QUOTE(Smiltis @ 2008 03 28, 10:22)
O kaži ar bent bandė kas Aš tai bandžiau, bet kriaušių net nebuvo visiškai ką parodyti, o su apšvietimu vakar studijoj bandžiau kontūrinį, bet vėl gi nebuvo per daug laiko kad kažką normaliai padaryt, o ir dėt negalėčiau , nes žmonės ten Žodžiu aš asmeniškai su apšvietimu linkusi dirbt (na ir tikiuosi dirbsiu ), o dėl kriaušės man šiek tiek sudėtingai ten gaunasi, gal pradžiai ką nors paprastesnio reikia pagalvot, arba daugiau su savom interpretacijom, panašiai kaip pažengę daro Nors vat vakar pamokoj mums irgi davė atkartot būtent tiksliai, tik tiesiog pasirinkti iš reklaminių bukletų ką nors
Dejavu, o tavo tai net labai gerą foto mačiau ir ten sakyčiau būtent kontūrinis apšvietimas panaudotas Ar ne
Dejavu, o tavo tai net labai gerą foto mačiau ir ten sakyčiau būtent kontūrinis apšvietimas panaudotas Ar ne
aš bandžiau. Bet kriaušės labai taisyklingos buvo, nelabai kaip išėjo, vakar vyras nupirko geresnės formos modelių šiandien pakartosiu.
tu apie kurią mano?
šitą?
fotografavau prieš saulę, kai kurios gėlytės su kontražūru ir gavosi.
Čia Sansaros minėta. Buvo apšviesta iš šono su žvake. Gal dėl to, kad šviesos šaltinis labai silpnas, ir fotografuota iš profilio, irgi šiek tiek primena kontrinį.