Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 01, 23:15)
As uz pratesima 4u.gif labai kazkaip mazai zmoniu verysad.gif tik 5-6 sudalyvavo kaip supratau.
As uz! Savaitgali jau susitariau daryti fotosesija smile.gif
Atsakyti
Aš ir už pratęsimą. vien dėl nuotraukų skaičiaus neapsmoka dabar balsuot. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 01, 15:34)

Elina, Elina! , zadejote man atsiusti silwio actiona j/b..  ax.gif

Taip, siunčiau porą kartų, siunčiau ir kitai forumietei, atmeta jūsų emeilai, nepriima, reikia, ko gero, talpesnės dėžės g.gif

Žmonės, man kažko visiškai nebesiima fotikas į rankas, tai nepykit, kad ilsiuosi, nenoriu chaltūrinti. Tiesiog, šiuo metu man nesifotografuoja verysad.gif . Tikiuosi, neilgam unsure.gif
Atsakyti
per paštą pluginus problematiška persiųst dėl vykdomojo exe failo, apsauga suveikia ir atmeta laišką.
sukėliau trumpam pas save į ftp serverį, kam reikia avytess ar sillwio pugin'ų, rašykit man AŽ, nuorodas persiųsiu 4u.gif

Elina, normalu. visiems taip būna laiks nuo laiko 4u.gif ilsėkis
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 07:49)
Žmonės, man kažko visiškai nebesiima fotikas į rankas, tai nepykit, kad ilsiuosi, nenoriu chaltūrinti. Tiesiog, šiuo metu man nesifotografuoja verysad.gif . Tikiuosi, neilgam unsure.gif

Taigi nera privaloma fotografuoti smile.gif tuo labiau duonos is savo nuotrauku nevalgai, gali leisti ir pailseti. Tikrai niekas cia del to nepyks
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 02, 08:49)
Taip, siunčiau porą kartų, siunčiau ir kitai forumietei, atmeta jūsų emeilai, nepriima, reikia, ko gero, talpesnės dėžės g.gif

Neįsivaizduoju talpesnės dėžės už gmailą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 02, 11:07)
Neįsivaizduoju talpesnės dėžės už gmailą  unsure.gif

www.inbox.lt talpesnė smile.gif
Atsakyti
Gal kam padės ND-amas glamuro mirksiukas.gif Čia
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 12:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"

Pirmoj man irgi visai netrūksta kirėj pusėj vietos. Atrodo, kad aktoriai tuoj suksis ir žengs į dešinę smile.gif
Antra kiek keistai žiūris, gal dėl šešėlių. Ir trūksta ryškumo, o gal ir apšviestumo veidui.

QUOTE(Sansara @ 2008 03 31, 20:14)
Mano vakarykštis narciziukų kankinimas. spalvota irgi pakankamai (daug efektingiau) žiūrisi, bet man šiandien norisi subtilumo  blush2.gif ir žiūriu, kad nesusitvarkau su naujos programos suspaudimu į jpg... aureolės atsiranda visur, net nešarpinus  g.gif

Nespalvoti gal kiek švelniau žiūrisi. Tik kažkaip man keista pirmoj nuotraukoj aukštelniki narcizai. Kiek pažiūriu, tiek norisi verstis smile.gif
Antroji nuotraukytė dėl savo spalvingumo man ir ryški patinka, tik kažkaip labai triukšmai matosi.

QUOTE(Anasko @ 2008 03 31, 23:00)
Bandau ieskoti idomesni kampa ax.gif  pakritikuokit 4u.gif
Turbut "dar ne sezonas"

Šitą gal reikėjo bandyti iš labai žemai kaip nors. Na, kad ir pro kibirėlį žvilgsnį į tas karstykles ar panašiai. Gal tada įdomiau būtų ax.gif

QUOTE(Medeira @ 2008 04 01, 16:58)

Pirmoj horizontą reik tiesinti smile.gif
Antroj trūksta už ko akiai užsikabinti. Gražu, snieguota, bet daugiau nieko įdomaus.

QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 21:02)
ar ne šiandien baigiasi galmūras  g.gif mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko sad.gif ir nuotraukų skaičius tą parodo...  verysad.gif

Nu kaip man nelimpa ši tema unsure.gif Tiesiog rankos nekyla ką daryt. Ir net nežinau, ar balsuosiu. Palauksiu naujos temos ax.gif

Ačiū Stikline, Anasko, Smiltis, Mylia, Sansara, latoya už komentarus mano kvietkams smile.gif
Šarpo visoms buvo vienodai ir vos vos. JB bandžiau, ale būtent pirmoji man spalvota geriau žiūrisi. Dar pabandžiau kreipti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 21:02)
ar ne šiandien baigiasi galmūras  g.gif mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko sad.gif ir nuotraukų skaičius tą parodo...  verysad.gif

Jus gal turit pasiskleide kokia glamurine programele?o gal su PS . bet kaip? Kur galeciau apie tai pasiskaityt?
Atsakyti
Degute man pirmas variantas geriau buvo, nes dabar ziuriu ir suku galva biggrin.gif
Aciu uz komentara 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 04 02, 13:36)
Jus gal turit pasiskleide kokia glamurine programele?o gal su PS . bet kaip? Kur galeciau apie tai pasiskaityt?

nelabai ką esam paskleidę. tau persiunčiau į AŽ kur sillwio pluginą paimt. o daugiau kas kaip moka, tas taip šoka lotuliukas.gif su PS dauguma glamūrina, pamokų galima rasti youtube ar pagooglinti uždavus ką nors tokio į glamour with PS ar make-up with PS
ai, jei reik dirbtinių blakstienų, sakyk, dar jas persiųsiu mirksiukas.gif toks Brush PS skirtas blush2.gif
Atsakyti