Grethenn, vienas vyriškis man kartą yra sakęs - jei moteris patalpoje nenusiima kepurės, reiškia, ji nėra patenkinta savo šukuosena. apie tai ir galvoju žiūrėdama į tavo paskutinę nuotrauką )
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 19:13)
Stai tokia nuotrauka, patinka man ji savo nuotaika, bet siaip nelabai suprantu kas dar patinka kokybe klaiki.. irgi nesuprantu del ko taip gavosi
linksma fotkė. Jei su geresniu apšvietimu, mažesniu ISO, tai išvis liuks būtų
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 20:55)
Na si tokia paprasta bet man spalvu kontrastas patinka, ir netiketas pasisukimas
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj
Modelis fainas O rankų norėtusi arba daugiau, arba visai ne.
QUOTE(marakeš @ 2008 03 28, 00:18)
Grethenn, vienas vyriškis man kartą yra sakęs - jei moteris patalpoje nenusiima kepurės, reiškia, ji nėra patenkinta savo šukuosena. apie tai ir galvoju žiūrėdama į tavo paskutinę nuotrauką )
labai teisingai, vat del to man matyt ir norisi gamtos (Dar beje ir ruko bet cia tik imitacija )
oi merginos dideliausias jums ačiū :buckis: gėda prisipažint bet net nepagalvojau kad nete tokio info gali but ačiū dar karteli o ir dėl kamerikių eina rast tokio info?
Lera, šiais laikais "jei tavęs nėra internete, tavęs apskritai nėra"
QUOTE(Lera @ 2008 03 28, 00:25)
oi merginos dideliausias jums ačiū :buckis: gėda prisipažint bet net nepagalvojau kad nete tokio info gali but ačiū dar karteli o ir dėl kamerikių eina rast tokio info?
Apie viska yra, tik reik moket ieskot, o ieskot galima visaip kaip tik fantazija leidzia, dar ir ispestine paieska yra, jei prireiks.QUOTE(marakeš @ 2008 03 27, 22:28)
Lera, šiais laikais "jei tavęs nėra internete, tavęs apskritai nėra"
sakai ? nu ką gali žinot turbut taip ir yra nu glavniausia info radau už pagalbą labai dekinga lieku
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 22:31)
Apie viska yra, tik reik moket ieskot, o ieskot galima visaip kaip tik fantazija leidzia, dar ir ispestine paieska yra, jei prireiks.
matyt blogai moku googlint sakau net nepagalvojau nete jieškot pripratau viską SM jieškot
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 03 27, 22:02)
Sveiki, mielieji,
Gal kas nors turite (arba zinote, is kur galima atsisiusti) lietuviska Nikon D80 instrukcija? Buciau dekinga iki gyvenimo galo
Ar galetume permesti viskis@yahoo.com Aciu
Gal kas nors turite (arba zinote, is kur galima atsisiusti) lietuviska Nikon D80 instrukcija? Buciau dekinga iki gyvenimo galo
Ar galetume permesti viskis@yahoo.com Aciu
siunčiu, gaudyk
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 27, 22:54)
siunčiu, gaudyk
O tai gal kas nors turit Ir NIKON 40 instrukciją lietuvišką ...
Sapokliaka, parašyk ar gavai, nes iš pradžių neapsižiūrėjus išsiunčiau nesuspaudus Po to antrą kartą jau suspaustą pakartojau
QUOTE(Dilma @ 2008 03 28, 01:04)
O tai gal kas nors turit Ir NIKON 40 instrukciją lietuvišką ...
As turiu nikon d40x, galiu atsiusti
Tai jei jau čia viska taip dalinat, tai gal ir Nikon D300 kas nors LT turit? Pakomentuosiu foto ryt, šian jau lūžtu