Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labas rytas 4u.gif

Jurga dėl portreto jau viską pasakė, tai tikrai norisi daugiau atspalvių , kad nebūtų taip vienoda smile.gif

Elina, bėgiams man vėl gi erdvės šiek tiek trūksta, reikėjo palikt viršaus šiek tiek gal ir truputį kitaip bandyt pakadruot gal g.gif

Toro bėgiai daug geriau, šiek tiek gal per tamsi foto man ir nebeišryškėja detalės unsure.gif

Grethen, pirmas portretas labai thumbup.gif - ir nuotaika, ir modeliai wub.gif ISO aukštokas, bet labai netrukdo smile.gif O kiti tai jau nea schmoll.gif Dėl rankos jau rašė, kad jei jau yra tik pusė, tai geriau visai nukirpk, o ir ryškumo labai man trūksta smile.gif

O jau namų darbų fainumas thumbup.gif
Atsakyti
aš turiu D40 instrukciją
Atsakyti
Labas rytas.

Turiu klausimėlį - kaip su kriaušių fotografavimu? Šiandien paskutinė diena?
O su apšvietimu kaip, gal nukeliam į kitą savaitę, jei dar yra darančių.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 03 27, 23:04)
O tai gal kas nors turit Ir NIKON 40 instrukciją lietuvišką blush2.gif  ax.gif ...

turiu smile.gif ir popierinį ir CD variantą .. ax.gif
Atsakyti
Nu jei jau prasidėjo.... biggrin.gif žinau, kad kažkas turėjo canon S3 IS berods, gal kas turi lietuvišką variantą arba žino iš kur gauti? Aš turiu rusišką ir niekaip neprisiruošiu normaliai perskaityt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 28, 09:57)
Nu jei jau prasidėjo....  biggrin.gif  žinau, kad kažkas turėjo canon S3 IS berods, gal kas turi lietuvišką variantą arba žino iš kur gauti? Aš turiu rusišką ir niekaip neprisiruošiu normaliai perskaityt  blush2.gif

aš turėjau canon S3, bet prie jo nebuvo lietuviškos instrukcijos smile.gif. O dažniausiai jei ir būna tokios, jos jau labai sutrumpinamos.

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 28, 09:34)

aš supratau, kad kriaušės fotografavime ir yra svarbiausia apšvietimo užduotis doh.gif .
Kad jau pradėjot apie instrukcijas, tai gal kas turi knygelę apie photoshopą lietuviškai?

Labai ačiū, kad nepatingėjot komentarų pakartot portretui 4u.gif kai daugiau tokių pačių nuomonių - įtikina 100 proc. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)
Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek  schmoll.gif Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo  unsure.gif Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu  bigsmile.gif net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų  smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 03 26, 20:59)
Tai jos balsavimas vistiek jau nieko nepakeitė.

Pavėlau kelias minutes doh.gif Nebespėjau namo parlėkt, tai skubiai balsavau vos įlėkusi biggrin.gif Tikiuosi nieko neužrūstinau blush2.gif

O dėl balsavimo, tai ten tikrai sudėtinga. Nes jei kas nesąžiningai balsuos (pvz.: ne visus balus duos), sunku "susekti" smile.gif

Sveikinimai šparagams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 28, 09:39)
turiu  smile.gif  ir popierinį ir CD variantą ..  ax.gif

bigsmile.gif noriuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 28, 09:34)

O kaži ar bent bandė kas unsure.gif g.gif Aš tai bandžiau, bet kriaušių net nebuvo visiškai ką parodyti, o su apšvietimu vakar studijoj bandžiau kontūrinį, bet vėl gi nebuvo per daug laiko kad kažką normaliai padaryt, o ir dėt negalėčiau , nes žmonės ten unsure.gif Žodžiu aš asmeniškai su apšvietimu linkusi dirbt (na ir tikiuosi dirbsiu mirksiukas.gif ), o dėl kriaušės man šiek tiek sudėtingai ten gaunasi, gal pradžiai ką nors paprastesnio reikia pagalvot, arba daugiau su savom interpretacijom, panašiai kaip pažengę daro g.gif Nors vat vakar pamokoj mums irgi davė atkartot būtent tiksliai, tik tiesiog pasirinkti iš reklaminių bukletų ką nors g.gif

Dejavu, o tavo tai net labai gerą foto mačiau blush2.gif ir ten sakyčiau būtent kontūrinis apšvietimas panaudotas g.gif Ar ne g.gif
Atsakyti
su kriauše totaliai nesigauna nieko.
niekaip nesigauna ant užpakalinės sienelės išgaut kažką panašaus g.gif
dėl apšvietimo. šoninio nebandžiau. o kontražūrinio turiu du šaltinius: rytinę saulę (bet ji jau kiek per aukštai pakyla, prieš 2-3 sav buvo pats tas, bet tada nežinojau kaip tas apšvietimas vadinasi, tik vaiką apžiūrinėjau gražiai apšviestą) ir sieninę lempą virš lovos vakarais, jei kas nors atsisėda užstodamas ją. bet nenufotografuoju niekaip doh.gif

dar vienas neSansariškumas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Su apsvietimu bandziau va kontrini ( cia apsvietimas is abieju pusiu is galo)

o as vakar kriausiu nusipirkau, o fotika palikau pas tevus doh.gif eisiu valgyt smile.gif beje kazkas buvo imete nuoroda kur jas deti? i nd? jei jau sian baigiasi ar kas nors padaret? pratesiam?
user posted image
Atsakyti