Sveiki, vakar norejau parasyti, bet spejau tik paziureti nuotraukas, taigi...
Anasko, spejau vakar pamatyti tavo nekonkursini glamura ir drauges foto. Tai del glamuro nebesikartosiu, nes sutinku su kitu pastabom, o va ta drauges foto labai noriu pagirti. Man ji labai patiko. Pamaciau ir tokia gera energija uzliejo. Geras ryskumas, silta emocija nuotraukoje. Cia labai subjektyviai sakau, nes ta nuotrauka kazkaip ivertinau labai instinktyviai, o ne pagal taisykles
Elina, liuks suniukas
viena geriausiu tavo sito naujo gyventojo nuotrauku, nerealiai kokybiskai isplaukes fonas ir isryskintas suniukas, manau technine puse be priekaistu, labai patiko. Su mergaite irgi patiko.
Jei gali, parasyk nuotraukos parametrus, butu idomu
kakarieku, sveikinu pradejus fotografuoti
apie tas nuotraukas nepasakysiu daugiau nei jau pasake kiti
Grethenn, antra foto man geriausia, bet siaip atrodo toks siukslynas ir tiek. Na aisku, Snipiskes is virsaus taip atrodo ir cia nieko nepadarysi, bet... siaip buvo grazus dangus, grazus debesys, kai fotografavai, galbut galima buvo kazkaip bandyti juos akcentuoti. Nors tada to dangaus tikrai noretusi ryskesnio.
Ciburaska, labai aciu uz komentara. Vertingos pastabos, kita karta bandysiu prisiminti ir atkreipti i jas demesi
Westa, pirma nuotrauka - jei reiktu vertinti tik spalviniu poziuriu, tai patiko, grazios spalvos. Jei norejai perteikti ramybe, tada tau pavyko.
O antra meditacine nuotrauka man labai patiko, vykes j/b. Bet jei kabinetis, tai man uzkliuvo ne vaizdo plokstumas, kaip kazkas sake, o tai, kad grindu-sienos susikirtimo linija bei bruksnys tarp plyteliu pacioje nuotraukos apacioje eina ne lygiagreciai su nuotraukos apacia ir atrodo pasvires. Kadangi vaizdas yra beveik vienoje plokstumoje, noretusi kad ir to pasvirimo nebutu, panasiai kaip kad norima kad nebutu pasvirusio horizonto. Bet cia gal jau kabinejimasis gaunasi
Del nuotrauku vertinimo... as labai ilgai skaiciau temas, sekiau pokalbius, ziuredavau i nuotraukas, galvodavau, ka as apie jas pasakyciau ir tada ziuredavau ka paie jas pasakydavo kiti. Ir tik po gana ilgo laiko isdrisau cia garsiai pati ivertinti nuotrauka
Gal musu vertinimai ir nera kartais labai profesionalus, bet, manau, tai viena is puikiu pagalbiniu mokymosi priemoniu. Be to, tegul kartais komentaras buna ir ne pats gudriausias, bet kartais zmogus ir budamas tik pradedantysis, sugeba atkreipti demesi i kokia nors detale, apie kuria pats ir nepagalvotum. O tai vel vercia daryti isvadas ir tobuleti