O namu darbuose irankiai - tai cia tipo peiliai, sakutes, plaktukai, reples ir pan.? Ar as na taip supratau?
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 23:57)
O namu darbuose irankiai - tai cia tipo peiliai, sakutes, plaktukai, reples ir pan.? Ar as na taip supratau?
Kaip buvo aiskinta tai taip, tai, kas naudojama buityje, tai as kaip suprantu gali buti ir ir kirvis ir pjuklas
Įmečiau ir aš kriaušę į atkartojimų albumą
aš asilo galva užsimiegojus ryte suformatavau SD kortelę, kurioje buvo vakar vaiko gimtadienio nuotraukos. taip suformatavo, kad nebeatkuria jokie recoveriai... visą dieną bandau atstatyt. nieko ant viršaus neužfotografuota, bet tušti failai tik atsikuria visa laimė, kad rytines nuotraukas su svečiais ir lankytojais perkėlus jau buvau. išsitrynė tik mūsų trijų vakarojimas ir dovanos įteikimas ale abidna... bet gyvenu ir mokausi
Ojei, Sansara, kaip nepasisekė
Aš apsaugai nuo to turiu dvi korteles. Perkėlinėt stengiuosi po kiekvieno renginio/išvykos/fotografavimo. Bet pilnos kortelės netrinu, dedu kuprinėn, o imu kitą, ją formatuoju. Ir taip keičiu. Kol pilnai prisifotkina, dažniausiai ana būna jau perkelta, pamiršta ir laisvai galiu formatuot.
Papildyta:
Ačiū Anasko, Cinside, Grethenn už komentarus mano paprikoms erdvę specialiai kirpau.
Smagiai žiūrisi. Tik gerai mašiną nuplovė, kad kairys kraštas dingo
Aš apsaugai nuo to turiu dvi korteles. Perkėlinėt stengiuosi po kiekvieno renginio/išvykos/fotografavimo. Bet pilnos kortelės netrinu, dedu kuprinėn, o imu kitą, ją formatuoju. Ir taip keičiu. Kol pilnai prisifotkina, dažniausiai ana būna jau perkelta, pamiršta ir laisvai galiu formatuot.
Papildyta:
Ačiū Anasko, Cinside, Grethenn už komentarus mano paprikoms erdvę specialiai kirpau.
QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 18:38)
Smagiai žiūrisi. Tik gerai mašiną nuplovė, kad kairys kraštas dingo
QUOTE(Degutė @ 2008 03 29, 18:36)
Tik gerai mašiną nuplovė, kad kairys kraštas dingo
Degute, koks kairys kraštas? Visaip žiūrėjau, nieks nedingę
QUOTE(Elina @ 2008 03 29, 18:00)
Degute, koks kairys kraštas? Visaip žiūrėjau, nieks nedingę
man atrodo turi omeny kad masina nukapojai.
Noriu parodyti kokią gražuolę pavyko nufotografuoti
Man pačiai trukdo fonas dešiniame nuotraukos kampe, bet nuo to emocijos nesumažėja - bet čia man Kaip jums? Kokie pastebėjimai? Kaip j/b ?
Man pačiai trukdo fonas dešiniame nuotraukos kampe, bet nuo to emocijos nesumažėja - bet čia man Kaip jums? Kokie pastebėjimai? Kaip j/b ?
QUOTE(Getter @ 2008 03 29, 21:15)
Noriu parodyti kokią gražuolę pavyko nufotografuoti
Man niekas netrukdo. Tiesiog puikiai, Getter JB labaaaai vykusi. Nuotrauka, pasikartosiu, mano galva, puiki
QUOTE(Elina @ 2008 03 29, 20:22)
Man niekas netrukdo. Tiesiog puikiai, Getter JB labaaaai vykusi. Nuotrauka, pasikartosiu, mano galva, puiki
Dėkui JB pradėjau verst su Lightroom'u tai net pačiai patinka O šiaip modeliukas nerealus jau vien poza ką pasako bus kokia Naomė antroji