Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nes nuobodziai fotografuota is virsaus

Tai, kad ne is virsaus fotografuota, na bent jau ne atsistojus, matosi siek tiek perspektyva.

As gavau patarima, jog geriausia naudoti ISO 100 beveik visada, jei tik imanoma.

ka turi omenyje su nublankinimu?

dar turiu toki, tik man asmeniskai su kontrastu/sviesa nepatinka. tarsi spigina i akis. Ir tos kreivos linijos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakarieku: 03 balandžio 2008 - 22:21
Dar viena foto iš Tytuvėnų. Tiesą sakant apie pastatų fotografavimą neišmanau dar kol kas...įdedu foto kritikai ir ieškosiu info šia tema smile.gif

user posted image
Atsakyti
kakarieku, nelabai kabina foto, bet šaunu, kad ieškai įdomesnių kadrų.. šaunuolė

Stikline spalvos murzinos.. nebandei pacrossint?kiek kompozicija kliūva.. būčiau kiek kairiau bokštą stūmus. šiaip man pastatus pačiai sunku fotografuot unsure.gif

kažkada lyg dėjau šitą foto.. šiaip miela smile.gif ir va šioj kažkaip nelabai kliūva centrinė kompozicija

ko?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 04, 00:14)
ka turi omenyje su nublankinimu?
dar turiu toki, tik man asmeniskai su kontrastu/sviesa nepatinka. tarsi spigina i akis. Ir tos kreivos linijos.
Turejau omenyje ryskumo zona mazinti, ne taip issireiskiau doh.gif vis tik man noretusi aiskios perspektyvos, kaip sakant arba jau visai frontaliai arba, kad matytusi kazkoks rakursas.
o si teisingai, spigina smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 04 04, 00:28)
Dar viena foto iš Tytuvėnų. Tiesą sakant apie pastatų fotografavimą neišmanau dar kol kas...įdedu foto kritikai ir ieškosiu info šia tema smile.gif
Na as tai dievinu murzinas spalvas, tai man visia nieko smile.gif tik kairio sono truputi nukirpciau, ir bokstas pagrakstetu ir pati kompozicija geriau ziuretusi smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 04, 01:04)
Super smile.gif bet vis tik man centrine kliuna..nes siaip ar taip desiniam sone tos vietos daugiau truputi ax.gif tai mano akiai noris ta vaiki (labai faina) dar truputi stumtelt
hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
Pasiklydusi, iš tavo gėlyčių tai pirma man labiausiai patinka, tik mažiau reikėjo priekyje tų akmenukų užgriebti, gėlytei daugiau erdvės dešinėje palikti. O kitos tai kažkaip ryškumo man trūksta unsure.gif

Westa, nu žinok man spalvota geriau, tada visos šunio raukšlės išryškėja thumbup.gif Tiesa musė j/b geriau atrodo hihihi.gif

Latoya, tavo gėlių fonas thumbup.gif Tik pačios gėlytės tamsokos ir kompozicija gaunas labai jau vienam šone suspaustos unsure.gif

Pasiklydusi, gėlytės kur su katinu, gal panadyk arba gėles, arba katiną ant to pagrindo pafotografuot, dabar visko per daug ir nieks normaliai nebetelpa rolleyes.gif Kažkaip žiūriu man paskutiniu metu toks apsilupojęs ar pasenęs medžio fonas gražiai žiūrisi g.gif

Kakarieku, o vat taviškis medis ir man nuobodokai atrodo unsure.gif

Stikline, visisškai pritariu Westai, nelabai ką turiu pridurti bigsmile.gif

Westa, nelabai man kliūva centinė šiuo atveju, bet vat ažkaip atrodo jei berniukas būtų šiek tiek daugiau dešinėje būtų idealu. Bet šiaip nereali foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 balandžio 2008 - 06:49
QUOTE(westa @ 2008 04 04, 00:04)
Stikline spalvos murzinos.. nebandei pacrossint?kiek kompozicija kliūva.. būčiau kiek kairiau bokštą stūmus.  šiaip man pastatus pačiai sunku fotografuot  unsure.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 04, 00:50)
Na as tai dievinu murzinas spalvas, tai man visia nieko smile.gif tik kairio sono truputi nukirpciau, ir bokstas pagrakstetu ir pati kompozicija geriau ziuretusi smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 04, 07:48)
Stikline, visisškai pritariu Westai, nelabai ką turiu pridurti  bigsmile.gif

Ačiū. O man tos spalvos patinka g.gif ir su photoshopu viską aš ten vakar dariau, net nebepamenu ką, reikės šiandien pabandyt taisyt smile.gif ir namie pastebėjau monitorius man lyg šiek tiek šviesiau rodė tą foto, nei darbe g.gif

Beje pastebėjau, kad ir aš viską mėgstu grūst į centrą nevalingai doh.gif ypač pastatus fotografuojant...kai atsimenu, tada jau taisausi biggrin.gif O beje, taisydama foto buvau kairį šoną pakirpus, bet kažkodėl vėl atstačiau pradinį variantą smile.gif
Atsakyti
aš turiu nuostabią galimybę. pradėjom su drauge su vaikais vaikščioti pasivaikščiot ar viena pas kitą į svečius, tai bandau gaudyt du vaikus viename kadre ar draugę su vaiku, fiksuot vaikų tarpusavio santykius thumbup.gif tokia atgaiva man po vieno vaiko lotuliukas.gif
ir mano akim žiūrint tai prigaudau įdomių akimirkų. tik jos yra šeimyninio albumo tipo, tikrai be amžinųjų vertybių doh.gif brangios abiem šeimoms
o draugė su vyru negali atsidžiaugt jų vaiko nuotraukų kokybę ir įamžintomis akimirkomis, o man nuo to taaaaip smagu blush2.gif
Atsakyti
O kodėl nieks įrankių nefotografuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 04, 08:56)
O kodėl nieks įrankių nefotografuojat?  g.gif

Fotografuojam smile.gif Antra savaitė tik juos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 04 04, 10:08)
Fotografuojam  smile.gif Antra savaitė tik juos  doh.gif

a kudie nededat mirksiukas.gif aš tai dar tik idėjas brandinu mirksiukas.gif Savaitgalį bandysiu jau ką nors daryt smile.gif Nelabai kas beišeina man po darbo fotografuot. Glamūrintis bandžiau pirmadienį, ale kol pasidažiau ir pradėjo temt jau lauke o dirbtinio apšvietimo neturiu normaliai kad būtų ir išėjo š...

Sansara, jei gali parodyk mirksiukas.gif Man tai aktualu ir šeimyniniam albumui mirksiukas.gif Turiu ir aš du lelius , kuriuos ruošiuosi bandyt fotografuot , tai man labai įdomu paanalizuot tokias foto wub.gif
Atsakyti
Man irgi labai malonu fotografuoti draugus, ypac kai pati matau kad iseina pagauti emocijas, budingas jiems. Aisku klaidu techniniu, kompoziciniu yra, bet tai matau tik as topsecret.gif blush2.gif Jiems tai siltos, grazios seimynines foto bigsmile.gif

Irankiu as dar nefotografavau blush2.gif kazkodel idejos i galva neateina unsure.gif laukiu paskutines minutes. Turbut nuo ilgu mokslu liko ipratis viska palikti paskutinei minutei biggrin.gif doh.gif

Westa man norisi grizti prie tavo lektuvo ir dangaus smile.gif buna taip kad kai foto neduoda ramybes, kol ja iki galo neisanalizuosi doh.gif As supratau, kodel nejauciu ramybes. Gal todel kad ten butent lektuvas g.gif tai juk pats greiciausis transportas, butu koks balionas ar dar derezablis bigsmile.gif butu ramybe, o dabar jauciu greiti. Lektuvas praskrido puse kadro, ir del to atrodo kad pagavai momentine akimirka, butu dar palaukiusi 1s ir nebutu lektuvo, liktu tik linija (toks ispudis) O ta juoda zona, man duoda ispudi kad isvis ten ne lektuvas blink.gif o raketa kosmose.
Vnz, is ramaus neutralaus kadro koki maciau vakar, siandien matau visai kita blink.gif ir man tai patinka.
( daejo kaip iki zirafos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 04, 10:33)

Westa man norisi grizti prie tavo lektuvo ir dangaus smile.gif  buna taip kad kai foto neduoda ramybes, kol ja iki galo neisanalizuosi doh.gif  As supratau, kodel nejauciu ramybes. Gal todel kad ten butent lektuvas g.gif  tai juk pats greiciausis transportas, butu koks balionas ar dar derezablis bigsmile.gif butu ramybe, o dabar jauciu greiti. Lektuvas praskrido puse kadro, ir del to atrodo kad pagavai momentine akimirka, butu dar palaukiusi 1s ir nebutu lektuvo, liktu tik linija (toks ispudis) O ta juoda zona, man duoda ispudi kad isvis ten ne lektuvas blink.gif  o raketa kosmose.
Vnz, is ramaus neutralaus kadro koki maciau vakar, siandien matau visai kita blink.gif ir man tai patinka.
( daejo kaip iki zirafos biggrin.gif )

va matai, tas lėktuvas ten turėjo būt.. kitaip būčiau fotografavus be jo.. tiesiog būna tokių foto, kurios tiesiog kalba. gal apie būseną fotografo, gal apie jausmus.. ši gimė spontaniškai. ir labai džiaugiuos, kad visgi judėjimas, norėjimas ,,skristi" joje atsispindi. kitaip...eičiau į pensiją biggrin.gif

ačiū dar kartą už katino vertinimus.. atrodo foto kaip foto, bet visgi.. va ir Kūdra priėmė.. matyt visgi pavyko smile.gif

ir aš turiu įrankių įdėja, bet neturiu kol kas tai įdėjai išpildomųjų .. tikiuos gaut cool.gif
Atsakyti