Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 27, 19:09)
liezuvis.gif  jau palikau topsecret.gif

tai jau mačiau.. o tai vis rašau komentarą a ta vis išima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Stai tokia nuotrauka, patinka man ji savo nuotaika, bet siaip nelabai suprantu kas dar patinka unsure.gif kokybe klaiki.. irgi nesuprantu del ko taip gavosi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 27 kovo 2008 - 19:40
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 18:59)
savaitė tik iki konteinerio šiukšlių išmest.. vyrija serga nuo Velykų  unsure.gif .. bliamba rytoj važiuosiu kur nors pravietrica  unsure.gif
sorry, už off topic  4u.gif

ooo...uzuojauta, man katik baigesi toks maratonas, truko dvi savaites doh.gif
istruk su fotiku mirksiukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 19:13)
Stai tokia nuotrauka, patinka man ji savo nuotaika, bet siaip nelabai suprantu  kas dar patinka unsure.gif  kokybe klaiki.. irgi nesuprantu del ko taip gavosi

o visai neblogai mirksiukas.gif pilkoka bet manau realu is jos gal net sioki toki glamura isspausti ax.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus, supratau ir sutinku smile.gif .

toro, žinok tavo antras raudono raudoname varijantas ND man labai patiko, vis noriu tai parašyt. Tik gaila, kad paveluotai įdėtas buvo, būt ir balsų gavęs, nors, aišku, ne tai svarbiausia smile.gif .
Atsakyti
Grethenn, o man asmeniskai labai patinka bigsmile.gif tokia zaisminga, liuks biggrin.gif panasu kad iso uzkeltas buvo g.gif Gal ir ant sienos kabinciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 kovo 2008 - 19:19
QUOTE(peppi @ 2008 03 27, 21:16)
o visai neblogai mirksiukas.gif pilkoka bet manau realu is jos gal net sioki toki glamura isspausti ax.gif
Zinok jei ne kokybe tai meginciau! Bet baisus triuksmas verysad.gif
taciau pamaciau, kad mano katinas puikus pozuotojas, bandysiu ka nors, jei laiko rasiu smile.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 19:10)
tai jau mačiau.. o tai vis rašau komentarą a ta vis išima  doh.gif  biggrin.gif
broka pastebejau doh.gif ir niekaip negalejau normaliai ji debrokuoti bigsmile.gif ir vel matau doh.gif bet jau tiek to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 kovo 2008 - 19:23
QUOTE(Anasko @ 2008 03 27, 21:18)
Grethenn, o man asmeniskai labai patinka bigsmile.gif tokia zaisminga, liuks biggrin.gif  panasu kad iso uzkeltas buvo g.gif Gal ir ant sienos kabinciau bigsmile.gif
Taigi taigi! Aciu kad priminei nezinodama biggrin.gif tikrai, cia buvo uzkeltas ISO, as dar kai pati nesuprantu kas ka itakoja, tai nelabai ir susigaudau smile.gif vis neperskaitau instrukcijos, zinau, geda geda... blush2.gif bet kiekviena vakara po truputi su praktiniais pasibandymais ir manau imsiu gaudytis smile.gif
Atsakyti
Jurga, antras pomidoras įdėtas paskutinę minutę lyg ir g.gif Kadangi visiem čiuožė pirmasis (čiuože ir man), tai supykau ir perfotografavau kitaip, kad nečiuožtu.

Grethenn, nuotrauka labai nuotaikinga, kompoziciškai tvarkinga, o dėl kokybės ką turi galvoj? Triukšmus? ISO 1600, tai prie tokio iso triukšmai normalus reiškinys.

Slaptažodį jau gavau ačiū.

Atsakyti
Grethenn, labai patiko tavo foto thumbup.gif . Ir nesakyčiau, kad kokybė- prasta, man kartais patinka triukšmas. Tik va kiek pilkumo per daug 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz ivertinimus, man kaip pradedanciajai bais malonu 4u.gif

pakeiciau nuotrauka, truputi pasviesinau, nes tikrai, sutinku, labai jau pilka. bet vis tiek rezultatas netobulas, nzn ka daryti kad atsikraryti to pilkumo blink.gif kai sviesinu ir deu kontrasta, labai jau nenaturaliai gaunasi
Atsakyti
Nu kaip aš džiaugiuosi, kad gavau slaptažodį pačiu laiku, kai tokia įdomi tema ND biggrin.gif Nežinau ar pati sudalyvausiu....bet vis užmetu akį į jau esančias foto...ir iš kur pas žmones tiek fantazijos...

Grethenn man foto labai fainuoliška thumbup.gif su nuotaika. Ir tas triukšmas gal visai ne taip baisiai atrodo...pažiūrėjau dar kelis kartus...tikrai ne baisiai mirksiukas.gif o tas pilkumas man kažkodėl visai nekliūna, net patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 27 kovo 2008 - 19:56