Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 03, 18:20)
A kad pasviesinai, tai ir kontrasta reiktu padidint  tongue.gif  nes dabar kaip pienu aplieta hihihi.gif

doh.gif biggrin.gif

user posted image

Gal geriau?

Jau bijau, kad mane apšauks šitos temos šiukšlintoja savo nuotraukomis... doh.gif Atsiprašau....

Anasko ---> J/b gražiau, bet man šiuo metu taaip spalvų norisi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 03, 18:36)
Gal geriau?
va va jau geryyyyn smile.gif bet vis tik netobula foto, siulau nauja fotoreportaza mum paruosti palei musu duotas pastabas tongue.gif
Atsakyti
As dar karteli norejau paklausti, gal kas zinote fotiku taisyklu Vilniuje? blink.gif bais brangiai man iseina draugo fotika taisyt, galvoju gal kur pigiau rasiu
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 17:17)
ir dar viena- fotografavau drauge ax.gif jauciu ryskumo bus mazai. O kas dar negerai? Gal fona reikejo ryskesni?

Patiko smile.gif Ir nuotaika, ir išraiška, ir spalvom.

QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 19:57)
O aš dabar tik savo šuniuką fotkinu blush2.gif

Abi nuotraukytės liuks. Nesinori ieškot kabliukų smile.gif

QUOTE(kakarieku @ 2008 04 02, 20:03)

Sveika prisijungus  4u.gif Kritiką jau išsakė smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 21:12)
Paprastos foto, bet vis tik, kuri geriausia  blink.gif  vat as nesurpantu ar geriau kai dangaus daugiau, ar namuku, ar ne per didelis siukslynas

Nu ne, nei vienoj akis už nieko nesikabina. Ir dangus nieko nekeičia.

QUOTE(westa @ 2008 04 02, 23:39)
turiu vieną foto, kuri šiaip miela man spalvom.. ta lyg vinjetė apačioj net nežinau kaip atsirado. tiesiog leidosi saulė, matyt efektas toks gavosi ir tiek

Miela akiai. Gražios spalvos ir perėjimai smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 04 03, 07:48)
Pirmoji kazkaip keistai ziurisi. Atrodo paversta foto. pazaidziau. Tai man graziausiai ziurisi kai kotelis desiniajame apatiniame kampe atsiduria, bet rakursiukas ziedelio labai is sono paimtas. Daugiau ziedo norisi.
Trecioji lyg ir patiktu, bet fona kirpai? tarsi toks jausmas g.gif

Dėkui už komentarą smile.gif Pirmoji fotkinta iš apačios, gal užtai ir žiūrisi keistai. Ir vietos kadre neranda. O trečioj šiek tiek fonas koreguotas - pašalinta viena šakelė smile.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 04 03, 08:06)
pirmoji visai idomi. Prasau ir anoj temoj sudalyvauti mirksiukas.gif

Dėkui. Aną temą mielai paskaitinėju, bet dar nesijaučiu galinti ten dalyvauti. Gal kada nors vėliau smile.gif

QUOTE(latoya @ 2008 04 03, 11:16)
Man sita zymiai geriau uz anas visas rodytas  4u.gif kompoziciskai tvarkingiau, dar gal siek tiek is toliau ir butu super 4u.gif

Dėkui smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 03, 12:22)
šuns ir musės meditacija smile.gif

Geeras bigsmile.gif Man JB geriau atrodo, nes spalvotoj šuniaus kailis kažkoks mėlynai žalio atspalvio.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 03, 16:04)

Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 balandžio 2008 - 19:24
Čia vėl aš. cool.gif

Bandžiau fotografuoti tas gėles dar kartą, bet dabar jau visai neišeina. verysad.gif Jei vakar nuotraukos man dar atrodė gražios, tai šiandien visai nusivyliau savo foto, jau vien todėl, kad po tiek patarimų turėčiau padaryti jam bent šiek tiek geresnes... O išėjo kaip visada... unsure.gif Galvoj pilna visko, ką aš galiu daryti fotografuojant ir ko nebegaliu daryti, todėl visai susimaišiau. doh.gif Net katė atėjo į balkoną palaikyti manęs morališkai. hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 03, 20:31)
Čia vėl aš.  cool.gif

Įdomiai toks kojytės atrodo, bet neee...nukirstos per žiauriai ir šakelės nukapotos...kažkokios kitokios kompozicijos man norėtųsi. Bet tos kojytės mane užkabino...gal rakursą bandyt keist smile.gif nes net nesinori man viso katino matyti, bet taip irgi nesižiūri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 03, 21:31)
Bandžiau fotografuoti tas gėles dar kartą
Na tiesa sakant man taip geriau smile.gif j/b per pilka, mazai kontrasto. na o siaip pritarsiu stiklinei, tos katino kojos tokios apkapotos, ale matos bais grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Na man dar krtiikos prasau. ax.gif Zinau, jog ISO buvo super ausktas, berods 1600.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 03, 21:49)
Na man dar krtiikos prasau.  ax.gif Zinau, jog ISO buvo super ausktas, berods 1600.

user posted image

Labai įdomu ir visai neblogai 4u.gif . O aukštas ISO kartais- tinka thumbup.gif
Atsakyti
Pasiklydusi man visai patiko, sakyciau net labai bigsmile.gif yra kazko tokio rolleyes.gif dabar pradesiukabinetis, bet tai nereiskia kad man nepatinka biggrin.gif - noretusi ir trecia koja ( o gal ten ketvirta g.gif biggrin.gif ) pamatyti visa, dabar ji iseina is kadro, noretusi visa sakele matyti, ar bent kad nebutu nukapota. Ir dar nezinau ar norisi cia ryskesniu kates letenu ar ne, turbut ir taip gerai. Vienu zodzu- kadras kabinantis 4u.gif Ir man spalvotas variantas labiau.

Kakarieku tiesa sakant nezinau ka parasyti rolleyes.gif nelabai man tokios foto, man patinka kai ziuri ir matai kazkoki paslapti, ar kabliuka, kol kas cia negaliu iziureti unsure.gif ISo auksto as nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 03, 21:49)
Na man dar krtiikos prasau.  ax.gif Zinau, jog ISO buvo super ausktas, berods 1600.

Nematau ir aš aukšto ISO g.gif O foto asmeniškai man nuobodoka..
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 03, 22:49)
Jokio Iso cia nesimato g.gif
Na... tokio tipo foto man asmeniskai patinka, bet si - ne. Nes nuobodziai fotografuota is virsaus, noretusi kokio kampo ir didesnio nublankimo smile.gif
Atsakyti