QUOTE(kice @ 2008 04 02, 17:55)
Sveikos,
gal teko kuriai pirkti naudota veidrodini foto aparata? Kazin kokios kainos gali buti, ar verta toki pirkti?
Kazkaip kapeiku neiseina sukaupti naujam, o naguciai niezti, ypac i jusu foto paziurejus
gal teko kuriai pirkti naudota veidrodini foto aparata? Kazin kokios kainos gali buti, ar verta toki pirkti?
Kazkaip kapeiku neiseina sukaupti naujam, o naguciai niezti, ypac i jusu foto paziurejus
Aš pirkau ir nesigailiu (tfu tfu tfu bar bar bar). Fotoaparatas tvarkingas, su programa nusistačiau kiek realiai kadrų padaryta. Žmogus sudarė tinkamą įspūdį, ne paauglys koks. Bet pačiai labai baisu buvo pirkti. Ilgai dvejojau. Bet visgi nugalėjo tai, kad sumokėjau vos ne dvigubai mažiau už tikrai tvarkingą fotoaparatą..
QUOTE(andriuska @ 2008 04 02, 20:00)
jei pardavėjo nepažįsti ir nelabai nusimanai apie techniką (ypač fotoaparatus) - geriau nepirk. tautosaka byloja, kas taupus moka dvigubai. ne veltui. išimtis - išmanantys reikalą ir turintys sėkmę....
Yra patarimų internete kur žiūrėti ir kaip žiūrėti perkant naudotą, kas padeda susigaudyti žaliems. Tačiau irgi manau, kad rizikos daug. Gal tiesiog pasisekė man
Papildyta:
Anasko, pirmas glamūras tikrai šaunus. Ypač modelio išraiška
Antra man neglamūrinė Tik šiaip miela, gyva, tvarkinga nuotrauka
Elina, pirmoji foto labai patiko Viena iš labiausiai patikusių, ką mačiau iš tavo darbų šioje temoje. Ryškumas puikus, nuotrauka gyva, na ir modelis puikus
kakarieku, įdomi serija. Labiausiai patiko antroji. Gal savo nuotaika.
Tik gal šešėlių kairėje kampe nesinori
P.s. labai ačiū visiems už komentarus mano nuotraukai
Iš tiesų, tema kiek pritilo, naujokai išsibėgiojo. Tikėkimės, grįš