Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grethenn, vienas vyriškis man kartą yra sakęs - jei moteris patalpoje nenusiima kepurės, reiškia, ji nėra patenkinta savo šukuosena. apie tai ir galvoju žiūrėdama į tavo paskutinę nuotrauką smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 19:13)
Stai tokia nuotrauka, patinka man ji savo nuotaika, bet siaip nelabai suprantu  kas dar patinka unsure.gif  kokybe klaiki.. irgi nesuprantu del ko taip gavosi

linksma fotkė. Jei su geresniu apšvietimu, mažesniu ISO, tai išvis liuks būtų smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 20:55)
Na si tokia paprasta smile.gif bet man spalvu kontrastas patinka, ir netiketas pasisukimas smile.gif
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj  blink.gif

Modelis fainas smile.gif O rankų norėtusi arba daugiau, arba visai ne.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 28, 00:18)
Grethenn, vienas vyriškis man kartą yra sakęs - jei moteris patalpoje nenusiima kepurės, reiškia, ji nėra patenkinta savo šukuosena. apie tai ir galvoju žiūrėdama į tavo paskutinę nuotrauką smile.gif)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif labai teisingai, vat del to man matyt ir norisi gamtos smile.gif
(Dar beje ir ruko ax.gif bet cia tik imitacija smile.gif )
Atsakyti
oi merginos dideliausias jums ačiū :buckis: gėda prisipažint bet net nepagalvojau kad nete tokio info gali but blush2.gif ačiū dar karteli o ir dėl kamerikių eina rast tokio info? bigsmile.gif
Atsakyti
Lera, šiais laikais "jei tavęs nėra internete, tavęs apskritai nėra" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 28, 00:25)
oi merginos dideliausias jums ačiū :buckis: gėda prisipažint bet net nepagalvojau kad nete tokio info gali but  blush2.gif  ačiū dar karteli o ir dėl kamerikių eina rast tokio info?  bigsmile.gif
Apie viska yra, tik reik moket ieskot, o ieskot galima visaip kaip tik fantazija leidzia, dar ir ispestine paieska yra, jei prireiks.
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 27, 22:28)
Lera, šiais laikais "jei tavęs nėra internete, tavęs apskritai nėra" smile.gif

sakai ? biggrin.gif nu ką gali žinot turbut taip ir yra biggrin.gif nu glavniausia info radau už pagalbą labai dekinga lieku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 22:31)
Apie viska yra, tik reik moket ieskot, o ieskot galima visaip kaip tik fantazija leidzia, dar ir ispestine paieska yra, jei prireiks.

matyt blogai moku googlint verysad.gif sakau net nepagalvojau nete jieškot doh.gif pripratau viską SM jieškot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 03 27, 22:02)
Sveiki, mielieji,
Gal kas nors turite (arba zinote, is kur galima atsisiusti) lietuviska Nikon D80 instrukcija?  ax.gif  Buciau dekinga iki gyvenimo galo smile.gif
Ar galetume permesti viskis@yahoo.com  Aciu  4u.gif

siunčiu, gaudyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 27, 22:54)
siunčiu, gaudyk  bigsmile.gif

O tai gal kas nors turit Ir NIKON 40 instrukciją lietuvišką blush2.gif ax.gif ...
Atsakyti
Sapokliaka, parašyk ar gavai, nes iš pradžių neapsižiūrėjus išsiunčiau nesuspaudus doh.gif Po to antrą kartą jau suspaustą pakartojau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 03 28, 01:04)
O tai gal kas nors turit Ir NIKON 40 instrukciją lietuvišką blush2.gif  ax.gif ...
As turiu nikon d40x, galiu atsiusti wink.gif
Atsakyti
Tai jei jau čia viska taip dalinat, tai gal ir Nikon D300 kas nors LT turit? ax.gif Pakomentuosiu foto ryt, šian jau lūžtu doh.gif
Atsakyti