QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 12:48)
čIA ŠIAIP...SENTIMENTALI TOKIA, NEeLINIŠKA FOTO. bUVAU PASIVAIKŠČIOTI
Patiko gamtovaizdukas. Toks paprastas ir mielas. Labai grazus dangus ir vanduo - ledines spalvos.
Sokliukas - liuks momentas. Ta balute teskanti ir vyras skrydy. Spalvotas var. geresnis. J/B man zymiai prastesne
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 14:26)
man neSansariškas periodas, todėl daug kas nesupranta to, ką darau
laukiu kritikos sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai
laukiu kritikos sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai
Rakurso siek tiek is apacios noretusi...
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 16:29)
o aš sėdžiu tarp keturių sienų ir fotoabstinensija ima viršų... įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška
rysku, idomu, nors gal persharpinta ir per rysku, bet idomu, gal kiek erdves daugoka... nu idomiai pavarei...
QUOTE(Jurga @ 2008 03 27, 16:46)
Bandau išmokti portretus kurti...
Mielas, siltas vaiko portretukas, tik va desines puseles gaila. labai jau suspaustas portretas atrodo
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 17:53)
Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių
Zaviuosi tavim, Elina. Labai patinka kadras. Gal ryskumas galetu kiek didesnis buti, bet man ir taip liuks.
QUOTE(toro @ 2008 03 27, 19:08)
Elina, patiko tavo bėgiai, didesnės ryškumo zonos ir man norėtųsi. Aš irgi turiu vienus archyve
Grazus irgi vaizdelis. labai grazi perspektyva, vakaro spalvis, tik gal labai jau arti zemes fotkinta, noretusi ciut, ciut rakurso is auksteliau, kad graziau matytusi tolumon nusidriekianys begiai
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 19:13)
Stai tokia nuotrauka, patinka man ji savo nuotaika, bet siaip nelabai suprantu kas dar patinka kokybe klaiki.. irgi nesuprantu del ko taip gavosi
oi patinka si foto savo zaismingu ir naturalu. Norisi sypsotis ziurint