Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mylia @ 2008 03 26, 14:34)

O ka jus naudojat, kad uz saves gautumete balta fona? Kokia paklode, balta siena ar ka nors specialaus?

Pas mane siena, tik ji vos vos žalsva
Atsakyti
Aisku smile.gif
Atsakyti
tiek to, vis tiek ND nebeperdarinėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 26 kovo 2008 - 14:13

Andriuška man tavosios irgi patiko, bet mano akiai jos pilkokos, biškuka gal kontrasto reikia? Beje su kuom verti į j/b?
[/quote]

tai kad juostelė čia B/W, jos versti nereikia, ji iš karto tokia (na tik iš negatyvo į pozityvą reikia išversti, bet tam primityviai naudoju invert funkciją).

už kriaušės nuorodą ačių. jei ten ir langas panaudotas kaip šviesos šaltinis, tai tikrai ne pilnai atdaras i ne toks, kokį mes įpratę matyti (langas labai jau chitras - pailgas ir mažas matyt buvo. jei kriaušė būtų toli nuo lango - neblizgėtų. jei arti prie didelio lango - nebūtų tokio šešėlio, nes šviesos paviršius būtų N kartų didesnis už kiaušę ir nebūtų tokio šešėlio).
Atsakyti
westa, man labai patinka tavo glamour foto. Tiesiog, aš taip nemoku schmoll.gif . Turbūt praleisiu šiuos ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 26, 14:14)
westa, man labai patinka tavo glamour foto. Tiesiog, aš taip nemoku schmoll.gif . Turbūt praleisiu šiuos ND smile.gif

moki .. mačiau ką gali
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 15:16)
moki .. mačiau ką gali

Tai ko dabar įdedi ir vėl išimi smile.gif palik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 26, 14:14)

tai kad Elina tau visai nedaug truksta smile.gif reiktu tik kiek kitoki nuotraukos siuzeta pabandyti.
O as PS is viso neturiu, tai tikrai jokiu portretu nepriglamurinsiu, nors butu idomu pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 14:28)
Tai ko dabar įdedi ir vėl išimi smile.gif palik smile.gif

persigalvojau.. po to naktim sapnuosiuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 14:02)
už kriaušės nuorodą ačių. jei ten ir langas panaudotas kaip šviesos šaltinis, tai tikrai ne pilnai atdaras i ne toks, kokį mes įpratę matyti (langas labai jau chitras - pailgas ir mažas matyt buvo. jei kriaušė būtų toli nuo lango - neblizgėtų. jei arti prie didelio lango - nebūtų tokio šešėlio, nes šviesos paviršius būtų N kartų didesnis už kiaušę ir nebūtų tokio šešėlio).

taip, bet paprastai kambary susidaro visokių šešėlių, spindulių ir galima tikrai gerų kadrų padaryt juos pagaudant . Kažkaip per pereitą savaitę vis stebėdavau šviesą ir pvz labai anksti ryte saulė kai dar tik kyla būna namuose labai siaurų apšvietimo zonų. Gaila kad reikėjo eit į darbą ir nebuvo kada pabandyt pafotografuot unsure.gif , o per laisvadienius neatsikeliu taip anksti. Bet nesakau kad jo natiurmortai gali būti daryti ir prie dirbtinės šviesos . Gal jis rytinę šviesą daugiau naudojo peizažams g.gif

Westa, kažką praleidau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 26 kovo 2008 - 14:43
Pastaruoju metu perziurejau daug visokiausiu reklamu... man cia labai glamuriskas glamuras
ir pati veido israiska, veido odos lygumas ir pan...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 26 kovo 2008 - 14:44
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 14:42)

Westa, kažką praleidau  unsure.gif

nedaug .. gi matei mano glamour bandymus.. jei ne, vienas Kūdroj profilyje yra
Atsakyti