Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 15:25)
dabar situ konkreciai nepamenu, bet dariau taip: ISO 400 (arba 800 pagal apsvietima ziurejau, kaitaliojau); islaikymas1/60; ir f5
Man labiausiai vidurinioji patiko. Gal siek tiek sviesos ir kontrasto truksta.
Pirmosios kadras prasyte prasosi vertikalo. Trecioji nieko, bet neispudinga.
manau, kad islaikymas kiek per ilgas judesiui. gal as ir neteisi;)
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 03 31, 09:23)
ooo valanda  4u.gif  Sveika sugrįžus, pasigedus buvau tavęs ir tavo komentarų.

4u.gif 4u.gif 4u.gif Malonu tave cia rasti;)
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 03 30, 17:18)
Šiandien užmačiau tokį nerealų daikčiuką...tik gaila, kad negalėjau daug tupinėt prie jo  unsure.gif

user posted image
man jis labai skaudziai nukirstas. Fonas nuostabulis, bet labai rakursas neisieskotas. tikiuos kita kart turesi daugiau laiko patupciot:))

Papildyta:
QUOTE(Getter @ 2008 03 29, 22:00)
Gal taip geriau?  g.gif  nors man atrodo, kad nebus geriau ką bedaryčiau  verysad.gif 

user posted image

Macuiau sia nuotrauka kudroj. Mielas portretas. Tik man labai uzkliuvo , kad dantukai spindi. noretusi,kad akys;)
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 03 28, 18:23)
Pabandyčiau dar kartą  smile.gif
user posted image

Idomi faktura. Noretusi siek tiek daugiau raiskos. Ar spalvos akcentavimo, formos. plokstoka, bet visai patrauklu
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 03 28, 11:51)

tu apie kurią mano?
šitą?

user posted image
fotografavau prieš saulę,  kai kurios gėlytės su kontražūru ir gavosi.

O kas gi cia per lengvumas, subtilumas, spalvos....SuperĄ
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 03 31, 16:48)
Papildyta:
man jis labai skaudziai nukirstas. Fonas nuostabulis, bet labai rakursas neisieskotas. tikiuos kita kart turesi daugiau laiko patupciot:))

Ačiū 4u.gif na ir aš vis bandau kritiškai žiūrėt...iš pradžių labai patiko foto, dabar vis randu prie ko prikibt biggrin.gif bet vistiek man ji labai miela, matyt dėl to, kad fortepionas artimas dūšiai daiktas...be galo norėčiau ten atsirasti dar kartą ir turėti daugiau laiko.
Atsakyti
Dėkui dar kartuką už komentarus, mergytę gal kada dar pavyks pasigauti kokybiškesnėm foto, o tas shoping centras mane traukia savo architektūra bigsmile.gif turbūt tą ir bandžiau parodyti blush2.gif

Layota man labai smagios tavo foto 4u.gif Tokios emocingos, išraiškingos smile.gif žiūrint į jas galiu pasvajoti ir apie patį spektaklį, kažkodėl galvoju, kad patiks jos ir aktoriams mirksiukas.gif

Dejavu, pamiršau tavo smilgas, nerealios ištikrųjų, jau vien kokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 13:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
1ma foto, super, net ta kompozicija, tas juodas plemas desineje man cia taip tinka, ntaikau jokiu tausykliu bigsmile.gif
2 nepatinka spalvos ir ... kzkas, gal nukirstos kojos g.gif
3 noretusi ne tiek palikto fono, o tiek kiek pirmoje foto smile.gif
reziume, pirma man labiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Mano vakarykštis narciziukų kankinimas. spalvota irgi pakankamai (daug efektingiau) žiūrisi, bet man šiandien norisi subtilumo blush2.gif ir žiūriu, kad nesusitvarkau su naujos programos suspaudimu į jpg... aureolės atsiranda visur, net nešarpinus g.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Čia praėjusią vasarą dar fotografuotas peizažas 4u.gif , bet man labai mielas
user posted image
(neišeina didesnės įkelt verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeira: 31 kovo 2008 - 20:14
Pavasaris bigsmile.gif Kvietkeliai tongue.gif
Va ir mano kvietkeliai ( nu patys ne mano, tik fotkės mano smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2008 03 31, 21:06)

Horizontą tiesint reikia ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 03 31, 21:16)
Pavasaris  bigsmile.gif Kvietkeliai  tongue.gif

Antras kvietkelis thumbup.gif Kaip tikras, atrodo tuoj išlys iš ekrano biggrin.gif trečioj foto nepatinka baltas fonas...kažkaip man nesižiūri. Apie pirmą net nežinau ką pasakyt smile.gif Nežinau tik kaip tie atspindžiai antrojoje ar nėra jie išdegę g.gif bijau nusišnekėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 31, 21:14)
Mano vakarykštis narciziukų kankinimas. spalvota irgi pakankamai (daug efektingiau) žiūrisi, bet man šiandien norisi subtilumo  blush2.gif ir žiūriu, kad nesusitvarkau su naujos programos suspaudimu į jpg... aureolės atsiranda visur, net nešarpinus  g.gif
Pirma man patinka, kelia emocijas, tik gaila kad pagrindas toks nenaturalus, grubletas blink.gif
antroj tarsi fokuso truputi truksta
trecia prasciausia smile.gif
Atsakyti
Sansara antrafoto ant sienos!!!! Man ji nereali rolleyes.gif ir dabar idomu spalvota pamatyti. 1- mano akim biski bardakelis gavosi: fokusas ne pirmoje gelyteje o antroje, man noretusi atvirksciai ir salia kiek nuvitusi gelyte, tai kazkaip po mano favorites man nelabai.
3- noretusi tokio pat kadro tik vertikalaus.

Medeira kreivas horizontas mirksiukas.gif daug tamsios apacios 4u.gif
Papildyta:
Degute 1- super 4u.gif idomu butu j/b pamatyti ir fokusa pagauti ant tu usu (nezinau kaip vadinasi blush2.gif ) nes dabar atrodo truksta ryskumo. 2-matau isdeginimus ir lyg tai sarpo daug g.gif
3- irgi idomi, bet sakyciau tokiu jau maciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2008 03 31, 22:06)
Na.. sakyciau nuobodoka, bet turi kzkokios paslapties smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 03 31, 22:16)
Pavasaris  bigsmile.gif Kvietkeliai  tongue.gif
Na sitie kvietkeliai tai man labai patinka smile.gif Antras net per gyvas toks blink.gif tos apatines sakeles labaaaai patinka
treciam violetas eina truputi aplink lapelius, tai va tame pastaba.
bet siaip tikrai gana profesionalios nuotraukos mano akimis smile.gif
Atsakyti
Bandau ieskoti idomesni kampa ax.gif pakritikuokit 4u.gif
user posted image

Turbut "dar ne sezonas"
user posted image
Atsakyti