Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū visiems už komentarus mano fortepionui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"
user posted image

user posted image

user posted image

nuotraukas pakomentuosiu siek tiek veliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 31 kovo 2008 - 11:43
Latoya, man tokios foto wub.gif Labai patinka. jei kalbėt apie trūkumus, tai pirmoje iškart kompozicija kliūva, kairėje pusėje ne tai kad norisi , bet man jau reikia daugiau erdvės, dešinėje jos gali būti mažiau smile.gif Antroj aktorius galėtų dar truputuką daugiau profiliu matytis, tada daugiau gylio atsirastų ir geriau matytųsi išraiška, o trečioj gal truputuką WB koreguočiau, nes jau truputį per geltona. galėtų tas geltonumas kaip 1 foto būt. Ir lyg man ryškumo truputį trūksta g.gif Bet kaip sakiau, aplamai patinka, šauniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 31 kovo 2008 - 12:16
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 31, 12:15)
Latoya, man tokios foto  wub.gif Labai patinka. jei kalbėt apie trūkumus, tai pirmoje iškart kompozicija kliūva, kairėje pusėje ne tai kad norisi , bet man jau reikia daugiau erdvės, dešinėje jos gali būti mažiau  smile.gif Antroj aktorius galėtų dar truputuką daugiau profiliu matytis, tada daugiau gylio atsirastų ir geriau matytųsi išraiška, o trečioj gal truputuką WB koreguočiau, nes jau truputį per geltona. galėtų tas geltonumas kaip 1 foto būt. Ir lyg man ryškumo truputį trūksta  g.gif Bet kaip sakiau, aplamai patinka, šauniai  thumbup.gif

o mankaip tik labai patiko pirmoji.. ta erdve desineje- tarsi uzuomina i judesi, tarsi matai kaip figuros pajudejo is desines i kaire..
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 12:39)
Siek tiek fotoreportazo is pantomimos spektaklio "beveidis"

Labai gražu thumbup.gif Man irgi patinka tokios foto. Na smiltis susakė trūkumėlius, o aš pagirsiu...mane kaip čia mėgstama sakyt "kabina" pirma ir antra...trečia kažkodėl mažiau. Čia iš emocinės pusės pasisakiau, manau ši pusė labai svarbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 03 31, 12:23)
o mankaip tik labai patiko pirmoji.. ta erdve desineje- tarsi uzuomina i judesi, tarsi matai kaip figuros pajudejo is desines i kaire..

tai būtent dėl to kad figūros juda iš dešinės į kairę, joms ir reikia palikti erdvės tam judėjimui ax.gif
Atsakyti
sias nuotraukas turesiu persiusti patiems aktoriams, todel man jusu nuomone labai svarbi 4u.gif Smiltis aciu 4u.gif taip erdves desinej reiktu, neliko jos ten, visiskai tau pritariu, judejimas ir veidai atsukti i desine - todel erdves ten noretusi, bet zinok, ziurisi man ir taip. O del paskutines - aciu, kad pasakei, pirmoj truputi saturation nuemiau, o toj pamirsau. Del antros nesupratau doh.gif kaip atsirastu gylis nuo profilio?
Aciu Kice ir Stikline - nuomone svarbi mirksiukas.gif
Atsakyti
susimaisiau, viskas ka rasiau apie kaire
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 31, 13:08)
bet zinok, ziurisi man ir taip.

Del antros nesupratau doh.gif kaip atsirastu gylis nuo profilio?

drinks_cheers.gif žiūrisi ir man mirksiukas.gif

Antra dabar šiek tiek per didelis kontrastas tarp veido ir šešėlio kairėje (prie veido), toks pažiūrėk gaunasi kaklas plonas dėl juodumos prie jo.Aš taip pasvarstau, kad gal truputį šiek tiek profilis daugiau jei matytųsi , gal atsirastų kažkoks perėjimas g.gif Bet gal ir ne unsure.gif Arba pabadyk gal jei eina tą kontrastą pamažint unsure.gif O gal čia tik ant mano kompo taip rodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 31 kovo 2008 - 13:27
Latoya nu saunuole tu tikra! Labai patiko 1. Man erdves lyg ir nesinori is kaires. Juk jie nejuda i ta puse o lyg vyksta mustines g.gif ir atrodo kad dar sekunde ir kunai pasisuks i desine. Todel man viskas liuks gavosi.
2- kazko tai nelabai, gal del nukapotu koju g.gif bet aktoriui manau tikrai patiks, nes kiek emociju!
3. irgi nematau emocianalumo rolleyes.gif Gal tikrai jei butu ryskesne butu geriau.
Vnz- 1 topu topas 4u.gif

Simulcika graziai gavosi tavo gelyte, neturiu priekaistu. Bet ant sienos nekabinciau smile.gif
Atsakyti
Latoya, o kokiais nustatymais sitos nuotraukos darytos?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 31, 15:17)
Latoya, o kokiais nustatymais sitos nuotraukos darytos?

dabar situ konkreciai nepamenu, bet dariau taip: ISO 400 (arba 800 pagal apsvietima ziurejau, kaitaliojau); islaikymas1/60; ir f5
Atsakyti