Labas rytas
Jurga dėl portreto jau viską pasakė, tai tikrai norisi daugiau atspalvių , kad nebūtų taip vienoda
Elina, bėgiams man vėl gi erdvės šiek tiek trūksta, reikėjo palikt viršaus šiek tiek gal ir truputį kitaip bandyt pakadruot gal
Toro bėgiai daug geriau, šiek tiek gal per tamsi foto man ir nebeišryškėja detalės
Grethen, pirmas portretas labai - ir nuotaika, ir modeliai ISO aukštokas, bet labai netrukdo O kiti tai jau nea Dėl rankos jau rašė, kad jei jau yra tik pusė, tai geriau visai nukirpk, o ir ryškumo labai man trūksta
O jau namų darbų fainumas
aš turiu D40 instrukciją
Labas rytas.
Turiu klausimėlį - kaip su kriaušių fotografavimu? Šiandien paskutinė diena?
O su apšvietimu kaip, gal nukeliam į kitą savaitę, jei dar yra darančių.
QUOTE(Dilma @ 2008 03 27, 23:04)
O tai gal kas nors turit Ir NIKON 40 instrukciją lietuvišką ...
turiu ir popierinį ir CD variantą ..
Nu jei jau prasidėjo.... žinau, kad kažkas turėjo canon S3 IS berods, gal kas turi lietuvišką variantą arba žino iš kur gauti? Aš turiu rusišką ir niekaip neprisiruošiu normaliai perskaityt
QUOTE(Stikline @ 2008 03 28, 09:57)
Nu jei jau prasidėjo.... žinau, kad kažkas turėjo canon S3 IS berods, gal kas turi lietuvišką variantą arba žino iš kur gauti? Aš turiu rusišką ir niekaip neprisiruošiu normaliai perskaityt
aš turėjau canon S3, bet prie jo nebuvo lietuviškos instrukcijos . O dažniausiai jei ir būna tokios, jos jau labai sutrumpinamos.
QUOTE(dejavu @ 2008 03 28, 09:34)
aš supratau, kad kriaušės fotografavime ir yra svarbiausia apšvietimo užduotis .
Kad jau pradėjot apie instrukcijas, tai gal kas turi knygelę apie photoshopą lietuviškai?
Labai ačiū, kad nepatingėjot komentarų pakartot portretui kai daugiau tokių pačių nuomonių - įtikina 100 proc.
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)
Su balsavimu techniniuose ND, kažkaip be ryšio šiek tiek Šiaip pagal mane kiek žiūrėjau Cinsidė truputį per vėlai prabalsavo Bet kokiu atveju man tai visiškai nesvarbu net ir dabar norėčiau dar bet kokių komentarų
QUOTE(Degutė @ 2008 03 26, 20:59)
Tai jos balsavimas vistiek jau nieko nepakeitė.
Pavėlau kelias minutes Nebespėjau namo parlėkt, tai skubiai balsavau vos įlėkusi Tikiuosi nieko neužrūstinau
O dėl balsavimo, tai ten tikrai sudėtinga. Nes jei kas nesąžiningai balsuos (pvz.: ne visus balus duos), sunku "susekti"
Sveikinimai šparagams
QUOTE(dejavu @ 2008 03 28, 09:34)
O kaži ar bent bandė kas Aš tai bandžiau, bet kriaušių net nebuvo visiškai ką parodyti, o su apšvietimu vakar studijoj bandžiau kontūrinį, bet vėl gi nebuvo per daug laiko kad kažką normaliai padaryt, o ir dėt negalėčiau , nes žmonės ten Žodžiu aš asmeniškai su apšvietimu linkusi dirbt (na ir tikiuosi dirbsiu ), o dėl kriaušės man šiek tiek sudėtingai ten gaunasi, gal pradžiai ką nors paprastesnio reikia pagalvot, arba daugiau su savom interpretacijom, panašiai kaip pažengę daro Nors vat vakar pamokoj mums irgi davė atkartot būtent tiksliai, tik tiesiog pasirinkti iš reklaminių bukletų ką nors
Dejavu, o tavo tai net labai gerą foto mačiau ir ten sakyčiau būtent kontūrinis apšvietimas panaudotas Ar ne
su kriauše totaliai nesigauna nieko.
niekaip nesigauna ant užpakalinės sienelės išgaut kažką panašaus
dėl apšvietimo. šoninio nebandžiau. o kontražūrinio turiu du šaltinius: rytinę saulę (bet ji jau kiek per aukštai pakyla, prieš 2-3 sav buvo pats tas, bet tada nežinojau kaip tas apšvietimas vadinasi, tik vaiką apžiūrinėjau gražiai apšviestą) ir sieninę lempą virš lovos vakarais, jei kas nors atsisėda užstodamas ją. bet nenufotografuoju niekaip
dar vienas neSansariškumas
niekaip nesigauna ant užpakalinės sienelės išgaut kažką panašaus
dėl apšvietimo. šoninio nebandžiau. o kontražūrinio turiu du šaltinius: rytinę saulę (bet ji jau kiek per aukštai pakyla, prieš 2-3 sav buvo pats tas, bet tada nežinojau kaip tas apšvietimas vadinasi, tik vaiką apžiūrinėjau gražiai apšviestą) ir sieninę lempą virš lovos vakarais, jei kas nors atsisėda užstodamas ją. bet nenufotografuoju niekaip
dar vienas neSansariškumas
Su apsvietimu bandziau va kontrini ( cia apsvietimas is abieju pusiu is galo)
o as vakar kriausiu nusipirkau, o fotika palikau pas tevus eisiu valgyt beje kazkas buvo imete nuoroda kur jas deti? i nd? jei jau sian baigiasi ar kas nors padaret? pratesiam?
o as vakar kriausiu nusipirkau, o fotika palikau pas tevus eisiu valgyt beje kazkas buvo imete nuoroda kur jas deti? i nd? jei jau sian baigiasi ar kas nors padaret? pratesiam?