Parodysiu nekonkursini glamura konkursui butu jei tureciau namie cigaretes Pasinaudojau Andriuskos patarymu, ant veido nera gyvos vietos, viskas uzspakluota "naturaliom" priemonem + galui dar sillwio pluginas.
ir dar viena- fotografavau drauge jauciu ryskumo bus mazai. O kas dar negerai? Gal fona reikejo ryskesni?
Vakare viska istrinsiu
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 18:17)
Parodysiu nekonkursini glamura konkursui butu jei tureciau namie cigaretes Pasinaudojau Andriuskos patarymu, ant veido nera gyvos vietos, viskas uzspakluota "naturaliom" priemonem + galui dar sillwio pluginas.
ir dar viena- fotografavau drauge jauciu ryskumo bus mazai. O kas dar
Is glamura foto galima tikrai daug ispausti mano manymu beeet... desine veido puse truputi persviesta, ziurint is toliau susilieja su fonu. ir kaip glamurui kakta ir smakras dar truputi nelygus dar truputi padirbet su PS ir tikrai butu neblogai modelis, israiska ir kadras puikus ir dar viena- fotografavau drauge jauciu ryskumo bus mazai. O kas dar
O del drauges tai mano manymo ryskumo netruksta ir fonas toks isiliejes smagus, nors ten matos lyg baznycia ar kas, nieko tokio kas galetu buti nereikalinga, taip kad jei jie butu ryskesni, gal ir suteiktu gyvumo
tik gaila kad moteriske uzsimerkus noretus kaip kaip ir dukryte ziuretu i objektyva
Sveikos,
gal teko kuriai pirkti naudota veidrodini foto aparata? Kazin kokios kainos gali buti, ar verta toki pirkti?
Kazkaip kapeiku neiseina sukaupti naujam, o naguciai niezti, ypac i jusu foto paziurejus
gal teko kuriai pirkti naudota veidrodini foto aparata? Kazin kokios kainos gali buti, ar verta toki pirkti?
Kazkaip kapeiku neiseina sukaupti naujam, o naguciai niezti, ypac i jusu foto paziurejus
Grethen, aciu del pirmos- iki galo dadirbsiu ir kabinciau kur nors namie bet nezinau ka sugalvoti su teptuku, nemoku PS pakeisti i mundstuka
O del antros- yra kur ziuri abi, bet ten biskuti nelabai su erdve, ir siaip broko yra, tai nelabai norejau rodyti, pamaniau kad cia mamos emocijos stipriai matosi
O del antros- yra kur ziuri abi, bet ten biskuti nelabai su erdve, ir siaip broko yra, tai nelabai norejau rodyti, pamaniau kad cia mamos emocijos stipriai matosi
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 19:05)
Grethen, aciu del pirmos- iki galo dadirbsiu ir kabinciau kur nors namie bet nezinau ka sugalvoti su teptuku, nemoku PS pakeisti i mundstuka
Na as pameginciau, neturetu buti sudetynga, jei surastum kur mustuka nes ieskau internete, tai nieko gero, arba labai mazi, arba be cigaretes, arba rankose..
a tik taip man pavyko, bet labai juokyngai atrodo vis tik reiktu grazaus mustuko. ir dumelio truksta
QUOTE(kice @ 2008 04 02, 17:55)
Sveikos,
jei pardavėjo nepažįsti ir nelabai nusimanai apie techniką (ypač fotoaparatus) - geriau nepirk. tautosaka byloja, kas taupus moka dvigubai. ne veltui. išimtis - išmanantys reikalą ir turintys sėkmę....
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 17:17)
Šita man labai patiko, be priekaištų
QUOTE(Anasko @ 2008 04 02, 20:57)
Nu zinai man patinka plastmasine cigarete o galima as tau originala atsiusiu kad man cigarete priklijuotum
Zinoma, norejau siulyti greta.u@gmail.com
tik ta cigarete tam nuotruakos dydziui tiko, o originalui bus per mazos rezoliucijos.. as pasistengsiu paieskot geresnes, bet atisusiu rytoj, ok?
ir as dar nuemiau nuo smakro raukslele ir nuo kaktos viena raukslele bei truputi pasviesinau kad dar lygesne oda atrodytu. ar nieko nekeisti? ir palikt tavo originala ?