Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 01, 17:37)
Grethen, parasyk savo adresa 4u.gif
greta.u@gmail.com

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už komentarus, kadangi šitą foto fotografavau ant tokio nulūžusio į vandenį medžio užsikabarojus, tai iš baimes su visu fotiku išsimaudyt ranka drebėjo biggrin.gif aukštos kokybės nelabai galiu išsunkt, nes fotoaparatas mano kuklių parametrų ax.gif
user posted image

kadangi išmokau kelt dideles foto dar įdėsiu pavasarine savo foto biggrin.gif čia kovo vidury prisnigę buvo, nieko įpatinga ale vistiek mano akiai patinka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeira: 01 balandžio 2008 - 16:05
Madeira, buk gera, ismok dabar kelti normalaus dydzio mirksiukas.gif nes dabartines per dideles, istempia visa puslapi.
Atsakyti
ar ne šiandien baigiasi galmūras g.gif mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko sad.gif ir nuotraukų skaičius tą parodo... verysad.gif
Atsakyti
Aš sau leidau ištiesinti horizontą, nes labai jau jis man klūva ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 01, 20:02)
ar ne šiandien baigiasi galmūras  g.gif mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko sad.gif ir nuotraukų skaičius tą parodo...  verysad.gif

sad.gif aha, lyg ir siandien.

kol kas kiek matau, tas temu atskyrimas nieko gero nedave unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 01, 21:19)
sad.gif aha, lyg ir siandien.

kol kas kiek matau, tas temu atskyrimas nieko gero nedave unsure.gif

Aš norėjau sudalyvaut,bet nespėjau tinkamos glamūrinės foto suregzt sad.gif pirmas bandymas nepavyko, o antras taip ir liko neįgivendintas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 01, 22:21)
Aš norėjau sudalyvaut,bet nespėjau tinkamos glamūrinės foto suregzt  sad.gif  pirmas bandymas nepavyko, o antras taip ir liko neįgivendintas  doh.gif
AS igi bais norejau, bet nespejau per milijona svenciu... ir slaptazodzio net nebuvo kada uzsitarnauti verysad.gif
Atsakyti
ar ne šiandien baigiasi galmūras  g.gif mažai dalyvių su slaptažodžiais teliko sad.gif ir nuotraukų skaičius tą parodo...  verysad.gif

Gal dar pratesiam savaitei? ax.gif Ir as norejau, bet nespejau...ziuriu ir daugiau tokiu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 01, 21:32)
Gal dar pratesiam savaitei? ax.gif  Ir as norejau, bet nespejau...ziuriu ir daugiau tokiu yra ax.gif

bigsmile.gif būtų super
Atsakyti
as uz pratesima, nors ir spejau (nors gal ir ne su geriausiu savo sumanymu cool.gif ).
Atsakyti
verysad.gif aplamai mazai cia liko dalyviu unsure.gif , nors ir kitoj temoje panasiai unsure.gif
Gal isvis viena ND palikti g.gif

As uz pratesima 4u.gif labai kazkaip mazai zmoniu verysad.gif tik 5-6 sudalyvavo kaip supratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 01 balandžio 2008 - 21:24