Pakomentuosiu:
Stiklines pianinas - labai diomiai, ypac ta siena tokie fotogeniska, dar man noretusi siek tiek erdves aplinkui.
Simucika - gelyte, na tiesiog makro bandymas gal neblogas, bet siaip nelabai idomi, ir kompoziciskai nesiziuri.
Getter - smagus mergaites portretukas, geras momentas, jb patiko ir siaip visas portretas patiko
Cinside - labai idomi vieta fotografavimui, tik jau kampas labai neidomus, pabandyciau pritupti ( jei yra kur aisku) ir kazkokio akcento truksta.
Sansara - pirmoji man nelabai, nepatinka ta pagrindo faktura, ir kompoziciskai nesiziuri, ta apvytus man ten netinka, gal be jos geriau butu. Antroji labai patiko, erdves mazai, bet taip dar geriau, jos cia ir nereik, patinka cia ir beveik centrine kompozicija, na sita labiausiai is visu triju. Ir jb geriau nei spalvotos - zymiai.
Medeira - nepakomentuosiu, atrodo idomiai bet per mazas.
Degute - idomiausia man pirmoji, patinka isplaukimas tolimesnis, tik labai noretusi pakreipti siek tiek ta ziedeli, jis dabar toks visas kartu su remais stovintis.
Anasko - pirmoji seimos albumui neblogai, apie seselius jau parase, dar is arciau noretusi kiek, o antroji margumynas - o jei nespavotai?nes minti pagavau.