QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 12:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
Pirmoj man irgi visai netrūksta kirėj pusėj vietos. Atrodo, kad aktoriai tuoj suksis ir žengs į dešinę
Antra kiek keistai žiūris, gal dėl šešėlių. Ir trūksta ryškumo, o gal ir apšviestumo veidui.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 31, 20:14)
Mano vakarykštis narciziukų kankinimas. spalvota irgi pakankamai (daug efektingiau) žiūrisi, bet man šiandien norisi subtilumo
ir žiūriu, kad nesusitvarkau su naujos programos suspaudimu į jpg... aureolės atsiranda visur, net nešarpinus
Nespalvoti gal kiek švelniau žiūrisi. Tik kažkaip man keista pirmoj nuotraukoj aukštelniki narcizai. Kiek pažiūriu, tiek norisi verstis
Antroji nuotraukytė dėl savo spalvingumo man ir ryški patinka, tik kažkaip labai triukšmai matosi.
QUOTE(Anasko @ 2008 03 31, 23:00)
Bandau ieskoti idomesni kampa
pakritikuokit
Turbut "dar ne sezonas"
Šitą gal reikėjo bandyti iš labai žemai kaip nors. Na, kad ir pro kibirėlį žvilgsnį į tas karstykles ar panašiai. Gal tada įdomiau būtų
QUOTE(Medeira @ 2008 04 01, 16:58)
Pirmoj horizontą reik tiesinti
Antroj trūksta už ko akiai užsikabinti. Gražu, snieguota, bet daugiau nieko įdomaus.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 21:02)
ar ne šiandien baigiasi galmūras
mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko
ir nuotraukų skaičius tą parodo...
Nu kaip man nelimpa ši tema
Tiesiog rankos nekyla ką daryt. Ir net nežinau, ar balsuosiu. Palauksiu naujos temos
Ačiū Stikline, Anasko, Smiltis, Mylia, Sansara, latoya už komentarus mano kvietkams
Šarpo visoms buvo vienodai ir vos vos. JB bandžiau, ale būtent pirmoji man spalvota geriau žiūrisi. Dar pabandžiau kreipti: