Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O namu darbuose irankiai - tai cia tipo peiliai, sakutes, plaktukai, reples ir pan.? Ar as na taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 23:57)
O namu darbuose irankiai - tai cia tipo peiliai, sakutes, plaktukai, reples ir pan.? Ar as na taip supratau?
Kaip buvo aiskinta tai taip, tai, kas naudojama buityje, tai as kaip suprantu gali buti ir ir kirvis ir pjuklas smile.gif
Atsakyti
Įmečiau ir aš kriaušę į atkartojimų albumą smile.gif
Atsakyti
aš asilo galva doh.gif užsimiegojus ryte suformatavau SD kortelę, kurioje buvo vakar vaiko gimtadienio nuotraukos. taip suformatavo, kad nebeatkuria jokie recoveriai... doh.gif visą dieną bandau atstatyt. nieko ant viršaus neužfotografuota, bet tušti failai tik atsikuria verysad.gif visa laimė, kad rytines nuotraukas su svečiais ir lankytojais perkėlus jau buvau. išsitrynė tik mūsų trijų vakarojimas ir dovanos įteikimas doh.gif ale abidna... bet gyvenu ir mokausi doh.gif
Atsakyti
Ojei, Sansara, kaip nepasisekė console.gif

Aš apsaugai nuo to turiu dvi korteles. Perkėlinėt stengiuosi po kiekvieno renginio/išvykos/fotografavimo. Bet pilnos kortelės netrinu, dedu kuprinėn, o imu kitą, ją formatuoju. Ir taip keičiu. Kol pilnai prisifotkina, dažniausiai ana būna jau perkelta, pamiršta ir laisvai galiu formatuot.
Papildyta:
Ačiū Anasko, Cinside, Grethenn už komentarus mano paprikoms smile.gif erdvę specialiai kirpau.

QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 18:38)

Smagiai žiūrisi. Tik gerai mašiną nuplovė, kad kairys kraštas dingo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 29 kovo 2008 - 17:57
QUOTE(Degutė @ 2008 03 29, 18:36)
Tik gerai mašiną nuplovė, kad kairys kraštas dingo tongue.gif

Degute, koks kairys kraštas? Visaip žiūrėjau, nieks nedingę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 29, 18:00)
Degute, koks kairys kraštas? Visaip žiūrėjau, nieks nedingę unsure.gif

man atrodo turi omeny kad masina nukapojai.
Atsakyti
clap.gif karsta.gif vyras atstatė nuotraukas thumbup.gif su trečia išbandyta programa tik atsikūrė doh.gif daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Atsakyti
Nu tikrai labai faina thumbup.gif

Pas mus per najuosius buvo analogine situacija, tik fotkino brolis ir netycia viska istrine doh.gif o as (blodine) filmavau, ir viska sumaisiau, kai buvo pauze as protingai filmavau, o kai record galvojau kad pauze doh.gif lotuliukas.gif Vyras kai pamate lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Noriu parodyti kokią gražuolę pavyko nufotografuoti bigsmile.gif

user posted image

Man pačiai trukdo fonas dešiniame nuotraukos kampe, bet nuo to emocijos nesumažėja - bet čia man biggrin.gif Kaip jums? Kokie pastebėjimai? Kaip j/b ?
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 03 29, 21:15)
Noriu parodyti kokią gražuolę pavyko nufotografuoti  bigsmile.gif 

user posted image

Man pačiai trukdo fonas dešiniame nuotraukos kampe, bet nuo to emocijos nesumažėja - bet čia man  biggrin.gif  Kaip jums? Kokie pastebėjimai? Kaip j/b ?

Man niekas netrukdo. Tiesiog puikiai, Getter wub.gif JB labaaaai vykusi. Nuotrauka, pasikartosiu, mano galva, puiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 kovo 2008 - 20:23
QUOTE(Elina @ 2008 03 29, 20:22)
Man niekas netrukdo. Tiesiog puikiai, Getter wub.gif JB labaaaai vykusi. Nuotrauka, pasikartosiu, mano galva, puiki 4u.gif

Dėkui 4u.gif JB pradėjau verst su Lightroom'u tai net pačiai patinka blush2.gif O šiaip modeliukas nerealus jau vien poza ką pasako bigsmile.gif bus kokia Naomė antroji lotuliukas.gif
Atsakyti