QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 21:33)
Na namuku kvartalas tai man idomus, daug senienu
reiks ne is 7to auksto o is kokio 3 pameginti
Pasivaiksciot planuoju, bet baisu tose snipiskese
Aciu
Prasom
Bet busiu ikiri ir rekomenduosiu vis del to ne is 3-io auksto fotkinti (cia nebent gali fiksuoti kokius idomius vakarus, su idomiais saulelydziais, debesimis, kokiomis neiprastomis pasvaistemis ar pan. arba su didesniu priartinimu ieskoti idomesnio plotelio), o su sargyba
pasivaiksciojant idomesnio rakurso ieskoti, nes norint padaryti gera foto, reikia paieskoti ivairiu rakursu. Cia jau buvo forumiete, kuri toki zygi po Snipiskes atliko ( ar tik ne Anasko
demonstravo savo zygio rezultatus kazkurioj tai temoj?). Visai idomios nuotraukytes buvo. But smagu jei kas nuorodele mesteltu pasidairymui.
QUOTE(westa @ 2008 04 02, 22:39)
turiu vieną foto, kuri šiaip miela man spalvom.. ta lyg vinjetė apačioj net nežinau kaip atsirado. tiesiog leidosi saulė, matyt efektas toks gavosi ir tiek
Vakarejantcio dangaus spalvos is ties malonios akiai, ramina, kaip ir pats vakaras..., bet tik grazios spalvu gamos gerai foto neuztenka, nuotraukoje nera akcentelio (lektuvelis juo netampa nes per smulkus ir istirpsta danguje). Saulelydzius siulyciau fotografuoti ieskant idomesniu debesu, pvz.:
(idomus sviesos zaismas gaunasi debesyse) , ikomponuoti koki objekta ar jo tamsu silueta, kad butu akcentelis
pvz.:
Daugiau anglu kalba gai paskaityti
apie saulelydziu fotografavima cia
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 18:57)
O aš dabar tik savo šuniuką fotkinu
Elina, pagarba. Tavo foto matosi ryskus progresas.
Labai mielos nuotraukytes.
Nuotrauka su suniuku. Zavu kaip to suneko ryski aprangele ir gauru papuosimai pagyvina, palinksmina niurios dienos nuotaika.
Mergyte su suniuku irgi miela savo poza, siluma, tik siek tiek pilkoki tonai (mergaites oda pilkoka del niurios dienos). Reikejo baltos spalvos balansa suziureti
Pasiltinciau spalvas.
O siaip labai liuks
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 17:53)
a tik taip man pavyko, bet labai juokyngai atrodo
vis tik reiktu grazaus mustuko. ir dumelio truksta
Gera uzmacia, grazus modeliukas, rakursas patinka, fonas tvarkingas.
Nepatinka:
1. stipriai dirbtina poza (ranka isitempusi laiko cigarete) ir modelio israiska (akys pagautos sumirksejimo momentu, lupos nenaturaliai isitempe). Reikia daugiau pamucinti modeliuka, daugiau kadru papyskinti, galit padurniuoti, ivairiai pabandyti. Svarbu, kad modeliukas atsipalaiduotu, o tau svarbu pagauti ta akimirka.
2. per sviesi nuotrauka (parasyk nustatymus, nagrinesim ka nustatei blogai). el to desniojoje puseje veidas padeges, sviesos rukelio efektas atsirades. Stenkis, kad maziau sviesos patektu...: mazink iso, mazink skyle, ar islaikyma...
Papildyta:
QUOTE(Medeira @ 2008 04 01, 15:58)
Ačiū labai už komentarus, kadangi šitą foto fotografavau ant tokio nulūžusio į vandenį medžio užsikabarojus, tai iš baimes su visu fotiku išsimaudyt ranka drebėjo
aukštos kokybės nelabai galiu išsunkt, nes fotoaparatas mano kuklių parametrų
Saunu, Medeira
Labai mieli, ramus gamtovaizdziai. Puikiai pagauti momentai, grazus akursai pasirinkti.
Saulelydis tinka i pavyzdzius kaip fotografuoti saulelydzius
.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 03 31, 19:14)
Mano vakarykštis narciziukų kankinimas. spalvota irgi pakankamai (daug efektingiau) žiūrisi, bet man šiandien norisi subtilumo
ir žiūriu, kad nesusitvarkau su naujos programos suspaudimu į jpg... aureolės atsiranda visur, net nešarpinus
Man graziau spalvotosios ziurisi. 2 ir trecia labiau.
QUOTE(Degutė @ 2008 03 31, 20:16)
Pavasaris
Kvietkeliai
Va ir mano kvietkeliai ( nu patys ne mano, tik fotkės mano
)
Man antroji geriausiai ziurisi.
Pirmoji kazkaip keistai ziurisi. Atrodo paversta foto. pazaidziau. Tai man graziausiai ziurisi kai kotelis desiniajame apatiniame kampe atsiduria, bet rakursiukas ziedelio labai is sono paimtas. Daugiau ziedo norisi.
Trecioji lyg ir patiktu, bet fona kirpai? tarsi toks jausmas
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 11:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
Zavu. Ziuriu ir groziuosi. Pagauta sokio plastika, sokeju emocija. Labai, labai fainos foto. Keliu kepure.
Pirmojoje gal noretusi erdves daugiau ne i desine, o i kaire puse.
Labai gera kokybe. Su kokiu fotiku ir objektyvu fotkinta (taip prizoominai ar ten pirmoj eile spragsejai?) ? Net idomu nustatymus paziureti.
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 03 30, 16:18)
Šiandien užmačiau tokį nerealų daikčiuką...tik gaila, kad negalėjau daug tupinėt prie jo
staciakamlis kadravimas geriau nei horizontalus. Siaipidomiai ziurisi. Visai patinka.
QUOTE(Getter @ 2008 03 30, 16:52)
Stikline, labai mielas daikčiukas
kur tokį radai?
Kažkada keliau vieno shoping centro fragmentą čia, buvau tenai vėl ir
Siaip idomi, tvarkinga nuotraukyte. Zavi konstrukcijos simetrija. Ciki piki, bet cinkelio truksta... va jei koki saules spinduli pro stiklinius langus pagabus ar dar ka i bendra vaizda ikomponavus
QUOTE(Simulcika @ 2008 03 30, 22:06)
Nu rodausi ir aš vėl. Banaloka gal, bet kiek vargau kol tą gėlę nutraukiau, nes buvo itin vėjuota prie to ežero.
grazios splavos, o va kadravimas, kad ziedas tiesiai per nuotraukos centra - nelabai
Idomesnio rakurso, kadravimo paieskociau.
Papildyta:
QUOTE(Jurga @ 2008 03 30, 12:03)
Įdedu pora savų ieškojimų
Antra nuotraukyte geresne.
Pirmoji siek tiek neryski, nesufokusuota ten kur reikia. Po laivu taip staigiai kadro nepjauciau, palikciau erdves, siektiek vandens po juo.
Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 03 29, 20:15)
Noriu parodyti kokią gražuolę pavyko nufotografuoti
Man pačiai trukdo fonas dešiniame nuotraukos kampe, bet nuo to emocijos nesumažėja - bet čia man
Kaip jums? Kokie pastebėjimai? Kaip j/b ?
Labai zavus portretukas ir mazoji panelyte. Fonas taip neatitraukia demesio kaip kazkas kvadratinio apacioje (padekliukas, knygute?).
Man siek tiek sviesokas vertimas i J/B. Mergyte baltaode padaryta. Siek tiek pamazinciau sviesos
Nezinau... Cia bandziau zaisti su sia foto
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 17:04)
Ikeliu ir as viena, vakar dienos toks 'urbanistinis vakaras'
Per daug neidomios erdves palikta
ir truksta cinkelio (ar dar mazycio saulytes gabalelio tarp namu, ar uzsidegusiu namu langu ar dar kazko, ar namu siluetu kazkokios idomios formos, pvz. laiptines ar dar kokios)
QUOTE(Cinside @ 2008 03 28, 17:23)
Pasirodau vieną objektą. Labai įdomiai atrodė. Visas krantas tokiais šapais nusėtas, bet niekaip geriau nesugalvojau kaip nufotografuot
Ar matosi čia kas nors įdomaus ar ne? Ir gal kokių minčių kaip kitaip nufotografuoti? Pabandyčiau dar kartą
[
Labai idomi nuotraukyte. Paprasta, bet suzavi. Tik uzmetus aki pagalvojau, kad is aukstai fotkinti plukdomi vandeniu rastai
QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 18:38)
Ateinu su eiline nuotrauka, bet norėjau pasidžiaugt j/b sėkme
. Man labai patiko tie tonai
. Kaip jums. Padarysiu šaltibarščius, ateisiu pakomentuoti nuotraukyčių, mačiau keletą puikių
Perdegusi foto arba netinkamas verimas i J/B varianta
Del to masinos stiklas, dangaus faktura ir kiti nuotraukos lopineliai istirpsta perdegusioje baltoje spalvoje.
Kur masinos priekis?
QUOTE(andriuska @ 2008 03 28, 20:11)
įdėjau. dedu ir čia, kad būtų aiškiau, apie ką kalbėjau ir kalbu.
Labai patiko seseliais ir sviesa graziai parodyta kriausikes forma, fono faktura, kriausikes feltonumas patinka.
Ti daugoka erdves virsuj ir kodel kriauses atspindys toks geltonas? uzdazei