Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(latoya @ 2008 03 25, 22:41)
Ca girl - truksta spindesio. zinok man va panaisiai gavosi, kai bandziau, nemoku as pakankamai glamurint.

Zinok sutinku. Sutinku ir su Westa apie mano foto...Visgi spakliaus daugiau reikia uzmest(kurio neturiu namie, lupdazis tik vienas ir tas pats nezinau kur nusimete blush2.gif doh.gif ). Labai idomu ant saves tokius bajeriukus butu isbandyti, tik va PS dazyt nemoku, geriau turbtu atrodo iskart pasidazius. O kaip ta "spindesi" suteikt? As tik "glow" uzdejau...

Nemaciau Westos glamuro verysad.gif

Latoya, patiko portretukas. Pirmasis variantas su nenukirpta vaza man daug labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 kovo 2008 - 23:21
latoya, persiunciau smile.gif laikykis ten parasytu sillwio instrukciju, ir turi pavykt. as siek tiek pasimucinau, bet aciu westai, veikia 4u.gif

o tavo portretas - nu nebuciau macius su vaza, sakyciau, gerai, bet kai maciau - su ja geriau vis delto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sujungiau temukes, išėjo kad Toro atidarė biggrin.gif
Svarbiausia, kad ateity visi žinos, kaip paskelbti naują temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 25, 21:23)
p.s. juosta kodak ir turi rausvą atspalvį, dėl to margučių nesuku.

andriuska, man nelabai...paskutinis kadras idomesnis bet kokybes truksta ir pasvires blush2.gif

reikia nuomones apie si portreta, nezinau kaip del desines, man ji gerai iremina zmogu, bet gal but per daug blasko nereikalingu detaliu?

man tai ypac patiko asotis mirksiukas.gif jei imanoma pameginciau daugiau kadru padaryti ji itraukiant mirksiukas.gif jis ten ir didesnis gerai ziuretusi ax.gif
turim namie ant sienos vaiko portreta su lovos spirales seseliu per visa kadra...atrodo netiketai bet man tas spirales sukuriamas dinamikos jausmas labai patinka ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

su praėjusiomis šventėmis 4u.gif

sakyčiau įdomiai ND , vienai foto kažkoks Svečias davė 5 balus ir toliau nebalsavo doh.gif Suprantu kad ND atviri ir balsuoti gali kas nori, bet kiek suprantu tai esmė kad reikia rašyti visus penkis įvertinimus, ar nebūtinai g.gif

Daug prirašyta per išeigines, aš tai paskaitydavau, bet dažniausiai parašyti nebelikdavo laiko doh.gif Labai patiko Westos glamūras thumbup.gif Šaunuolė tikrai wub.gif Tai jeigu foto kur buvai įdėjus dar ne pati geriausia tavo akiai, įsivaizduoju kokia bus ND. Nugi dėk greičiau , nelauk bigsmile.gif

Latoya, tavo portretas su vaza man geriau patinka, labiau gal ta gėlė fone nepatinka, nes žmogus šiek tiek paskęsta tame fone unsure.gif Bet aplamai portretas puikus thumbup.gif

Papildyta:
Andriuska, pirmoje man per daug visko, tiltas gal ir įdomu būtų, bet jis ten tik viena dalis. O tas remontuojamas pastatas kažkaip schmoll.gif Antroje kadravimas nelabai unsure.gif , trečia vaizdelis ir tiek. Ketvirta būtų įdomi, jei užtektų kokybės. Dabar šiek tiek per daug plaukia unsure.gif
Atsakyti
Man labai patiko Andriuskos ši nuotrauka. Vat kažkuo užkabino akį, vis žvilgteriu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 25, 22:54)

1 ir 2

QUOTE(Anasko @ 2008 03 25, 23:00)

3

QUOTE(westa @ 2008 03 25, 23:24)

4

QUOTE(latoya @ 2008 03 25, 23:24)

1 (tik žinok, jokio vertimo į j/b čia nėra mirksiukas.gif )

kaip sakoma "на вкус и цвет все фломастеры разные", ačiū už pastabas (tiksliau nuomones). gal kas žino kaip padaryti, kad j/b nuotraukos nebūtų pilkos? sukelti kontrastą taip, kad pilkų atspalvių iš viso nebūtų, o liktų tik pure black and white?
Atsakyti
Andriuška, tikrai kabinanti tik viena - paskutinė. labai patiko ir rakursas, ir nuotaika.
Atsakyti
Sveiki iš ryto 4u.gif

QUOTE(andriuska @ 2008 03 25, 21:23)
tikiuosi, kad ši tema liks, o anas dublis bus ištrintas....

išsiryškinau ir ką tik atskanavau juostelę, pradėjau verbų sekmadienį ir šiaip ne taip "damušiau" vakar koncerte. įdėsiu porą foto kritikai, nes tokio tipo (peizažas, miestas) nėra mano mėgstamiausios...nes nemoku pamatyti nieko įdomaus. be to gavau multiplikatoriaus etiketę ir bandysiu nuplauti munduro garbę pateikdamas įrodymus, kad ne vien piešti moku ax.gif

o čia koncertas. aišku iso 400 mažoka...išlaikymas 1/10 iš rankų, kai židinio nuotolis 80mm...kokybės nesitikėjau. šiaip daugiau vilčių dedu į ilfordo iso3200 kurios dar nebaigiau.

aš nesu neryškių ir pilkokų foto gerbėja, bet paskutinė man labai patiko. Puikiai pasirinktas fotografavimo kampas, toks jausmas, kad ir aš ten iš užkulisių stebiu koncertą, gerai parinktas apšvietimas - apšviesti muzikantai ir tamsoje skendintys žiūrovai... Kad tik būtų ryškesnė ir negriūtų į kairę smile.gif
Pirmojoj visai netinka turėklai, dalinantys kadrą į dvi dalis. 2-3 tvarkingos, bet nekabina.

reikia nuomones apie si portreta, nezinau kaip del desines, man ji gerai iremina zmogu, bet gal but per daug blasko nereikalingu detaliu?

man kur kas labiau kliūna juodulys (nuo veido iki pakaušio ir megztinio rankovė) be jokių detalių kairėj.
Atsakyti
dėl jb, aš žaidžiu kontrastu/šviesumu/leveliais...

tiesa, atradau naują gėrį. programą Mac'ui "Aperture" thumbup.gif toks patogumas ir paprastumas naudojantis. visi adjustment po ranka ir tik stumdai slankiklius kiek reik ir kur reik. ir cropinimas paprastas kokiu nori santykiu, tereik pasirinkti norimą santykį iš lentelės, ir save variantų pilna, nereik kas kartą ranka įvedinėt image size... žodžiu - dar nerandu prie ko prikibt. aišku, tai ne PS, jokių layerių, jokių filltrų (tik spalvoti), bet greitis dirbant tai kelis kartus didesnis, nei su PS, kol nueini ir randi tą ar kitą punktą. blush2.gif
Atsakyti
ar bandėt kas kriaušę fotkint g.gif Aš kiek bandžiau, tai nieko gero neišėjo unsure.gif Bandžiau gaudyt natūralų apšvietimą, kad kas panašaus būtų, bet sunkoka tai padaryt unsure.gif O prie dirbtinės šviesos dar nebandžiau , bandysiu gal šiandien unsure.gif , tik kad gerasis modelis jau suvalgytas hihihi.gif
Atsakyti
o tarp kitko, dėl kriaušės: reik atkartoti tokią nuotrauką, kaip tame albume (kur pavadinimas originalas) ar tokią, kokiąmačiau kažkurioje temoje, kur kriaušė ant lėštelės? ir kiek svarbi medžiaga, ant kurios guli kriaušė? nes ją gan sunku būtų analogišką rasti. g.gif
Atsakyti