QUOTE(Sansara @ 2008 03 29, 20:37)
Getter, emocija liuks, tik tas kvadratukas apačioje konkuruoja su veiduku ryškumu (šviesus nemenkas blynas) ir dėmesiu... žiūri į veidą, o po to labiau parūpsta, kas ten taip į akis krenta ir labiau tyrinėju tą kvadratuką, nei emociją
Gal taip geriau? nors man atrodo, kad nebus geriau ką bedaryčiau
QUOTE(Getter @ 2008 03 29, 21:00)
Gal taip geriau? nors man atrodo, kad nebus geriau ką bedaryčiau
as is aukstai su dideliu zoomu, dabar siek tiek nelogiska, kada matosi viena ranka, o kitos nera.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 03 29, 21:03)
as is aukstai su dideliu zoomu, dabar siek tiek nelogiska, kada matosi viena ranka, o kitos nera.
Nelogiška sakai
O taip kaip?
QUOTE(Elina @ 2008 03 29, 18:00)
Degute, koks kairys kraštas? Visaip žiūrėjau, nieks nedingę
nugi stiklas susilieja su fonu. nebėr išvis ribos tarp stiklo ir fono už nugaros.
Paskolinau vyro dukrai savo plačiakampį ir Cannon 400D. Prašau jai konkrečių, argumentuotų patarimų
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=4580
QUOTE(Elina @ 2008 03 29, 22:29)
Paskolinau vyro dukrai savo plačiakampį ir Cannon 400D. Prašau jai konkrečių, argumentuotų patarimų
Elina, nelabai suprantu, paskolinto bet ji nefotografavo su juo? nes asprogramoj pziurejau kad ten su muiline fotkinta
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 30, 00:19)
Elina, nelabai suprantu, paskolinto bet ji nefotografavo su juo? nes asprogramoj pziurejau kad ten su muiline fotkinta
Aha, tikrai, tik dabar pamačiau. Na, gal nedrįsta dar dėt su Canon, gal nepavyksta.
Seniai nekomentavau, tai db bandysiu visas pakomentuoti kurias praleidau..
Komentuosiu nuo sios temos pradzios.
Andriuska:
1 foto - Man labai patiko, tokia kaip paveikslas,ir tas takelis, ir lempos, ir baznycia.. man patiko.
2 foto - nereali!!! labiausiai trukdo seselis,galetu jo nebuti... nes lyg dalina foto i dvi dalis.
3 foto - miela gamtos nuotrauka, tik noretusi ryskesnes, o ne blankios.
3 foto - idomiai, bet kazkas nepatinka, net nzn kas.
Latoya:
Man foto patiko ir su vaza ir be, gal labiau be vazos, bet tada per mazai erdves, galejo jos ten nebuti visai ir erdves butu pakankamai.
Elina :
1 foto (glamour) - man LABAI patiko, veidas ideliai nudazytas, o tai ir turi buti parodyta, nes Tu dazaisi. labai grazi foto,tik gal kepuraite kita reiktu,arba be jos,nes susilieja su fonu ir man spalvota labiau patiko.
2 foto (pelke) - nu tikrai ciotka, tokia ne eiline, idomi, grazu paziureti. man patiko.
3 foto (vyras pasokes ) - judesys geras, emocija jauciasi, bet ta masina... nu visa vaizda gadina.
4 foto (begiai) - saip gerai, bet noretusi kad dar labiau butum atsigulus ir kad matytusi toliau kur tie begiai nubega...
5 foto (sunekai) - sita man superine foto,tikri neturiu nei vieno blogo zodzio apie ja
6 foto (plauna) - nereliai j/b, nerealu, man truksta masinos priekio,o siaip labai gerai.
Vauga :
didziausias minusas kad suns snukis lyg juoda deme, buda lyg baltas plemas,kamuolys vel ne vietoj.
Sansara :
1 foto - kodel skyle centre??
siaip as nieko pries nesu,nes man ta taisykle labai nepatinka, bet visi visada rekia,kad centras, tai noriu paklaust kodel tu ta skyle i centra nukisai?
o siaip tokia idomi foto.
2 foto - na.. bandymas ieskoti.. bet tokiu foto tikrai nemoku komentuoti
Westa :
man labai patiko, o spalvos kadangi dievinu melyna,tai kabinciau is kartpo ant sienos
Jurga:
1 foto : Pilka foto, fokusas nugrybaves, noretusi ryskesnio veiduko ir akyciu.paskutinese foto truksta ryskumo, bet gerai kad ieskai.
Toro:
Man labiausiai trukdo kazkas desiniajam apatiniam kampe, tas baltas takas. ir man noretusi sviesesnes foto,arba mano kompas labai uztamsino.
Grethenn:
1 foto - Apie kokybe pasakei pati, o emocijos tikrai jauciasi, geri bandymai.
2 foto - vel kokybe..... ir geles biski nukirptos.. noretusi ryskumo.
3 foto - kokybe.. o siaip idomi foto geri bandyma, taip ir toliau .
dejavu:
man labai patiko nuotaikele, tas atspindys toks auksinis, gerai labai ziurisi.
Anasko :
fantastiska roze, tiesiog ant sienos deti, nerelus apsvietimas, tie laseliai labai labai.
pirmoji man labai patiko.
Mylia:
patiko vakaras, vos vos kirpciau apacios,labai nedaug,o siaip ok.
Cinside:
idomiai ziurisi, grazus apsvietimas, turbut realybej labiau blizgejo.
Getter :
nereali mergaite,nerealus portretukas,gal truputi trukdo tas kampas,bet siaip labai gerai.
Na lyg visas pakomentavau, keletos foto nesupratau ar tai buvo kaip glamour pavyzdys ar is tiesu fotografuota,tad praleidau.
Daug foto jau buvo isimtu.
Labai norejau pagirti elina, nes tikrai labai daug foto idejusi,ir matosi kad iesko, fotografuoja,dirba. saunuole
Bet turiu pastebejima, kad tie gincai,kur anksciau buvo, del ko buvo tiek sneketa, t.y. del komentaru, tai naudos daug nedave, nes labai daug foto, turi tik po keleta komentaru, o labai gaila, nes dalyviu tikrai daug
Komentuosiu nuo sios temos pradzios.
Andriuska:
1 foto - Man labai patiko, tokia kaip paveikslas,ir tas takelis, ir lempos, ir baznycia.. man patiko.
2 foto - nereali!!! labiausiai trukdo seselis,galetu jo nebuti... nes lyg dalina foto i dvi dalis.
3 foto - miela gamtos nuotrauka, tik noretusi ryskesnes, o ne blankios.
3 foto - idomiai, bet kazkas nepatinka, net nzn kas.
Latoya:
Man foto patiko ir su vaza ir be, gal labiau be vazos, bet tada per mazai erdves, galejo jos ten nebuti visai ir erdves butu pakankamai.
Elina :
1 foto (glamour) - man LABAI patiko, veidas ideliai nudazytas, o tai ir turi buti parodyta, nes Tu dazaisi. labai grazi foto,tik gal kepuraite kita reiktu,arba be jos,nes susilieja su fonu ir man spalvota labiau patiko.
2 foto (pelke) - nu tikrai ciotka, tokia ne eiline, idomi, grazu paziureti. man patiko.
3 foto (vyras pasokes ) - judesys geras, emocija jauciasi, bet ta masina... nu visa vaizda gadina.
4 foto (begiai) - saip gerai, bet noretusi kad dar labiau butum atsigulus ir kad matytusi toliau kur tie begiai nubega...
5 foto (sunekai) - sita man superine foto,tikri neturiu nei vieno blogo zodzio apie ja
6 foto (plauna) - nereliai j/b, nerealu, man truksta masinos priekio,o siaip labai gerai.
Vauga :
didziausias minusas kad suns snukis lyg juoda deme, buda lyg baltas plemas,kamuolys vel ne vietoj.
Sansara :
1 foto - kodel skyle centre??
siaip as nieko pries nesu,nes man ta taisykle labai nepatinka, bet visi visada rekia,kad centras, tai noriu paklaust kodel tu ta skyle i centra nukisai?
o siaip tokia idomi foto.
2 foto - na.. bandymas ieskoti.. bet tokiu foto tikrai nemoku komentuoti
Westa :
man labai patiko, o spalvos kadangi dievinu melyna,tai kabinciau is kartpo ant sienos
Jurga:
1 foto : Pilka foto, fokusas nugrybaves, noretusi ryskesnio veiduko ir akyciu.paskutinese foto truksta ryskumo, bet gerai kad ieskai.
Toro:
Man labiausiai trukdo kazkas desiniajam apatiniam kampe, tas baltas takas. ir man noretusi sviesesnes foto,arba mano kompas labai uztamsino.
Grethenn:
1 foto - Apie kokybe pasakei pati, o emocijos tikrai jauciasi, geri bandymai.
2 foto - vel kokybe..... ir geles biski nukirptos.. noretusi ryskumo.
3 foto - kokybe.. o siaip idomi foto geri bandyma, taip ir toliau .
dejavu:
man labai patiko nuotaikele, tas atspindys toks auksinis, gerai labai ziurisi.
Anasko :
fantastiska roze, tiesiog ant sienos deti, nerelus apsvietimas, tie laseliai labai labai.
pirmoji man labai patiko.
Mylia:
patiko vakaras, vos vos kirpciau apacios,labai nedaug,o siaip ok.
Cinside:
idomiai ziurisi, grazus apsvietimas, turbut realybej labiau blizgejo.
Getter :
nereali mergaite,nerealus portretukas,gal truputi trukdo tas kampas,bet siaip labai gerai.
Na lyg visas pakomentavau, keletos foto nesupratau ar tai buvo kaip glamour pavyzdys ar is tiesu fotografuota,tad praleidau.
Daug foto jau buvo isimtu.
Labai norejau pagirti elina, nes tikrai labai daug foto idejusi,ir matosi kad iesko, fotografuoja,dirba. saunuole
Bet turiu pastebejima, kad tie gincai,kur anksciau buvo, del ko buvo tiek sneketa, t.y. del komentaru, tai naudos daug nedave, nes labai daug foto, turi tik po keleta komentaru, o labai gaila, nes dalyviu tikrai daug