksiukas.gif Savaitgalį bandysiu jau ką nors daryt  smile.gif Nelabai kas beišeina man po darbo fotografuot. Glamūrintis bandžiau pirmadienį, ale kol pasidažiau ir pradėjo temt jau lauke o dirbtinio apšvietimo neturiu normaliai kad būtų ir išėjo š...

tai, kad nesigauna taip, kaip norisi. T.y. mintyse atrodo bus įdomu, o pažiūrėjus į nuotrauką - kažkas ne taip biggrin.gif Nu, kaip nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 04, 10:46)
turiu aš visą kalną tokių šeimos albumui.. jau net nebededu. nes atrodo norisi kažko ..na tokio.. gal ir blogai galvoju  g.gif  smile.gif

bet juk mes čia mokomės fotografuot unsure.gif tai kodėl gi ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 12:24)
bet juk mes čia mokomės fotografuot  unsure.gif tai kodėl gi ne  g.gif

tiesiog nesinori užknist tais pačiais vaizdais.. nors buvo laikotarpis, kai apart vaikų, šunų nieko nefotografavau unsure.gif aš tai nieko prieš.. man tinka viskas.. tik kad būtų įdomu, visgi kokybiška.. na ne bile kas.. ne tam, kad tik dėt
Atsakyti
Ačiū visiems už mano kačio nuotraukos įvertinimus. 4u.gif mirksiukas.gif

Įdomiai toks kojytės atrodo, bet neee...nukirstos per žiauriai ir šakelės nukapotos...kažkokios kitokios kompozicijos man norėtųsi. Bet tos kojytės mane užkabino...gal rakursą bandyt keist  smile.gif  nes net nesinori man viso katino matyti, bet taip irgi nesižiūri  g.gif

Stikline
,

Nežinau, kaip pavyktų keisti rakursą ar iš vis perfotografuoti iš naujo, nes ir tai katė buvo labai nepatenkinta, kam ją fotkinau ir antrą kartą jos ten pasisodinti nepavyktų. hihihi.gif Ten tebuvo tokia neplanuota foto. bigsmile.gif
Ir dar, dabar jau visai susimaišiau, kaip padaryti kad:
1. Kojytės nebūtų nukirstos
2. Ir visa katė irgi nesimatytų? unsure.gif unsure.gif

Pasiklydusi man visai patiko, sakyciau net labai  bigsmile.gif  yra kazko tokio  rolleyes.gif  dabar pradesiukabinetis, bet tai nereiskia kad man nepatinka  biggrin.gif  - noretusi ir trecia koja ( o gal ten ketvirta  biggrin.gif  g.gif  ) pamatyti visa, dabar ji iseina is kadro, noretusi visa sakele matyti, ar bent kad nebutu nukapota. Ir dar nezinau ar norisi cia ryskesniu kates letenu ar ne, turbut ir taip gerai. Vienu zodzu- kadras kabinantis  4u.gif  Ir man spalvotas variantas labiau.

Ačiū, Anasko bigsmile.gif Kaip smagu sulaukti tokio įvertinimo, net nuotaiką pakėlė. biggrin.gif Ačiū ir už patarimus, stengiuos juos įsidėmėti kitą kartą fotografuojant.

Stikline, turbūt dar nelabai turiu teisės komentuoti kitų nuotraukas. blush2.gif Bet kaip paprastai žiūrovei tavo nuotraukoje pasirodė, kad tie pastatai griūva. Dešinėj esanti siena pasvirusi... unsure.gif O šiaip graži foto. smile.gif

Ir dar, gal kas galėtų apšviesti, koki ND šiuo metu užduoti? Gal pavyktų ir man juos atlikti ar bent jau pasitreniruoti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 04, 14:12)
Ten tebuvo tokia neplanuota foto.  bigsmile.gif 
Ir dar, dabar jau visai susimaišiau, kaip padaryti kad:
1. Kojytės nebūtų nukirstos
2. Ir visa katė irgi nesimatytų?  unsure.gif  unsure.gif

Stikline,  turbūt dar nelabai turiu teisės komentuoti kitų nuotraukas.  blush2.gif  Bet kaip paprastai žiūrovei tavo nuotraukoje pasirodė, kad tie pastatai griūva. Dešinėj esanti siena pasvirusi...  unsure.gif O šiaip graži foto.  smile.gif

Tai vat, kad aš ir pati nežinau kaip tai padaryti, todėl geriausias būdas daug bandyti biggrin.gif
O dėl pastatų ačių už komentarą, fotkinant kampą pastato turbūt neįmanoma padaryti, kad negriūtų, bet man vistiek gražu g.gif ir kampus mėgstu fotkint biggrin.gif tik va pacrossint pamėginsiu kaip westa rašė...gal pagražės smile.gif
Atsakyti
pasiklydusi, ND tema "Įrankiai" (virtuvės, remonto ir t.t.) šiuo metu 4u.gif jau kitą antradienį lyg ir turi baigtis ax.gif
Atsakyti
Nutraukiau labai fotogenišką sūnaus draugą. Labai norėčiau vertinimų. Labai gaila, nepavyko ryškiai išgauti mūsų tėvelio gaminto medinio pistoleto verysad.gif . Tas būtų pats akcentas doh.gif . Bet berniukas ir taip nelabai sutiko fotkintis, turėjau gaudyti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 04, 14:49)
Nutraukiau labai fotogenišką sūnaus draugą. Labai norėčiau vertinimų. Labai gaila, nepavyko ryškiai išgauti mūsų tėvelio gaminto medinio pistoleto verysad.gif . Tas būtų pats akcentas doh.gif . Bet berniukas ir taip nelabai sutiko fotkintis, turėjau gaudyti biggrin.gif

Modelis super fotogeniškas thumbup.gif aga, tikrai gaila pistoleto...ir man dar dešinėj pusėj trūksta erdvės. Gaudyk gaudyk tą modeliuką dažniau biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jums šita foto? unsure.gif unsure.gif

user posted image

Norėjau, kad kamienas būtų ryškesnis ir tarsi atidengtų tą miško takelį...
Atsakyti
Elina, kokybiška ir emocinga foto thumbup.gif kai žinai, kad ten pistoletas, tampa dar prasmingiau, bet ir be jo nuotrauka kaip portretas - man labai patinka wub.gif

pasiklydusi (visų pradedančių klaida, kol nežinai koks rėmelis tinka, geriau nedėt jokio), o dėl foto, tai žvilgsnis visai nesustoja ties primu kamienu, o iš karto landžioja po neryškų tolimesnį medį ir medį kairėje. gal daugiau prasmės buvo fokusuot tolimesnius medžius, o šis ir būdamas neryškus tavo mintį įgyvendintų. + išdegęs (baltas, be spalvos, akinantis) dangus nelabai puošia nuotrauką. ir žydros aureolės aplink kamienus irgi nekaip nuteikia vertinant nuotrauką.bet man patinka spalvinė gama šios foto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 balandžio 2008 - 14:38