Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sveikos profes biggrin.gif tikiosi neatstumsit už poste ne vietoi bet jus mano paskutine viltys verysad.gif su MB jau visai pasimetem, gal nesunku butu papasakot arba numest nuorodą jei jau yra pasakota kaip išsirink gera veidrodini fotoparatą? kad kainytė labai nesikandžiotu na iki kokiu 1500 litukų blush2.gif kas fotoparate yra svarbiausia be ko halima apseit ką duoda tie pikseliai? tie visi optiniai priartinimai (kam jie? blush2.gif ) kuom jis skiriesi nuo skaitmeninio priartinimo? ax.gif isivaizduoju kaip kvailai žinančiam žmogui skamba tokie klausimai bet labai jau neišmanom o norim užsijimt fotografiją bigsmile.gif o fokusavimas kas tai kam reikalingas? niu va apie toki ką pasakytumet? (čia neveidrodinis atrodo)
o toki veidrodini? yra ten aprašymai bet kai mes dar laaaaaaaabai žali mums jie nieko nesako rolleyes.gif
dar jei galima ir žinot parašykit svarbiausius dalykus kamerytei noretume ir toki daiktą isigyt cool.gif
tikiosi nebusiu ignuorojama kaip isibrovelė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 27, 19:55)
Nu kaip aš džiaugiuosi, kad gavau slaptažodį pačiu laiku, kai tokia įdomi tema ND  biggrin.gif  Nežinau ar pati sudalyvausiu....bet vis užmetu akį į jau esančias foto...ir iš kur pas žmones tiek fantazijos...

va todėl man interpretaciniai ir patinka smile.gif

Grethenn, tikrai šauni foto.. puiki emocija.. šiek tiek ryškumo trūksta

Lera tokios informacijos pilnas internetas.. jei dar nežinai tokių dalykų tai tikrai dar ne laikas Jums viedrodinį fotoaparatą pirkt .. jei jau įdėjai kelias nuorodas tai pagal kažką gi rinkais šiuos aparatus g.gif .. paprastai nauja technika reikalinga tada, kai žinai kaip ja naudotis ar ne? o gal nusipirkus taip ir naudosies AUTO funkcija.. tai tokiu atveju ir skaitmeninio užtenka pilnai ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 kovo 2008 - 20:16
Na si tokia paprasta smile.gif bet man spalvu kontrastas patinka, ir netiketas pasisukimas smile.gif
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj blink.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 27 kovo 2008 - 21:02
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 21:55)
Na si tokia paprasta smile.gif bet man spalvu kontrastas patinka, ir netiketas pasisukimas smile.gif
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj  blink.gif

Aga, norėtųsi man ryškesnio veidelio ir dar aš pvz kirpčiau rankas, nes jos man kliūna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 20:14)
va todėl man interpretaciniai ir patinka  smile.gif

Grethenn, tikrai šauni foto.. puiki emocija.. šiek tiek ryškumo trūksta

Lera tokios informacijos pilnas internetas.. jei dar nežinai tokių dalykų tai tikrai dar ne laikas Jums viedrodinį fotoaparatą pirkt  .. jei jau įdėjai kelias nuorodas tai pagal kažką gi rinkais šiuos aparatus  g.gif .. paprastai nauja technika reikalinga tada, kai žinai kaip ja naudotis ar ne? o gal nusipirkus taip ir naudosies AUTO funkcija.. tai tokiu atveju ir skaitmeninio užtenka pilnai ..

ačiū kad nepatingejai brukštelt, bet pirkt ruošiames iškart geresni fotoparatą, todėl ir išrdrisau klausti butent čia nes panamiau kad atsiras kas paaiškintu viską plačiau ax.gif pilnai internetas info? g.gif tai kad neisivaizduoju kur jieškot tokios info su paaiškinimais. pagal ką rinkausi? pagal kainą biggrin.gif ir kad matau visokiu skaičiuku daug blush2.gif lotuliukas.gif
o sakykit mini DVD diską imanoma veliau per kompą peržiuret? (čia apie kamerą klausiu)
nu vis del to jei nesunku imeskit nuorodą jei žinot kur tokio pobuždio info jieškot o jau likčiau kokia dekinga veliau dar ir jusu foto skireli apsidalyvaučiau kai pramokčiau cool.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 27, 21:30)
ačiū kad nepatingejai brukštelt, bet pirkt ruošiames iškart geresni  fotoparatą,  todėl ir išrdrisau klausti butent čia nes panamiau kad atsiras kas paaiškintu viską plačiau  ax.gif  pilnai internetas info? g.gif  tai kad neisivaizduoju kur jieškot tokios info su paaiškinimais. pagal ką rinkausi? pagal kainą  biggrin.gif  ir kad matau visokiu skaičiuku daug blush2.gif  lotuliukas.gif
o sakykit mini DVD diską imanoma veliau per kompą peržiuret? (čia apie kamerą klausiu)
nu vis del to jei nesunku imeskit nuorodą jei žinot kur tokio pobuždio info jieškot o jau likčiau kokia dekinga veliau dar ir jusu foto skireli apsidalyvaučiau kai pramokčiau  cool.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

yra toks puslapis www.google.lt, ten parašai norimą terminą ir tau suranda kalną puslapių su tave dominančia informacija . info gali pasieiškot ir mūsų BLOG'e.. nuorodą į jį yra mūsų temos pirmam psl , sekmės !
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 03 27, 23:30)
O i google gailma kad ir irasyti "kaip issirinkti fotoaparata". tada ismes daug puslapiu, kur yra ir diskusijos, jas pasiskaitinejus ar net ir pakalbejus su profesionalais, bus aiskiau.
http://www.google.lt...a...arata&meta=
dar galima pasieskot terminu, kad suprast kas ka reiskia, mes cia tikrai visko neaiskinsim
pvz:
http://www.neriba.lt...a574a3.50226932
informacijos daug ir tikrai pakanka, tik reikia pasiekoti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mielieji,

Gal kas nors turite (arba zinote, is kur galima atsisiusti) lietuviska Nikon D80 instrukcija? ax.gif Buciau dekinga iki gyvenimo galo smile.gif
Ar galetume permesti viskis@yahoo.com Aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 21:55)
ale truputi fokusas man rodos ne vietoj  blink.gif

user posted image

Nu žinok, man patinka tavo portretai, o jei čia- auto, tai išvis blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na stai dar vienas, paskutinis, bet matyt pats prasciausias blink.gif tokiai israiskai noretusi kokio idomesnio fono, gamtos matyt, kokiu medeliu nuplaukusiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 12:48)
čIA ŠIAIP...SENTIMENTALI TOKIA, NEeLINIŠKA FOTO. bUVAU PASIVAIKŠČIOTI blush2.gif

Ir tokia dar lotuliukas.gif . Į Pelkę įkėliau nespalvotą, įvertinimai liūdni. Gal spalvota geriau žiūrisi g.gif

Pirmoj man norėtusi daugiau erdvės- iš toliau gal fotkint, jei įmanoma. Šiaip fainas vaizdelis, spalvos malonios smile.gif
Kitoj - tikrai mašina ne į temą, spalvos geriau. O šiaip, nelabai žiūrisi. Gal kvadratas ne į temą.

QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 14:26)
man neSansariškas periodas, todėl daug kas nesupranta to, ką darau biggrin.gif
laukiu kritikos  unsure.gif sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai  doh.gif

O jei iš žemiau fotkint, labiau skylės gylį išryškint?

QUOTE(westa @ 2008 03 27, 16:29)
o aš sėdžiu tarp keturių sienų ir fotoabstinensija ima viršų... įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška  smile.gif

O tai ką tada sakyt? Sveikit 4u.gif

QUOTE(Jurga @ 2008 03 27, 16:46)
Bandau išmokti portretus kurti...

Gal pilkoka per daug, ryškumo norėtusi daugiau ir erdvės į šonus ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 17:53)
Dar viena neEliniška blush2.gif . Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių blink.gif

user posted image

Va šitas man patiko. Tik vėl - ne kvadrato norėtusi, o vertikalios, ir kad matytusi tolyn nueinantys bėgiai su šiek tiek horizonto.

QUOTE(toro @ 2008 03 27, 19:08)

Va, labai gražiai bėgiai sueina bigsmile.gif Šauni foto smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 28, 00:11)
Nu žinok, man patinka tavo portretai, o jei čia- auto, tai išvis blink.gif  thumbup.gif
Aciu ax.gif
Bet ne auto smile.gif Tiesiog atejo seniai matyta drauge, sedejom plepejom, aprodziau jai smutkes, paltuka ir berete, sako et, kaip grazu, pafotkink biski biggrin.gif tai pastaciau prie sienos, pykst pokst 20 kadru ir ziu kzkas gavos biggrin.gif ir modeliukas ji neblogas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 27 kovo 2008 - 22:18