Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(andriuska @ 2008 03 26, 09:46)
o tarp kitko, dėl kriaušės: reik atkartoti tokią nuotrauką, kaip tame albume (kur pavadinimas originalas) ar tokią, kokiąmačiau kažkurioje temoje, kur kriaušė ant lėštelės? ir kiek svarbi medžiaga, ant kurios guli kriaušė? nes ją gan sunku būtų analogišką rasti. g.gif

va Šitą tarėmės atkartoti. Foną manau tikrai bus sunku idealiai rasti, bet manau esmė vis tik yra pagauti šviesą čia unsure.gif Kiek skaitinėjau tai tas autorius fotografavo daugiausiai prie natūralios rytinės šviesos ( nežinau ar taip buvo būtent ta krisušė nufotografuota unsure.gif ). Bet pažiūrėjus ir kitus darbus matosi, kad daugiausiai tai natūrali šviesa unsure.gif
Atsakyti
Latoya man be vazos schmoll.gif biggrin.gif pabandziau kaip noretusi man padaryti, jei ka iskart sakyk istrinsiu mirksiukas.gif kol kas paliksiu kol grisiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Bandau vis aš tą glamour. Gaila, auto nepavyko, mažai apačios unsure.gif

user posted image

Nespalvotas varinatas cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 kovo 2008 - 11:34
Aha rankų trūksta ir, kad jos liejasi nelabai man schmoll.gif Ir dar kas nepatinka, kad kepurė su fonu beveik susilieja unsure.gif Bet modelis puikus wub.gif Elina, dirbk dar , dirbk bigsmile.gif Kaip aš jums pavydžiu kad turit galimybę daryt tai kas miela wub.gif Ir dar taip nesidirba po švenčių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 12:51)
Kaip aš jums pavydžiu kad turit galimybę daryt tai kas miela  wub.gif Ir dar taip nesidirba po švenčių  doh.gif

Man žinok irgi nesidirba doh.gif . Jau tris dienas fotiko neėmiau, pačiai bjauru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 26, 12:30)

Man spalvotas variantas mielesnis. Tik apačios labai gaila. O įsižiūrėjus tikrai galvos apdangalas susilieja su fonu ir kai kur net nesimato kur pasibaigia... O ką darei su PS?
Atsakyti
Elina, pabūsiu bjauri.. smile.gif man čia besidažančios moters portretas.. Na pabandyk padaryt mums pvz kvepalų kokių reklamą bigsmile.gif .. ar kad ir tos pačios pudros.. gi va tokios foto nedėtum į žurnalą ar ne? ne tau pasakot , kaip atrodo moterų foto žurnaluose ar ne biggrin.gif .. žvilgsnio reik. toookio, kad pamačiusios iš karto tuos kvepalus nusipirktume, ar pūdrą smile.gif .. turi molio, ksakant ir aukščiausios rūšies, tai dabar tik lipdyk ( čia molis geraja prasme )

latoya man pirmas variantas labiau ..šiek tiek norėčiau vyrą iš to kairio kampo išraukt, bet tik vos vos.. ir jb tavo pritrenkiantis bigsmile.gif papasakok kaip darai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 13:06)
O ką darei su PS?

Sillwio portraiture

QUOTE(westa @ 2008 03 26, 13:09)
žvilgsnio reik. toookio, kad pamačiusios iš karto tuos kvepalus nusipirktume, ar pūdrą  smile.gif ..

verysad.gif niekaip negaliu kokybiškai savęs nufotkinti doh.gif . Bandysiu pudrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 26, 12:14)

verysad.gif  niekaip negaliu kokybiškai savęs nufotkinti doh.gif . Bandysiu pudrą smile.gif

žinau .. pati save fotografuoju.. net neskaičiavau kiek kadrų padariau ... ir tik kokie 3-4 buvo daugmaž.. todėl ir nekišk nieko į pirmą planą.. daryk vieno plano foto, arba laikyk viską vienam lygyje.. bus lengviau.. smile.gif
Atsakyti
Elina - puikus bandymas, man tikrai patiko mirksiukas.gif aišku kabinėtis prie visko galima, o labiausiai prie to kad ne auto biggrin.gif ale, glamouras man patiko 4u.gif

Andriuška man tavosios irgi patiko, bet mano akiai jos pilkokos, biškuka gal kontrasto reikia? Beje su kuom verti į j/b?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 26, 11:30)

Spalvotas visai neblogai atrodo smile.gif modelis tikrai tinkamas. Tik pabandyk nufotorafuoti ne "veiksme" (ne besidazancia).

O ka jus naudojat, kad uz saves gautumete balta fona? Kokia paklode, balta siena ar ka nors specialaus?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 26, 13:34)

O ka jus naudojat, kad uz saves gautumete balta fona? Kokia paklode, balta siena ar ka nors specialaus?

turiu ir paklodę ir sieną būna kad naudoju smile.gif
Atsakyti