Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

agniuke, o kodėl gi turėtų būt ne centre mirksiukas.gif man pasirodė įdomus žaismas leduko baltų ruožėlių tarpusavyje, kairės pusės juodumos su dešinės pilkuma ir t.t. ta foto man kitaip nesižiūrėtų, šiaip tą skylę reik dar labiau pacentruot. mirksiukas.gif o šiaip kaip įsivaizduoji ta foto kai skylė pvz ant auksinio pjūvio linijos? g.gif kas apačioj turi būt, kad užpildyt atsiradusią tuštumą? neinformatyvus asfaltas? vientisa pilkuma ar panašiai. gi yra ir centrinė kompozicija, o ne tik 1/3 pjūvio...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 30, 13:06)
agniuke, o kodėl gi turėtų būt ne centre  mirksiukas.gif man pasirodė įdomus žaismas leduko baltų ruožėlių tarpusavyje, kairės pusės juodumos su dešinės pilkuma ir t.t. ta foto man kitaip nesižiūrėtų, šiaip tą skylę reik dar labiau pacentruot.  mirksiukas.gif o šiaip kaip įsivaizduoji ta foto kai skylė pvz ant auksinio pjūvio linijos?  g.gif kas apačioj turi būt, kad užpildyt atsiradusią tuštumą? neinformatyvus asfaltas? vientisa pilkuma ar panašiai. gi yra ir centrinė kompozicija, o ne tik 1/3 pjūvio...

aš va irgi šiaip esu iš tokių , kurios nesibaido centrinės kompozicijos.. yra gi ir tokia ir yra nuotraukų, kuriose ji netgi prašosi. smile.gif

Agniuke mano akim nuotraukos tikrai sulaukia komentarų ir visi čia patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 30, 14:06)
agniuke, o kodėl gi turėtų būt ne centre  mirksiukas.gif man pasirodė įdomus žaismas leduko baltų ruožėlių tarpusavyje, kairės pusės juodumos su dešinės pilkuma ir t.t. ta foto man kitaip nesižiūrėtų, šiaip tą skylę reik dar labiau pacentruot.  mirksiukas.gif o šiaip kaip įsivaizduoji ta foto kai skylė pvz ant auksinio pjūvio linijos?  g.gif kas apačioj turi būt, kad užpildyt atsiradusią tuštumą? neinformatyvus asfaltas? vientisa pilkuma ar panašiai. gi yra ir centrinė kompozicija, o ne tik 1/3 pjūvio...

mane turbut ne taip supratot biggrin.gif
as sakau,kad man patinka centrine kompozicija, tik paklausiau kodel tu butent tokia darei,nes dazniausiai visi rekia.

o mano nuotraukose dazniausiai viskas centre,man tai lb patinka biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 30, 14:09)
aš va irgi šiaip esu iš tokių , kurios nesibaido centrinės kompozicijos.. yra gi ir tokia ir yra nuotraukų, kuriose ji netgi prašosi. smile.gif

Agniuke mano akim nuotraukos tikrai sulaukia komentarų ir visi čia patenkinti  4u.gif

turbut patenkinti,as tik pastebejima parasiau, jokiu butu ne priekaistus mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurga man patiko pirma, bet noretusi biski daugiau apacios laivui, o desines prasosi man kiek sumazinti, ir kaip rase Westa, truksta ryskumo. O antra nuotrauka nelabai man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 30, 12:20)
Jurga, abejose ryškumo trūksta.. papasakok, kokiais nustatymais fotografavai

hm, gal aš ką pridirbu mažindama g.gif . Originaliam formate man visiškai netrūksta ryškumo unsure.gif . Pirmos nustatymai: F8, exposure time 1/400, focal lenght 4,6 mm. Fokusavau į laivą. Ryški vakarinė saulė iš dešinės. Su photoshopu levelius patvarkiau ir unsharp mask. Paskui sumazinau. unsure.gif
Atsakyti
Anasko, Agniuke, Westa ir Jurga ačiū už komentarus 4u.gif

Jurga ir man ryškumo trūksta g.gif nors šiaip patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien užmačiau tokį nerealų daikčiuką...tik gaila, kad negalėjau daug tupinėt prie jo unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 29, 22:15)
Noriu parodyti kokią gražuolę pavyko nufotografuoti  bigsmile.gif 
Sauni foto, tik kaip sakei tas desinys kampas trukdo. J/b labai gerai paversta, tik... man truputi per sviesu, tarkim apatine lupa susilieja su dantimis..

QUOTE(Jurga @ 2008 03 30, 14:03)
Įdedu pora savų ieškojimų  smile.gif
Grazus vaizdeliai, bet kzkoden nesimato kur tas fokusas, turetu buti isryskinti laivai, o viskas kzkaip isplauke. Ir pirmoje apacioje vandesn tuputi truksta, o apatineje per daug mano manymu smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 03 30, 18:18)
Šiandien užmačiau tokį nerealų daikčiuką...tik gaila, kad negalėjau daug tupinėt prie jo  unsure.gif
O man faina, tik noretus daugiau tos apleistos ardves aplik, sukurti didesniam kontrastui. Man per daug cia to pianino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 30 kovo 2008 - 16:26
Įdedu dar vieną, bet man pirmas variantas atrodo labiau vykęs...čia net koja visa neįtilpo į kadrą biggrin.gif o erdvės daugiau gaila nėr nei vienoj foto verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Stikline, labai mielas daikčiukas 4u.gif kur tokį radai? bigsmile.gif
Kažkada keliau vieno shoping centro fragmentą čia, buvau tenai vėl ir fotografavau, štai rezultatas smile.gif
user posted image

Man pačiai patinka net labai, bet gal nėra kažkokio cinkelio g.gif Viskas tvarkinga ir aišku, bet ar įdomu? g.gif
Atsakyti
ačiū už atvirus komentarus 4u.gif
dėl kadravimo, tai pirmoje į apačią daugiau nepalikau, nes tada išlenda toks negražus krantinės kraštas. O antrojoje palikau laivo atspindį vandeny, bet turbūt per menkas jis, kad reiktų palikt g.gif . O su tuo ryškumu tai nežinau ką, pykstu ant savęs, ant fotiko, ir dar nežinau ant ko biggrin.gif . Dar kartą peržiūrėjau originalus, tai tikrai ten pakanka to tyškumo, vadinasi pamečiau jį beruošiant nuotrauką internetui g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 30, 17:52)
Stikline, labai mielas daikčiukas  4u.gif  kur tokį radai?  bigsmile.gif 
Kažkada keliau vieno shoping centro fragmentą čia, buvau tenai vėl ir fotografavau, štai rezultatas smile.gif

Tytuvėnų bažnyčioj ax.gif
Įdomi foto, bet man laabai jau marga smile.gif Žvilgsnis bėginėja nuo vieno objekto prie kito.
Atsakyti