Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 15:29)

Dar bandziau pazaisti su saule, ir isejo tokie rezultatai, jei roze kaip roze taip ir rasykit 4u.gif

Pirmoj, man taip atrodo, kad visas ryškumas teko apačioj lapeliui, kuris tamsus. Norėtusi ryškesnio žiedo. Šviesa gražiai padaro jį skaidrų, rasos lašeliai pagyvina.
Pirma man daug labiau patinka. Gal dėl tamsaus fono.
Atsakyti
Degute, man pirmaja paprika norisi pasukti tuo galu i fotoaparata kur daug islinkimu, ir suzaisti su apsvietimu, turetu gautis idomus seseliai, o taip gavosi kad apsviestas sonas ir skylutes paprikoje smile.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as viena, vakar dienos toks 'urbanistinis vakaras'

user posted image
Atsakyti
Mylia, man gražu. Nukirpčiau šiek tiek viršaus kur visai lygus dangus be debesėlių, labai nedaug, o šiaip va šita foto man labai miela ir suteikia daug teigiamų emocijų smile.gif
Atsakyti
Pasirodau vieną objektą. Labai įdomiai atrodė. Visas krantas tokiais šapais nusėtas, bet niekaip geriau nesugalvojau kaip nufotografuot doh.gif Ar matosi čia kas nors įdomaus ar ne? Ir gal kokių minčių kaip kitaip nufotografuoti? Pabandyčiau dar kartą smile.gif
user posted image

Degutės paprikoms man labai erdvės trūksta Taip ir norisi šonus pratempti biggrin.gif

Mylios vakaras gražus ir tiek. Bet būna gražiau. Gal kirpčiau kaip nors kitaip g.gif

Anasko rožė man antroji labiau patinka. Pirmoje per tamsu. Bet įdomi idėja thumbup.gif
Atsakyti
Mylia, Cincide geri bandymai.. patiko spalvos ir formos.. iš tiesų Mylios apačios kiek kirpt reikėtų, o Cincidės foto neturiu priekaištų, gal tik kiek ryškumo trūksta .. patinka tas faktūrų - spalvų susižaidimas..

išeinu atostogų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 28 kovo 2008 - 17:39
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 28, 00:10)
Sapokliaka, parašyk ar gavai, nes iš pradžių neapsižiūrėjus išsiunčiau nesuspaudus  doh.gif Po to antrą kartą jau suspaustą pakartojau  smile.gif

Aciu labai labai - gavau viska puikiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 28, 12:36)
dar vienas neSansariškumas  lotuliukas.gif

Man patinka tokio tipo foto, tik vaizdas griuna labai nezymiai, tai arba labiau, arba tegu visai negriutu smile.gif ir kontrasto kiek mazoka, noretusi kad labiau ta saule reztu aki!

QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 14:41)
O man spalvų labai pasinorėjo. Va kiek Klaipėdoj sniego buvo ryte smile.gif
Grazu, labai naturalios spalvos smile.gif tik remas man tuos grikiukus - suniukus labai uzgozia, per storas smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 17:29)
Dar bandziau pazaisti su saule, ir isejo tokie rezultatai, jei roze kaip roze taip ir rasykit 4u.gif

Neeilines rozes, ypatingai man patinka pirmosios foto apatine dalis, jauciasi gylis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 28 kovo 2008 - 18:05
Aciu uz komentarus mano rozems 4u.gif Ten kur buvo pastebetas nubeges fokusas, pataisiau smile.gif

Westa unsure.gif tik neilgam mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Mylia as apibendrinsiu biggrin.gif reikia kiek apacios nukirpti ir virsaus, tik nedaug. Spalvos man patiko. Bet nepasakyciau kad super vaizdas rolleyes.gif

Cinside bardakelis gavosi biggrin.gif geraja prasme, panasu kaip degtukai butu ismetyti. Bet irgi negaliu pasakyti kad man patinka tokios foto.
Atsakyti
Degute, bais erdves truksta tom paprikom, metos akis i desine i kaire, , o didesniam fone isrysketu ta paprikos forma smile.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 03 28, 19:04)
Ikeliu ir as viena, vakar dienos toks 'urbanistinis vakaras'
man grazu, tobula kadruote mano akimis. tik va dangaus noretus sviesesnio, o pastatu jokiu budu, tik matyt sudetinga tai padaryt smile.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 03 28, 19:23)
Pasirodau vieną objektą. Labai įdomiai atrodė. Visas krantas tokiais šapais nusėtas
Visai grazu, bet kzko truksta, noretus, kad fotografuota butu is daug zemiau. bet gal cia mano problema kad pastoviai taip prie zemes traukia biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu su eiline nuotrauka, bet norėjau pasidžiaugt j/b sėkme blush2.gif . Man labai patiko tie tonai bigsmile.gif . Kaip jums. Padarysiu šaltibarščius, ateisiu pakomentuoti nuotraukyčių, mačiau keletą puikių 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif seku jusu tema ir groziuosi darbais smile.gif Tikrai darbai pavydetini smile.gif Matau dalinates fotiku instrukcijomis as turiu Canon eos 40d? Planuoju issigyti si fotoaparata gal kas toki turit? Is cia esanciu ? blush2.gif Ir darote cia rodomas nuotraukas butent su siuo aparatu aciu labai. idomu butu pamatyti ka su juo per grozybes isgaunate blush2.gif
Atsakyti