Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Elina, šauniai bigsmile.gif
Tik aš truputį nagus prikiščiau -virš didžiojo šunio uodegos lopinėlis nereikalingo vaizdo. Nuklonuočiau. Kad virš šunio uodegos liktų tik sniegas.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 28, 14:05)

Tik aš truputį nagus prikiščiau -virš didžiojo šunio uodegos lopinėlis nereikalingo vaizdo. Nuklonuočiau.  Kad virš šunio uodegos liktų tik sniegas.

Vis neišmokstu klonuot doh.gif
Atsakyti
Elina, o ko ten nemoketi bigsmile.gif nueini i kair.sone esancia palete, ten (pas mane 5 zenkliukas is virsaus kair.stulpelyje) stampiukas-clone stamp tool. Spaudi ant jo, po to kai klonuoti nori foto, tada spaudi alt ir su pelyte nustatai koki atstuma nuo stampo iki pvz.svaraus ploto, kuri nori perkelti. ( kuo mazesnis atstumas, tuo tiksliau gaunasi).Virsuje yra brus- ten isrenki diametra stampo 4u.gif Bet tai yra blogis mirksiukas.gif nes po to prasideda klonavimo manija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 14:25)
Bet tai yra blogis mirksiukas.gif  nes po to prasideda klonavimo manija biggrin.gif

Labai didelis gėris thumbup.gif
Atsakyti
klonavimo manija greit praeina tongue.gif kai išauga reikalavimai nuotraukai, imi vis mažiau klonuoti, nes tiesiog tampa sunku užmaskuoti gerai klonavimo pėdsakus, atrodo, kad jie akį bado. todėl pradžioj klonuoji viską ir visur, vėliau vis mažiau mažiau, iki būtinybės tiktai. o ir laiko sugaišto tampa vis gailiau... biggrin.gif o šiaip imi atlaidžiau žiūrėt į tuos atsitiktinius lindimus į kadrą ir tiek, ne juose esmė. o didelio kažko iškluonuot praktiškai neįmanoma taip, kad nesimatytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 28, 16:08)
klonavimo manija greit praeina tongue.gif kai išauga reikalavimai nuotraukai, imi vis mažiau klonuoti, nes tiesiog tampa sunku užmaskuoti gerai klonavimo pėdsakus, atrodo, kad jie akį bado. todėl pradžioj klonuoji viską ir visur, vėliau vis mažiau mažiau, iki būtinybės tiktai. o ir laiko sugaišto tampa vis gailiau...  biggrin.gif o šiaip imi atlaidžiau žiūrėt į tuos atsitiktinius lindimus į kadrą ir tiek, ne juose esmė. o didelio kažko iškluonuot praktiškai neįmanoma taip, kad nesimatytų  ax.gif

Gausus ir didelių objektų klonavimas tai neee...bet va kokiems smulkučiams nereikalingiems mažiems objektams pašalinti gėris smile.gif
Atsakyti
As ikeliau kriause blush2.gif paziurekit ar teisingai as supratau uzduoti 4u.gif
Papildyta:
Dar bandziau pazaisti su saule, ir isejo tokie rezultatai, jei roze kaip roze taip ir rasykit 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 kovo 2008 - 15:31
QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 15:29)
As ikeliau kriause blush2.gif paziurekit ar teisingai as supratau uzduoti 4u.gif

šaunuolė, pirmoji. 4u.gif Viską teisingai supratai. Kad labiau suvienodinti, dar galima apsukti kriaušę į kitą pusę. (su PS "flip horizontaly" jei gerai pamenu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 28 kovo 2008 - 15:42
doh.gif pamirsau parasyti, kad namie neiseina padaryti kaip originale mirksiukas.gif Arba rozeciu nera ten kur reikia, arba fono biggrin.gif
Atsakyti
Kas link klonavino, tai ir nesiūlau stambiems objektams. Bet pvz. dulkei ant matricos, kuri išlindo danguj, va tokiems mažiems išsikišimams, retais atvejais fonui suvienodinti. Bet darbo reik įdėt. Pvz, esu klonavus elektros laidus peizaže. Ilgai ir nuobodžiai. Ir vistiek nelikau patenkinta. Ne visada tai yra išeitis. Bet mokėt patogu smile.gif

Užsikrėčiau kaimyninės temos paprikom smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 28, 13:25)
nueini i  kair.sone esancia palete, ten (pas mane 5 zenkliukas is virsaus kair.stulpelyje) stampiukas-clone stamp tool. Spaudi ant jo, po to kai klonuoti nori foto, tada spaudi alt ir su pelyte nustatai koki atstuma nuo stampo  iki pvz.svaraus ploto, kuri nori perkelti. ( kuo mazesnis atstumas, tuo tiksliau gaunasi).Virsuje yra brus- ten isrenki diametra stampo 4u.gif  Bet tai yra blogis mirksiukas.gif  nes po to prasideda klonavimo manija biggrin.gif

Anasko, kaip gerai, kad aprašei thumbup.gif . Aš vis nedrįsdavau klaust kaip tą klonavima daryt, galvojau tai bus sudėtingiau. Aj, bet dar iki photoshopo studijavimo nepriėjau, dar mokausi kadrą pagauti doh.gif . O kai pasižiūrėjau glamūro ND, tai apsalau, taip gražu. Uoj kaip toli man dar iki tokių darbų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2008 03 28, 17:10)
Anasko, kaip gerai, kad aprašei  thumbup.gif . Aš vis nedrįsdavau klaust kaip tą klonavima daryt, galvojau tai bus sudėtingiau. Aj, bet dar iki photoshopo studijavimo nepriėjau, dar mokausi kadrą pagauti  doh.gif . O kai pasižiūrėjau glamūro ND, tai apsalau, taip gražu. Uoj kaip toli man dar iki tokių darbų  ax.gif .

O aš atvirkščiai pradėjau doh.gif nevykusius kadrus photoshopu dailindavau biggrin.gif aišku belekaip, kaip gaudavosi...tai tikslingai dirbti su šia programa vėl iš naujo pradėjau mokytis biggrin.gif
Atsakyti