Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Paprastos foto, bet vis tik, kuri geriausia blink.gif vat as nesurpantu ar geriau kai dangaus daugiau, ar namuku, ar ne per didelis siukslynas

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 20:40)
Moku jau, bet per meniu dardaug nelandžioju, nes niekur negaunu bent rusiškos instrukcijos, ar angliškos. Turiu tik vokišką, galvoju nešt išsiversti unsure.gif , Pas mane Canon Eos Mark II

paziurek cia mirksiukas.gif
Internete tikrai turėtum surasti anglų kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 02, 22:01)
o aš supratau, kad būtent teisingą foto ji mokinosi padaryt  smile.gif .. man ryškumo nebuvimas, visi kiti niuansai atleidžiami tik emociškai stipriose foto.. nepyk , kakakrieku, kad negiriu. manau prieš akis dar daug gerų kadrų  smile.gif

Vat man kzkaip matos, kad pradedantysis ne pro sali saudo, gyslele yra, tai visad norisi pagirti, paraginti. zinoma minusu yra, bet jei man foto kelia ispudi, tai as giriu smile.gif o mano nuomone nereik tiket, as pati tai daznai pro sali pasaudau blink.gif oj pasaudau

P.S. O gal mane grazus vyras apzavejo? biggrin.gif tikrai puikus modelis, sarmingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 02 balandžio 2008 - 20:20
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 21:18)
Vat man kzkaip matos, kad pradedantysis ne pro sali saudo, gyslele yra, tai visad norisi pagirti, paraginti. zinoma minusu yra, bet jei man foto kelia ispudi, tai as giriu smile.gif o mano nuomone nereik tiket, as pati tai daznai pro sali pasaudau  blink.gif oj pasaudau

P.S. O gal mane grazus vyras apzavejo?  biggrin.gif  tikrai puikus modelis, sarmingas

lygiai taip pat ir aš šaudau pro šalį, lygiai taip pat mano nuomone nereik tikėt.. leisim šiaimininkei pasirinkt.. smile.gif

o vyras, nesiginčyju, neblogas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 04 02, 21:12)
paziurek cia   mirksiukas.gif
Internete tikrai turėtum surasti anglų kalba  smile.gif

4u.gif o dėkui dideliausias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 21:12)

Vidurinė labai linksma 4u.gif
Atsakyti
Labai dekui dar karta uz pastabas. tiesa pasakius mokinuos nuo nulio. Pirmiausia noreciau, ko gero, ziureti is technines puses, o paskui gal ir su mintimi. Eisiu dirbti smile.gif
Atsakyti
Grethenn, pirmose dviejose man trukdo šešėliai - pirmoje prie pat gatvės, antroje pirmam plane tamsi dėmė. o trečiojoje norėtųsi namukų daugiau smile.gif

aš irgi ilsiuosi. tiksliau, tiek dirbu, kad rankos dreba, todėl nieko fotografuoti negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 02, 19:17)

Idomi nuotraukyte. Patiko seseliai, net toks rakursas idomiai gan ziurisi, bet galvos per daug nupjauta, va baltos spalvos balansas neatitaikytas, per pilka foto, ir tamsoka, apkarpyma irgi siek tiek kitoki rinkciausi. Galima bandyti gelbeti PS-u.
Sviesinti galima Image->Adjustments-> Exposure slankiojant skinktukus
Spalva galima bandyti atstatyti Image->Adjustments-> Color Balance
Gal RAW formato turi sia foto? Is RAW lengviau baltos spalvos balansa atstatyti.
Cia pabandziau pazaisti...
user posted image
Galima bandyti versti i J/B, kai kuriu spalvu, sviesumo netikslumus taip galima paslepti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 20:12)
Paprastos foto, bet vis tik, kuri geriausia  blink.gif  vat as nesurpantu ar geriau kai dangaus daugiau, ar namuku, ar ne per didelis siukslynas

Atvirai... nei viena nepatinka. Del rakurso is virsaus.
Fotkinta tiesiog is balkono? Pykst - daugiau dangaus, pykst - daugiau namuku...
Jei namuku kvartalas kazkuo idomus, reikia daugiau imti namu, jei danguje kazkas idomaus, akcentuok dangu, pavaizduok jo nuotraukoje daugiau.
Taciau rakurso paieskociau idomesnio, kad tas senu namuku kvartaliukas kazkuo idomus butu, pabandyk iseiti pasivaikscioti, rask idomesne gatve, nama, ar dar ka ir per tai bandyk parodyti si rajona kitaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 04 02, 23:20)
Atvirai... nei viena nepatinka. Del rakurso is virsaus.
Fotkinta tiesiog is balkono? Pykst - daugiau dangaus, pykst - daugiau namuku...
Jei namuku kvartalas kazkuo idomus, reikia daugiau imti namu, jei danguje kazkas idomaus, akcentuok dangu, pavaizduok jo nuotraukoje daugiau.
Taciau rakurso paieskociau idomesnio, kad tas senu namuku kvartaliukas kazkuo idomus butu, pabandyk iseiti pasivaikscioti, rask idomesne gatve, nama, ar dar ka ir per tai bandyk parodyti si rajona kitaip. mirksiukas.gif
Na namuku kvartalas tai man idomus, daug senienu smile.gif reiks ne is 7to auksto o is kokio 3 pameginti biggrin.gif
Pasivaiksciot planuoju, bet baisu tose snipiskese blink.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Elina man patiko tavo foto, albume tikrai tureti tokias puosmena. Antroje foto pasiulyciau tau su Westos rekomenduotu lasso akytes isryskinti labiau (sharpas prasosi).

Kakarieku pirmom trim foto truksta ryskumo, labiausiai patiko 4bet ir jai truksta ryskumo, o paskutine tamsi.

Gretnen man nelabai 4u.gif nera uz ko uzkibti zvilgsniui, tiesiog namai ir tiesiog dangus.

Elina, Ciside, Westa, Sansara aciu uz komentarus smile.gif
antra foto ir nebuvo glamurine mirksiukas.gif tiesiog norejau pabadyti svetimus (ne tik seimos narius) pafotografuoti, draugei patiko ax.gif Nu ir kadangi turiu stebuklinga sillwio plugina, tai prikisau nagus blush2.gif bet tik sitoje foto, kitos naturalios liko.
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2008 04 02, 22:20)
Kazkada ir as toki pat uzduoti gavau biggrin.gif tarp kitko tam paciam rajone biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 22:33)
Pasivaiksciot planuoju, bet baisu tose snipiskese  blink.gif
o ko cia bijot g.gif as cia gyvenu ir fotografuoju, kai niekas nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 02 balandžio 2008 - 21:47
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 17:17)
Parodysiu nekonkursini glamura blush2.gif konkursui butu jei tureciau namie cigaretes bigsmile.gif Pasinaudojau Andriuskos patarymu, ant veido nera gyvos vietos, viskas uzspakluota "naturaliom" priemonem + galui dar sillwio pluginas.

Et....nespėjau pamatyt verysad.gif

Beje, kas siuntėtės sillwio pluginą ar niekam neprašo licencijos numerio? g.gif Foto koreguoti galiu su ta programėle, o kai užseivinu išsisaugo nuotrauka su langeliais doh.gif ar aš kažkaip ne taip instaliuoju gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 02 balandžio 2008 - 21:57