Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stikline @ 2008 03 30, 17:08)
Tytuvėnų bažnyčioj  ax.gif
Įdomi foto, bet man laabai jau marga smile.gif Žvilgsnis bėginėja nuo vieno objekto prie kito.

gal ir per marga g.gif eisiu kada dar, tol kol ką nors gero iš ten parsinešiu biggrin.gif
Atsakyti
Stikline, netgi labai patiko tavo fortepijonas, pirmas variantas man atrodo geresnis smile.gif
Atsakyti
Agniuke aciu uz komentara smile.gif

Stikline visai patiko tavo instrumentas, ne sedeuras biggrin.gif bet tikrai idomiai

Getter tavo semetrija irgi idomiai ziurisi, negaliu pasakyti kad patinka tokie kadrai, bet paziureti idomu kazkuom kabina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 30, 18:52)
Kažkada keliau vieno shoping centro fragmentą čia, buvau tenai vėl ir fotografavau, štai rezultatas smile.gif
Visai faina, primena tokia darbu stilistika, nepamenu kokiu pavadinimu ax.gif zvilgsnis laksto, bet tokiose foto taip ir turi buti smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Senokai buvau beuzsukus. Kazkaip liudnoka, kad pirmasis puslapis be nariu saraso:))

Apsilsiu kojas,pakomentuosiu nuotraukeles;)
Atsakyti
Nu rodausi ir aš vėl. Banaloka gal, bet kiek vargau kol tą gėlę nutraukiau, nes buvo itin vėjuota prie to ežero.

user posted image

Beje, gal kas žinot kas tai per gėlė? ax.gif
Papildyta:
Geter, tavo mergaitė puiki, bet aš nedaryčiau tokiu kampu. Kažkaip Toks rakursas nesižiūri mano akimis, jei fotkini veidą, tai veidą - pasistenk kad rankų ir fono nesimatytų. Na bet čia tik mano nuomonė.

Jurga, su laivais tos fotkės gal geriau žiūrėtųsi padarius j/b, ryškumą pakoregavus arba su gamma correction arba channels kokį žalią ar net mėlyną parinkus, na raudoną gali bandyt bet tada sužaisk su kontrastais - raudonas pats švariausias, aš jį naudoju apvalyt fotkėms nuo triukšmų ar šiaip jei ne itin švari gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 03 30, 22:06)
Nu rodausi ir aš vėl. Banaloka gal, bet kiek vargau kol tą gėlę nutraukiau, nes buvo itin vėjuota prie to ežero.

user posted image

Beje, gal kas žinot kas tai per gėlė?  ax.gif
Papildyta:
Geter, tavo mergaitė puiki, bet aš nedaryčiau tokiu kampu. Kažkaip Toks rakursas nesižiūri mano akimis, jei fotkini veidą, tai veidą - pasistenk kad rankų ir fono nesimatytų. Na bet čia tik mano nuomonė.

Na specialiai jokio kampo nedariau, ji atsisuko maivėsi maivėsi ir supozavo va šitaip hihihi.gif čia toks expromtinis portretas gavosi biggrin.gif

Man tavo gėlytė visai nieko 4u.gif
Atsakyti
Getter, patiko man ir ankstesnės nuotraukos iš to prekybos centro, patinka ir ši. Turbūt dėkinga vieta fotografavimui smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

dėl tos kriaušės, Andriuska, ką turi omeny , kad naudotas kitas formatas, turi omeny juostą ar kaip čia g.gif

Va ką radau dar apie tas kriaušes

Čia

čia ne visai ta pati foto, bet gal padės ką nors unsure.gif

Valanda, kaip smagu tave matyti čia thumbup.gif

Foto vėliau pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 03 30, 21:13)
Sveiki. Senokai buvau beuzsukus. Kazkaip liudnoka, kad pirmasis puslapis be nariu saraso:))

Apsilsiu kojas,pakomentuosiu nuotraukeles;)

ooo valanda 4u.gif Sveika sugrįžus, pasigedus buvau tavęs ir tavo komentarų.
Atsakyti
Negaliu nepasidžiaugti dar kartą šia Dejavu foto wub.gif
user posted image

Labai patinka spalvos, šviesa, linijų žaismas thumbup.gif

Elina, šuniukai kokybiškai, man kaip visad trūksta dar erdvės, kad daugiau nuotraukoje matytųsi judesys, veiksmas.

Anasko, bandei apšvietimą su rožėm g.gif Antra man labiau patinka, nes įdomųs tie perėjimai spalvų, tik bet kokiu atveju norisi ryškumo daugiau ir vėl gi man trūksta erdvės, tie nukapoti lapeliai kažkaip nelabai unsure.gif

Degute, suprantu kad bandei pagal tam tikrą užduotį, vienok jei jau paprika taip suspauta trūksta šviesos bei pačios paprikos linijų ir formų čia unsure.gif

Mylios urbanistinis man nuobodokas , trūksta gylio smile.gif

Elina, eilinė foto tai eilinė bigsmile.gif j/b turbūt gerai unsure.gif , bet kad būtent šiai foto jis man nieko neprideda smile.gif

Mylia, pakirpta urbanistika daug geriau , išryškėja formos jau, bet dar man per mažai unsure.gif Kol kas tokių vaizdų fotografavime neturiu beveik jokios patirties unsure.gif , tai nelabai iš tikrųjų ir galiu ką pasakyti unsure.gif

Papildyta:
Andriuska, kriaušė ir man atrodo plasmasinė, įdomu kodėl taip yra g.gif Per daug jau apšviesta ?g.gif unsure.gif

Getter, modelis geras, bet per daug jau aplink jį margumyno, ir fonas ir rūbai, akys blaškosi ir neapsistoja prie esmės unsure.gif Pakirpta geriau šiek tiek, bet nadaug unsure.gif Šiaip tai man atrodo kad modeliukas geriau atrodytų spalvotoje foto wub.gif Trečias variantas visai schmoll.gif

Jurga, tavo nuotraukose labai trūksta ryškumo unsure.gif

Stikline, pianinas visai neblogai (pirmas variantas)

Getter , prekybos centre man ten visko per daug , nelabai suprantu ką norėjai parodyti, lyg ir linijas, lyg ir erdvę, bet dabar akys blaškosi ir nematau nei to nei to unsure.gif

Simulcika, šiuo atveju man erdvės per daug, nes gražiai išryškintas gėlės viduriukas, bet paskęsta erdvėj aplinkui smile.gif Ir ryškumo zonos norėtųsi didesnės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 30, 17:18)
Šiandien užmačiau tokį nerealų daikčiuką...tik gaila, kad negalėjau daug tupinėt prie jo  unsure.gif

user posted image

Nu tikrai- puikiai 4u.gif
Atsakyti