Elina, šauniai
Tik aš truputį nagus prikiščiau -virš didžiojo šunio uodegos lopinėlis nereikalingo vaizdo. Nuklonuočiau. Kad virš šunio uodegos liktų tik sniegas.
QUOTE(Degutė @ 2008 03 28, 14:05)
Tik aš truputį nagus prikiščiau -virš didžiojo šunio uodegos lopinėlis nereikalingo vaizdo. Nuklonuočiau. Kad virš šunio uodegos liktų tik sniegas.
Vis neišmokstu klonuot
Elina, o ko ten nemoketi nueini i kair.sone esancia palete, ten (pas mane 5 zenkliukas is virsaus kair.stulpelyje) stampiukas-clone stamp tool. Spaudi ant jo, po to kai klonuoti nori foto, tada spaudi alt ir su pelyte nustatai koki atstuma nuo stampo iki pvz.svaraus ploto, kuri nori perkelti. ( kuo mazesnis atstumas, tuo tiksliau gaunasi).Virsuje yra brus- ten isrenki diametra stampo Bet tai yra blogis nes po to prasideda klonavimo manija
QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 14:25)
Bet tai yra blogis nes po to prasideda klonavimo manija
Labai didelis gėris
klonavimo manija greit praeina kai išauga reikalavimai nuotraukai, imi vis mažiau klonuoti, nes tiesiog tampa sunku užmaskuoti gerai klonavimo pėdsakus, atrodo, kad jie akį bado. todėl pradžioj klonuoji viską ir visur, vėliau vis mažiau mažiau, iki būtinybės tiktai. o ir laiko sugaišto tampa vis gailiau... o šiaip imi atlaidžiau žiūrėt į tuos atsitiktinius lindimus į kadrą ir tiek, ne juose esmė. o didelio kažko iškluonuot praktiškai neįmanoma taip, kad nesimatytų
QUOTE(Sansara @ 2008 03 28, 16:08)
klonavimo manija greit praeina kai išauga reikalavimai nuotraukai, imi vis mažiau klonuoti, nes tiesiog tampa sunku užmaskuoti gerai klonavimo pėdsakus, atrodo, kad jie akį bado. todėl pradžioj klonuoji viską ir visur, vėliau vis mažiau mažiau, iki būtinybės tiktai. o ir laiko sugaišto tampa vis gailiau... o šiaip imi atlaidžiau žiūrėt į tuos atsitiktinius lindimus į kadrą ir tiek, ne juose esmė. o didelio kažko iškluonuot praktiškai neįmanoma taip, kad nesimatytų
Gausus ir didelių objektų klonavimas tai neee...bet va kokiems smulkučiams nereikalingiems mažiems objektams pašalinti gėris
QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 15:29)
As ikeliau kriause paziurekit ar teisingai as supratau uzduoti
šaunuolė, pirmoji. Viską teisingai supratai. Kad labiau suvienodinti, dar galima apsukti kriaušę į kitą pusę. (su PS "flip horizontaly" jei gerai pamenu)
Kas link klonavino, tai ir nesiūlau stambiems objektams. Bet pvz. dulkei ant matricos, kuri išlindo danguj, va tokiems mažiems išsikišimams, retais atvejais fonui suvienodinti. Bet darbo reik įdėt. Pvz, esu klonavus elektros laidus peizaže. Ilgai ir nuobodžiai. Ir vistiek nelikau patenkinta. Ne visada tai yra išeitis. Bet mokėt patogu
Užsikrėčiau kaimyninės temos paprikom
Užsikrėčiau kaimyninės temos paprikom
QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 13:25)
nueini i kair.sone esancia palete, ten (pas mane 5 zenkliukas is virsaus kair.stulpelyje) stampiukas-clone stamp tool. Spaudi ant jo, po to kai klonuoti nori foto, tada spaudi alt ir su pelyte nustatai koki atstuma nuo stampo iki pvz.svaraus ploto, kuri nori perkelti. ( kuo mazesnis atstumas, tuo tiksliau gaunasi).Virsuje yra brus- ten isrenki diametra stampo Bet tai yra blogis nes po to prasideda klonavimo manija
Anasko, kaip gerai, kad aprašei . Aš vis nedrįsdavau klaust kaip tą klonavima daryt, galvojau tai bus sudėtingiau. Aj, bet dar iki photoshopo studijavimo nepriėjau, dar mokausi kadrą pagauti . O kai pasižiūrėjau glamūro ND, tai apsalau, taip gražu. Uoj kaip toli man dar iki tokių darbų .
QUOTE(Jurga @ 2008 03 28, 17:10)
Anasko, kaip gerai, kad aprašei . Aš vis nedrįsdavau klaust kaip tą klonavima daryt, galvojau tai bus sudėtingiau. Aj, bet dar iki photoshopo studijavimo nepriėjau, dar mokausi kadrą pagauti . O kai pasižiūrėjau glamūro ND, tai apsalau, taip gražu. Uoj kaip toli man dar iki tokių darbų .
O aš atvirkščiai pradėjau nevykusius kadrus photoshopu dailindavau aišku belekaip, kaip gaudavosi...tai tikslingai dirbti su šia programa vėl iš naujo pradėjau mokytis