Paprastos foto, bet vis tik, kuri geriausia vat as nesurpantu ar geriau kai dangaus daugiau, ar namuku, ar ne per didelis siukslynas
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 20:40)
Moku jau, bet per meniu dardaug nelandžioju, nes niekur negaunu bent rusiškos instrukcijos, ar angliškos. Turiu tik vokišką, galvoju nešt išsiversti , Pas mane Canon Eos Mark II
paziurek cia
Internete tikrai turėtum surasti anglų kalba
QUOTE(westa @ 2008 04 02, 22:01)
o aš supratau, kad būtent teisingą foto ji mokinosi padaryt .. man ryškumo nebuvimas, visi kiti niuansai atleidžiami tik emociškai stipriose foto.. nepyk , kakakrieku, kad negiriu. manau prieš akis dar daug gerų kadrų
Vat man kzkaip matos, kad pradedantysis ne pro sali saudo, gyslele yra, tai visad norisi pagirti, paraginti. zinoma minusu yra, bet jei man foto kelia ispudi, tai as giriu o mano nuomone nereik tiket, as pati tai daznai pro sali pasaudau oj pasaudauP.S. O gal mane grazus vyras apzavejo? tikrai puikus modelis, sarmingas
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 21:18)
Vat man kzkaip matos, kad pradedantysis ne pro sali saudo, gyslele yra, tai visad norisi pagirti, paraginti. zinoma minusu yra, bet jei man foto kelia ispudi, tai as giriu o mano nuomone nereik tiket, as pati tai daznai pro sali pasaudau oj pasaudau
P.S. O gal mane grazus vyras apzavejo? tikrai puikus modelis, sarmingas
P.S. O gal mane grazus vyras apzavejo? tikrai puikus modelis, sarmingas
lygiai taip pat ir aš šaudau pro šalį, lygiai taip pat mano nuomone nereik tikėt.. leisim šiaimininkei pasirinkt..
o vyras, nesiginčyju, neblogas
QUOTE(ajas @ 2008 04 02, 21:12)
o dėkui dideliausias
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 21:12)
Vidurinė labai linksma
Grethenn, pirmose dviejose man trukdo šešėliai - pirmoje prie pat gatvės, antroje pirmam plane tamsi dėmė. o trečiojoje norėtųsi namukų daugiau
aš irgi ilsiuosi. tiksliau, tiek dirbu, kad rankos dreba, todėl nieko fotografuoti negaliu
aš irgi ilsiuosi. tiksliau, tiek dirbu, kad rankos dreba, todėl nieko fotografuoti negaliu
QUOTE(kakarieku @ 2008 04 02, 19:17)
Idomi nuotraukyte. Patiko seseliai, net toks rakursas idomiai gan ziurisi, bet galvos per daug nupjauta, va baltos spalvos balansas neatitaikytas, per pilka foto, ir tamsoka, apkarpyma irgi siek tiek kitoki rinkciausi. Galima bandyti gelbeti PS-u.
Sviesinti galima Image->Adjustments-> Exposure slankiojant skinktukus
Spalva galima bandyti atstatyti Image->Adjustments-> Color Balance
Gal RAW formato turi sia foto? Is RAW lengviau baltos spalvos balansa atstatyti.
Cia pabandziau pazaisti...
Galima bandyti versti i J/B, kai kuriu spalvu, sviesumo netikslumus taip galima paslepti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 20:12)
Paprastos foto, bet vis tik, kuri geriausia vat as nesurpantu ar geriau kai dangaus daugiau, ar namuku, ar ne per didelis siukslynas
Atvirai... nei viena nepatinka. Del rakurso is virsaus.
Fotkinta tiesiog is balkono? Pykst - daugiau dangaus, pykst - daugiau namuku...
Jei namuku kvartalas kazkuo idomus, reikia daugiau imti namu, jei danguje kazkas idomaus, akcentuok dangu, pavaizduok jo nuotraukoje daugiau.
Taciau rakurso paieskociau idomesnio, kad tas senu namuku kvartaliukas kazkuo idomus butu, pabandyk iseiti pasivaikscioti, rask idomesne gatve, nama, ar dar ka ir per tai bandyk parodyti si rajona kitaip.
QUOTE(ciburaska @ 2008 04 02, 23:20)
Atvirai... nei viena nepatinka. Del rakurso is virsaus.
Fotkinta tiesiog is balkono? Pykst - daugiau dangaus, pykst - daugiau namuku...
Jei namuku kvartalas kazkuo idomus, reikia daugiau imti namu, jei danguje kazkas idomaus, akcentuok dangu, pavaizduok jo nuotraukoje daugiau.
Taciau rakurso paieskociau idomesnio, kad tas senu namuku kvartaliukas kazkuo idomus butu, pabandyk iseiti pasivaikscioti, rask idomesne gatve, nama, ar dar ka ir per tai bandyk parodyti si rajona kitaip.
Na namuku kvartalas tai man idomus, daug senienu reiks ne is 7to auksto o is kokio 3 pameginti Fotkinta tiesiog is balkono? Pykst - daugiau dangaus, pykst - daugiau namuku...
Pasivaiksciot planuoju, bet baisu tose snipiskese
Aciu
Elina man patiko tavo foto, albume tikrai tureti tokias puosmena. Antroje foto pasiulyciau tau su Westos rekomenduotu lasso akytes isryskinti labiau (sharpas prasosi).
Kakarieku pirmom trim foto truksta ryskumo, labiausiai patiko 4bet ir jai truksta ryskumo, o paskutine tamsi.
Gretnen man nelabai nera uz ko uzkibti zvilgsniui, tiesiog namai ir tiesiog dangus.
Elina, Ciside, Westa, Sansara aciu uz komentarus
antra foto ir nebuvo glamurine tiesiog norejau pabadyti svetimus (ne tik seimos narius) pafotografuoti, draugei patiko Nu ir kadangi turiu stebuklinga sillwio plugina, tai prikisau nagus bet tik sitoje foto, kitos naturalios liko.
Papildyta:
Kakarieku pirmom trim foto truksta ryskumo, labiausiai patiko 4bet ir jai truksta ryskumo, o paskutine tamsi.
Gretnen man nelabai nera uz ko uzkibti zvilgsniui, tiesiog namai ir tiesiog dangus.
Elina, Ciside, Westa, Sansara aciu uz komentarus
antra foto ir nebuvo glamurine tiesiog norejau pabadyti svetimus (ne tik seimos narius) pafotografuoti, draugei patiko Nu ir kadangi turiu stebuklinga sillwio plugina, tai prikisau nagus bet tik sitoje foto, kitos naturalios liko.
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2008 04 02, 22:20)
Kazkada ir as toki pat uzduoti gavau tarp kitko tam paciam rajone QUOTE(Grethenn @ 2008 04 02, 22:33)
Pasivaiksciot planuoju, bet baisu tose snipiskese
o ko cia bijot as cia gyvenu ir fotografuoju, kai niekas nemato
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 17:17)
Parodysiu nekonkursini glamura konkursui butu jei tureciau namie cigaretes Pasinaudojau Andriuskos patarymu, ant veido nera gyvos vietos, viskas uzspakluota "naturaliom" priemonem + galui dar sillwio pluginas.
Et....nespėjau pamatyt
Beje, kas siuntėtės sillwio pluginą ar niekam neprašo licencijos numerio? Foto koreguoti galiu su ta programėle, o kai užseivinu išsisaugo nuotrauka su langeliais ar aš kažkaip ne taip instaliuoju gal.