sveikos profes tikiosi neatstumsit už poste ne vietoi bet jus mano paskutine viltys su MB jau visai pasimetem, gal nesunku butu papasakot arba numest nuorodą jei jau yra pasakota kaip išsirink gera veidrodini fotoparatą? kad kainytė labai nesikandžiotu na iki kokiu 1500 litukų kas fotoparate yra svarbiausia be ko halima apseit ką duoda tie pikseliai? tie visi optiniai priartinimai (kam jie? ) kuom jis skiriesi nuo skaitmeninio priartinimo? isivaizduoju kaip kvailai žinančiam žmogui skamba tokie klausimai bet labai jau neišmanom o norim užsijimt fotografiją o fokusavimas kas tai kam reikalingas? niu va apie toki ką pasakytumet? (čia neveidrodinis atrodo)
o toki veidrodini? yra ten aprašymai bet kai mes dar laaaaaaaabai žali mums jie nieko nesako
dar jei galima ir žinot parašykit svarbiausius dalykus kamerytei noretume ir toki daiktą isigyt
tikiosi nebusiu ignuorojama kaip isibrovelė
QUOTE(Stikline @ 2008 03 27, 19:55)
Nu kaip aš džiaugiuosi, kad gavau slaptažodį pačiu laiku, kai tokia įdomi tema ND Nežinau ar pati sudalyvausiu....bet vis užmetu akį į jau esančias foto...ir iš kur pas žmones tiek fantazijos...
va todėl man interpretaciniai ir patinka
Grethenn, tikrai šauni foto.. puiki emocija.. šiek tiek ryškumo trūksta
Lera tokios informacijos pilnas internetas.. jei dar nežinai tokių dalykų tai tikrai dar ne laikas Jums viedrodinį fotoaparatą pirkt .. jei jau įdėjai kelias nuorodas tai pagal kažką gi rinkais šiuos aparatus .. paprastai nauja technika reikalinga tada, kai žinai kaip ja naudotis ar ne? o gal nusipirkus taip ir naudosies AUTO funkcija.. tai tokiu atveju ir skaitmeninio užtenka pilnai ..
Na si tokia paprasta bet man spalvu kontrastas patinka, ir netiketas pasisukimas
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 21:55)
Na si tokia paprasta bet man spalvu kontrastas patinka, ir netiketas pasisukimas
Aga, norėtųsi man ryškesnio veidelio ir dar aš pvz kirpčiau rankas, nes jos man kliūna
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 20:14)
va todėl man interpretaciniai ir patinka
Lera tokios informacijos pilnas internetas.. jei dar nežinai tokių dalykų tai tikrai dar ne laikas Jums viedrodinį fotoaparatą pirkt .. jei jau įdėjai kelias nuorodas tai pagal kažką gi rinkais šiuos aparatus .. paprastai nauja technika reikalinga tada, kai žinai kaip ja naudotis ar ne? o gal nusipirkus taip ir naudosies AUTO funkcija.. tai tokiu atveju ir skaitmeninio užtenka pilnai ..
ačiū kad nepatingejai brukštelt, bet pirkt ruošiames iškart geresni fotoparatą, todėl ir išrdrisau klausti butent čia nes panamiau kad atsiras kas paaiškintu viską plačiau pilnai internetas info? tai kad neisivaizduoju kur jieškot tokios info su paaiškinimais. pagal ką rinkausi? pagal kainą ir kad matau visokiu skaičiuku daug
o sakykit mini DVD diską imanoma veliau per kompą peržiuret? (čia apie kamerą klausiu)
nu vis del to jei nesunku imeskit nuorodą jei žinot kur tokio pobuždio info jieškot o jau likčiau kokia dekinga veliau dar ir jusu foto skireli apsidalyvaučiau kai pramokčiau
QUOTE(Lera @ 2008 03 27, 21:30)
ačiū kad nepatingejai brukštelt, bet pirkt ruošiames iškart geresni fotoparatą, todėl ir išrdrisau klausti butent čia nes panamiau kad atsiras kas paaiškintu viską plačiau pilnai internetas info? tai kad neisivaizduoju kur jieškot tokios info su paaiškinimais. pagal ką rinkausi? pagal kainą ir kad matau visokiu skaičiuku daug
o sakykit mini DVD diską imanoma veliau per kompą peržiuret? (čia apie kamerą klausiu)
nu vis del to jei nesunku imeskit nuorodą jei žinot kur tokio pobuždio info jieškot o jau likčiau kokia dekinga veliau dar ir jusu foto skireli apsidalyvaučiau kai pramokčiau
yra toks puslapis www.google.lt, ten parašai norimą terminą ir tau suranda kalną puslapių su tave dominančia informacija . info gali pasieiškot ir mūsų BLOG'e.. nuorodą į jį yra mūsų temos pirmam psl , sekmės !
QUOTE(Lera @ 2008 03 27, 23:30)
O i google gailma kad ir irasyti "kaip issirinkti fotoaparata". tada ismes daug puslapiu, kur yra ir diskusijos, jas pasiskaitinejus ar net ir pakalbejus su profesionalais, bus aiskiau.http://www.google.lt...a...arata&meta=
dar galima pasieskot terminu, kad suprast kas ka reiskia, mes cia tikrai visko neaiskinsim
pvz:
http://www.neriba.lt...a574a3.50226932
informacijos daug ir tikrai pakanka, tik reikia pasiekoti
Sveiki, mielieji,
Gal kas nors turite (arba zinote, is kur galima atsisiusti) lietuviska Nikon D80 instrukcija? Buciau dekinga iki gyvenimo galo
Ar galetume permesti viskis@yahoo.com Aciu
Gal kas nors turite (arba zinote, is kur galima atsisiusti) lietuviska Nikon D80 instrukcija? Buciau dekinga iki gyvenimo galo
Ar galetume permesti viskis@yahoo.com Aciu
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 21:55)
Nu žinok, man patinka tavo portretai, o jei čia- auto, tai išvis
Na stai dar vienas, paskutinis, bet matyt pats prasciausias tokiai israiskai noretusi kokio idomesnio fono, gamtos matyt, kokiu medeliu nuplaukusiu
Sveiki
Pirmoj man norėtusi daugiau erdvės- iš toliau gal fotkint, jei įmanoma. Šiaip fainas vaizdelis, spalvos malonios
Kitoj - tikrai mašina ne į temą, spalvos geriau. O šiaip, nelabai žiūrisi. Gal kvadratas ne į temą.
O jei iš žemiau fotkint, labiau skylės gylį išryškint?
O tai ką tada sakyt? Sveikit
Gal pilkoka per daug, ryškumo norėtusi daugiau ir erdvės į šonus
Va šitas man patiko. Tik vėl - ne kvadrato norėtusi, o vertikalios, ir kad matytusi tolyn nueinantys bėgiai su šiek tiek horizonto.
Va, labai gražiai bėgiai sueina Šauni foto
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 12:48)
čIA ŠIAIP...SENTIMENTALI TOKIA, NEeLINIŠKA FOTO. bUVAU PASIVAIKŠČIOTI
Ir tokia dar . Į Pelkę įkėliau nespalvotą, įvertinimai liūdni. Gal spalvota geriau žiūrisi
Ir tokia dar . Į Pelkę įkėliau nespalvotą, įvertinimai liūdni. Gal spalvota geriau žiūrisi
Pirmoj man norėtusi daugiau erdvės- iš toliau gal fotkint, jei įmanoma. Šiaip fainas vaizdelis, spalvos malonios
Kitoj - tikrai mašina ne į temą, spalvos geriau. O šiaip, nelabai žiūrisi. Gal kvadratas ne į temą.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 14:26)
man neSansariškas periodas, todėl daug kas nesupranta to, ką darau
laukiu kritikos sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai
laukiu kritikos sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai
O jei iš žemiau fotkint, labiau skylės gylį išryškint?
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 16:29)
o aš sėdžiu tarp keturių sienų ir fotoabstinensija ima viršų... įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška
O tai ką tada sakyt? Sveikit
QUOTE(Jurga @ 2008 03 27, 16:46)
Bandau išmokti portretus kurti...
Gal pilkoka per daug, ryškumo norėtusi daugiau ir erdvės į šonus
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 17:53)
Dar viena neEliniška . Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių
Va šitas man patiko. Tik vėl - ne kvadrato norėtusi, o vertikalios, ir kad matytusi tolyn nueinantys bėgiai su šiek tiek horizonto.
QUOTE(toro @ 2008 03 27, 19:08)
Va, labai gražiai bėgiai sueina Šauni foto
QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 00:11)
Nu žinok, man patinka tavo portretai, o jei čia- auto, tai išvis
Aciu Bet ne auto Tiesiog atejo seniai matyta drauge, sedejom plepejom, aprodziau jai smutkes, paltuka ir berete, sako et, kaip grazu, pafotkink biski tai pastaciau prie sienos, pykst pokst 20 kadru ir ziu kzkas gavos ir modeliukas ji neblogas