Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Lera @ 2008 04 01, 12:58)
sveikos merginos, jei nesunku gal galit pasakyt kiek maždaug išeina nuotraukų iš 2 GB korteles? ačiū  4u.gif

Tai čia priklauso kokio dydžio nuotraukos smile.gif kuo didesnės, tuo mažiau jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 01 balandžio 2008 - 12:15
QUOTE(Lera @ 2008 04 01, 11:58)
sveikos merginos, jei nesunku gal galit pasakyt kiek maždaug išeina nuotraukų iš 2 GB korteles? ačiū  4u.gif

žiūrint kokia kokybe ir dydžiu. (tiksliai nepasakysiu, nes dabar mano kiek užpildyta kortelė) bet maždaug:
maksimalia JPG kokybe ir L (large) dydžiu - apie 550-650
M dydžiu apie 1000
S dydžiu - apie 2000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 balandžio 2008 - 12:17
Stikline Sansara dekui jums labai 4u.gif vakar isigijau pagaliau futiką tai gal kada prie jusų prisijungsiu pirma visas temas turbut reikes perskaityt doh.gif nes iki vakar niekada fotoparato neturejau, ir kaip skelbia taisykles dar nežinau nei kas tie eos nei matricos nei kiti besai tai man iki jusų kaip keturiom iki Maskvos doh.gif pasižiurejus jūsų nuotraukas visos atrodo mano akim žiurint nuostabios, o sulaukia šitiek kritikos blink.gif supratau kad gal ir galesiu prisijunkt prie jūsų po kokiu puse metu mažiausiai doh.gif blink.gif o šeip mano svajone buvo išmokt fotografuot smile.gif tik labiau noriu išmokt žmones o ne daiktus fotkint smile.gif o šeip bravo visom megejoms ir netik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 01 balandžio 2008 - 12:39
Pakomentuosiu:
Stiklines pianinas - labai diomiai, ypac ta siena tokie fotogeniska, dar man noretusi siek tiek erdves aplinkui.
Simucika - gelyte, na tiesiog makro bandymas gal neblogas, bet siaip nelabai idomi, ir kompoziciskai nesiziuri.
Getter - smagus mergaites portretukas, geras momentas, jb patiko ir siaip visas portretas patiko bigsmile.gif
Cinside - labai idomi vieta fotografavimui, tik jau kampas labai neidomus, pabandyciau pritupti ( jei yra kur aisku) ir kazkokio akcento truksta.
Sansara - pirmoji man nelabai, nepatinka ta pagrindo faktura, ir kompoziciskai nesiziuri, ta apvytus man ten netinka, gal be jos geriau butu. Antroji labai patiko, erdves mazai, bet taip dar geriau, jos cia ir nereik, patinka cia ir beveik centrine kompozicija, na sita labiausiai is visu triju. Ir jb geriau nei spalvotos - zymiai.
Medeira - nepakomentuosiu, atrodo idomiai bet per mazas.
Degute - idomiausia man pirmoji, patinka isplaukimas tolimesnis, tik labai noretusi pakreipti siek tiek ta ziedeli, jis dabar toks visas kartu su remais stovintis.
Anasko - pirmoji seimos albumui neblogai, apie seselius jau parase, dar is arciau noretusi kiek, o antroji margumynas - o jei nespavotai?nes minti pagavau.
Atsakyti
Anasko, nuotraukos nelabai 4u.gif pirma aisku geresne, idomiai ziurisi tas vaikiuko ir medzio dydzio santykis, o jei taip visa medi ir tik viena su vaiku nufotografuot bigsmile.gif

Narcizai geresni j/b, pirmoj foto taip, ne toks bardakelis, bet vis tiek man be spalvu geirau ziurisi smile.gif

Elina, Elina! , zadejote man atsiusti silwio actiona j/b.. ax.gif
Atsakyti
jau atsakė apie talpą. nesikartosiu... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 01 balandžio 2008 - 15:35
Grethen, parasyk savo adresa 4u.gif

Dar karta aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 01, 15:34)
Elina, Elina! , zadejote man atsiusti silwio actiona j/b..  ax.gif

Aga, aš irgi prašiau, bet negavau į e-mailą g.gif visai jau buvau pamiršus apie jį smile.gif bet ten berods ne silwio, o avytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 01 balandžio 2008 - 15:38
dar drįstu klaust dėl ryškumo šioje:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 01 balandžio 2008 - 15:49
QUOTE(Jurga @ 2008 04 01, 16:38)
dar drįstu klaust dėl ryškumo šioje:

Nu man tai neryšku g.gif Dar labai būtų įdomu kokie nustatymai smile.gif
Atsakyti
Jurga, man atrodo sarpo labai daug, kazkaip pati kokybe man schmoll.gif

Rasykit adresus atsiusiu ir ta ir ta plugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 01, 15:39)
Nu man tai neryšku  g.gif  Dar labai būtų įdomu kokie nustatymai  smile.gif

ačiū, stikline.
f 2,8, 1/500 sec, Iso 100, ir photoshop smart sharpen.

Išimu, kad nešiukšlint ir ieškosiu toliau. Ačiū, Anasko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 01 balandžio 2008 - 15:52