Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 20:38)
Ateinu su eiline nuotrauka, bet norėjau pasidžiaugt j/b sėkme blush2.gif . Man labai patiko tie tonai bigsmile.gif
Na tonai tai ir man is tikro labai patiko, nu as nesuprantu kaip padaryti.... blink.gif
gal gali isduoti paslapti ? ax.gif as tiesiog darau "desaturate" ir tada stumdau brigtness ir contrast, dar ten kokias leveliais pazaidziu, bet pilkuma gaunas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 28 kovo 2008 - 19:03
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 28, 20:02)
Na tonai tai ir man is tikro labai patiko, nu as nesuprantu kaip padaryti....  blink.gif
gal gali isduoti paslapti ?  ax.gif  as tiesiog darau "desaturate" ir tada stumdau brigtness ir contrast, dar ten kokias leveliais pazaidziu, bet pilkuma gaunas  schmoll.gif

Aš turiu avyytes action wb, duok emeilą, atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 21:26)
Aš turiu avyytes action wb, duok emeilą, atsiųsiu 4u.gif
O kaip fain, buciau labai dekynga smile.gif
greta.u@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 28, 13:21)

tai prodyk nors tą variantą  bigsmile.gif O kriaušių tokios formos kaip ten tikrai galima rasti  smile.gif

įdėjau. dedu ir čia, kad būtų aiškiau, apie ką kalbėjau ir kalbu.

user posted image

kriaušės šėšėlis tikras. kiek pašviesinau viską. vaizdas suspaustas, nes su 50-uku fotografuota (nenorėjau lyšną kartą dulkių į vidų leisti, be to pasirodė, jog čia tiktų geltonas filtras, kuris yra ant šio objektyvo). toliau atsitraukti negalėjau, nes rankų ilgis neleido. o su kaire ranka iš viršaus laikiau lapą, kuris pašvietė metamą nuo kriaušės šešėlį neapšviesdamas šešėlio ant kriaušės. bet a4 formato neužteko ( o didelis atšvaitas buvo lovoje, ant kurio vyko "fotosesija" ir traukti labai jau tingu buvo). tad pašviesinau šope. bet vis vien įdomus formatas, kuriuo fotografavo. įtariu, kad tai nebuvo 24x35 mm....
Atsakyti
Stikline, Westa, Cinside, Grethenn aciu uz pastabas 4u.gif

Anasko, aciu uz apibendrinima biggrin.gif turbut nepatikesi, bet as irgi esu maciusi grazesniu vaizdu biggrin.gif tik matyt iki tikro sedevro dar reiks nufotografuoti daug daug nesedevru smile.gif Nors vakar dangaus spalvos man tikrai buvo labai grazios
P. S. man patiko tavo bandymai su rozemis, ypac vandens lasiukai graziai ten ziurisi ax.gif

Atsizvelgusi i pastabas pabandziau nukirpti siek tiek apacios ir truputi virsaus

user posted image

Elina man irgi patiko tavo nuotraukos spalvos, gerai ziurisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 28 kovo 2008 - 20:37
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 21:34)

Atsizvelgusi i pastabas pabandziau nukirpti siek tiek apacios ir truputi virsaus

Dabar geriau smile.gif Tik panaikinčiau tą brūkšniuką apačioj dešiniau...kliūva jis man biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, bruksniuka galima panaikinti ir nesunkiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 22:34)
Sakiau tobula kadruote, o anaiptol, taip tikrai geriau ziurisi, net kontrasto atrodo daugaiu atsirado smile.gif

Papildyta:
O dangus vakar buvo fantastiskai fantastiskas bigsmile.gif
vaziavau troleibusu ir keikiausi, kad neturiu salia fotiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 28, 21:00)
vaziavau troleibusu ir keikiausi, kad neturiu salia fotiko  doh.gif

as taip galvoju beveik kiekviena ryta vaziuodama i darba, taip ir norisi islipt kamstyje, pafotkint ir tada toliau i darba vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 23:04)
as taip galvoju beveik kiekviena ryta vaziuodama i darba, taip ir norisi islipt kamstyje, pafotkint ir tada toliau i darba vaziuot biggrin.gif
Mhm.. daznai taip buna, matyt visiem buna. Bet man ir baisu trauktis fotika, tiek slankioja neaiskiu zmoniu gatvese, nors jo kaina vos ne kaip paprastos muilines, bet vogliui atrodo patraukliai. Tai taip vis ir bijau fotkint verysad.gif O kartais tas mano narkomanu rajonas apipila tokiais graziais vaizdais doh.gif

Tiesa, glamuro foto negaliu paziuret.. o po ND pabaigos imanoma bus? Ar reiks laukt kada uzsitarnausiu slaptazodi? ax.gif taip smalsu paziuret
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 28, 21:12)
Tiesa, glamuro foto negaliu paziuret.. o po ND pabaigos imanoma bus? Ar reiks laukt kada uzsitarnausiu slaptazodi?  ax.gif  taip smalsu paziuret

Bus galima tik tada, kai gausi slaptazodi. As irgi labai laukiu kada galesiu perziureti visus namu darbu albumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 23:32)
Bus galima tik tada, kai gausi slaptazodi. As irgi labai laukiu kada galesiu perziureti visus namu darbu albumus smile.gif
Aa... tai jie ten lieka? niekas neistrina? ax.gif kaip smagu.
ale ner kada pelnyt, ner laiko blink.gif vakar meginau irankius fotkint, totalus slamstas gavos...
Atsakyti