Ačiū visiems už komentarus mano fortepionui
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
nuotraukas pakomentuosiu siek tiek veliau
nuotraukas pakomentuosiu siek tiek veliau
Latoya, man tokios foto Labai patinka. jei kalbėt apie trūkumus, tai pirmoje iškart kompozicija kliūva, kairėje pusėje ne tai kad norisi , bet man jau reikia daugiau erdvės, dešinėje jos gali būti mažiau Antroj aktorius galėtų dar truputuką daugiau profiliu matytis, tada daugiau gylio atsirastų ir geriau matytųsi išraiška, o trečioj gal truputuką WB koreguočiau, nes jau truputį per geltona. galėtų tas geltonumas kaip 1 foto būt. Ir lyg man ryškumo truputį trūksta Bet kaip sakiau, aplamai patinka, šauniai
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 31, 12:15)
Latoya, man tokios foto Labai patinka. jei kalbėt apie trūkumus, tai pirmoje iškart kompozicija kliūva, kairėje pusėje ne tai kad norisi , bet man jau reikia daugiau erdvės, dešinėje jos gali būti mažiau Antroj aktorius galėtų dar truputuką daugiau profiliu matytis, tada daugiau gylio atsirastų ir geriau matytųsi išraiška, o trečioj gal truputuką WB koreguočiau, nes jau truputį per geltona. galėtų tas geltonumas kaip 1 foto būt. Ir lyg man ryškumo truputį trūksta Bet kaip sakiau, aplamai patinka, šauniai
o mankaip tik labai patiko pirmoji.. ta erdve desineje- tarsi uzuomina i judesi, tarsi matai kaip figuros pajudejo is desines i kaire..
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 12:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
Labai gražu Man irgi patinka tokios foto. Na smiltis susakė trūkumėlius, o aš pagirsiu...mane kaip čia mėgstama sakyt "kabina" pirma ir antra...trečia kažkodėl mažiau. Čia iš emocinės pusės pasisakiau, manau ši pusė labai svarbi
QUOTE(kice @ 2008 03 31, 12:23)
o mankaip tik labai patiko pirmoji.. ta erdve desineje- tarsi uzuomina i judesi, tarsi matai kaip figuros pajudejo is desines i kaire..
tai būtent dėl to kad figūros juda iš dešinės į kairę, joms ir reikia palikti erdvės tam judėjimui
sias nuotraukas turesiu persiusti patiems aktoriams, todel man jusu nuomone labai svarbi Smiltis aciu taip erdves desinej reiktu, neliko jos ten, visiskai tau pritariu, judejimas ir veidai atsukti i desine - todel erdves ten noretusi, bet zinok, ziurisi man ir taip. O del paskutines - aciu, kad pasakei, pirmoj truputi saturation nuemiau, o toj pamirsau. Del antros nesupratau kaip atsirastu gylis nuo profilio?
Aciu Kice ir Stikline - nuomone svarbi
Aciu Kice ir Stikline - nuomone svarbi
susimaisiau, viskas ka rasiau apie kaire
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 13:08)
bet zinok, ziurisi man ir taip.
Del antros nesupratau kaip atsirastu gylis nuo profilio?
Del antros nesupratau kaip atsirastu gylis nuo profilio?
žiūrisi ir man
Antra dabar šiek tiek per didelis kontrastas tarp veido ir šešėlio kairėje (prie veido), toks pažiūrėk gaunasi kaklas plonas dėl juodumos prie jo.Aš taip pasvarstau, kad gal truputį šiek tiek profilis daugiau jei matytųsi , gal atsirastų kažkoks perėjimas Bet gal ir ne Arba pabadyk gal jei eina tą kontrastą pamažint O gal čia tik ant mano kompo taip rodo
Latoya nu saunuole tu tikra! Labai patiko 1. Man erdves lyg ir nesinori is kaires. Juk jie nejuda i ta puse o lyg vyksta mustines ir atrodo kad dar sekunde ir kunai pasisuks i desine. Todel man viskas liuks gavosi.
2- kazko tai nelabai, gal del nukapotu koju bet aktoriui manau tikrai patiks, nes kiek emociju!
3. irgi nematau emocianalumo Gal tikrai jei butu ryskesne butu geriau.
Vnz- 1 topu topas
Simulcika graziai gavosi tavo gelyte, neturiu priekaistu. Bet ant sienos nekabinciau
2- kazko tai nelabai, gal del nukapotu koju bet aktoriui manau tikrai patiks, nes kiek emociju!
3. irgi nematau emocianalumo Gal tikrai jei butu ryskesne butu geriau.
Vnz- 1 topu topas
Simulcika graziai gavosi tavo gelyte, neturiu priekaistu. Bet ant sienos nekabinciau
Latoya, o kokiais nustatymais sitos nuotraukos darytos?
QUOTE(Mylia @ 2008 03 31, 15:17)
dabar situ konkreciai nepamenu, bet dariau taip: ISO 400 (arba 800 pagal apsvietima ziurejau, kaitaliojau); islaikymas1/60; ir f5