Anasko, galgi paliksi vieną kartą savo Glamour
Jurga, iš tiesų portretukui trukdo rankytės šešėlis, ir ryškumo verkiant trūksta.. vertimas į jb nepatinka.. bandyk, fotografuok, tikrai pasiseks
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 13:48)
Elinute, o jei nepatingėtum tą pirmą vaizdelį perfotografuot anksčiau ryte, ar vėliau vakare? Pvz šiandien vakare manau būtų neblogai, nes vakaras jauč bus gražus. Na o tavo "PELKIŲ ŠOKLYS" man visai nieko,bet kaip jau daug kas sakė tas džipas (berods VOLVO) nebloga mašinikė, bet gadin kadrą rapūga. A nebandei kirpt ? Palikt tik koją ir balą?
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 27, 18:46)
Elinute, o jei nepatingėtum tą pirmą vaizdelį perfotografuot anksčiau ryte, ar vėliau vakare? Pvz šiandien vakare manau būtų neblogai, nes vakaras jauč bus gražus. Na o tavo "PELKIŲ ŠOKLYS" man visai nieko,bet kaip jau daug kas sakė tas džipas (berods VOLVO) nebloga mašinikė, bet gadin kadrą rapūga. A nebandei kirpt ? Palikt tik koją ir balą?
Labai dėkui. Nu, vat su ta mašina ne kas gavosi, o jos norėjo šoklys . Atseit: tegu stovi, o aš va šoksiu . Nemaniau, kad taip sugadins foto. Kirpt jau nėr kur, nes nukarpiau kapų tvorą , šiukšlių konteinerius....
Dar viena neEliniška . Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių
Elina, man peizaziuks liuks, labai mielos spalvos, tik ciut ciut dangaus daugiau noretus
O soklys tas, gerai pagautas, tik fonais niaaa as tokia foto isivaizduoju is apacios fotkinta, kad daug dangaus matytusi, o demesys tam vandenyje
Sansara,smagus ledas, ta skyle kzkaip pritraukia, siurbia vidun, va kad ju pora salia butu tokiu ekeciu
Westa, nuostabios orchidejos, tik man joms truputi per daug erdves palikta
Jurga, man berniukas pilkas, toks niurus ir kaip uzblurintas, nerandu kur tas fokusas
Papildyta:
Man noretusi didesnes ryskumo zonos, nes dabar pati begiu pradzia isplaukusi. tai noretusi, kad butu risku, o jau tolialiau nublanktu
O soklys tas, gerai pagautas, tik fonais niaaa as tokia foto isivaizduoju is apacios fotkinta, kad daug dangaus matytusi, o demesys tam vandenyje
Sansara,smagus ledas, ta skyle kzkaip pritraukia, siurbia vidun, va kad ju pora salia butu tokiu ekeciu
Westa, nuostabios orchidejos, tik man joms truputi per daug erdves palikta
Jurga, man berniukas pilkas, toks niurus ir kaip uzblurintas, nerandu kur tas fokusas
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 19:53)
Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių
Patikesim, matosi, kad pasistengei Man noretusi didesnes ryskumo zonos, nes dabar pati begiu pradzia isplaukusi. tai noretusi, kad butu risku, o jau tolialiau nublanktu
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 17:29)
Negalima vertinti? Gražu man ir viskas
QUOTE(Jurga @ 2008 03 27, 17:46)
Jurga, pakaušiuką kaip reikiant kirpčiau
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 27, 18:29)
Na jau tavo glamūras Peppi, tai
Niekur nerandu Peppi glamouro
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 18:00)
Elina, neužkrėtinėk savo galūnių karpymų kitų Tavo bėgiams iš tiesų ryškumo zonos gilesnės norisi, o tai žvilgsnis kala tiesiog žemyn.. nėra jam kur slįst tais bėgiais.. pabandyk pati pažiūrėt
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 18:59)
as tokia foto isivaizduoju is apacios fotkinta, kad daug dangaus matytusi, o demesys tam vandenyje
Žinok, visai beveik gulom fotkinau, gal ne į temą televyką pasiėmiau . Reikėjo su plačiakampiu pabandyt
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 19:02)
Negalima vertinti? Gražu man ir viskas
Papildyta:
Papildyta:
ND žiūrėk
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 16:29)
o aš sėdžiu tarp keturių sienų ir fotoabstinensija ima viršų... įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška
eik sau...o tau viduje turbut virte verda viskas kai sedi tarp keturiu sienu ?
labai aktyvi foto...spalvos tiesiog elektrines bet ne banaliai, labai patiko.
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 27, 17:29)
Na jau tavo glamūras Peppi, tai
cic, neisduok ne visi mane pazysta v lico
QUOTE(peppi @ 2008 03 27, 18:55)
savaitė tik iki konteinerio šiukšlių išmest.. vyrija serga nuo Velykų .. bliamba rytoj važiuosiu kur nors pravietrica
sorry, už off topic
Labas vakarėlis.
Ačiū, kad siūlote mane slaptažodžio gavimui Aš jį mielu noru paimsiu.
Jurga, visai neblogas portretukas pradžiai, kaip jau minėta fokusas pabėgęs nežinia kur, na ir sakyčiau nereikėjo dešinės nukirpt, centrinė kompozicija ne visada blogis
Elina, patiko tavo bėgiai, didesnės ryškumo zonos ir man norėtųsi. Aš irgi turiu vienus archyve
Ačiū, kad siūlote mane slaptažodžio gavimui Aš jį mielu noru paimsiu.
Jurga, visai neblogas portretukas pradžiai, kaip jau minėta fokusas pabėgęs nežinia kur, na ir sakyčiau nereikėjo dešinės nukirpt, centrinė kompozicija ne visada blogis
Elina, patiko tavo bėgiai, didesnės ryškumo zonos ir man norėtųsi. Aš irgi turiu vienus archyve
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 17:46)
Anasko, galgi paliksi vieną kartą savo Glamour
jau palikau