Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, galgi paliksi vieną kartą savo Glamour cool.gif

Jurga, iš tiesų portretukui trukdo rankytės šešėlis, ir ryškumo verkiant trūksta.. vertimas į jb nepatinka.. bandyk, fotografuok, tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 13:48)
čIA ŠIAIP...SENTIMENTALI TOKIA, NEeLINIŠKA FOTO. bUVAU PASIVAIKŠČIOTI blush2.gif

[

Elinute, o jei nepatingėtum tą pirmą vaizdelį perfotografuot anksčiau ryte, ar vėliau vakare? Pvz šiandien vakare manau būtų neblogai, nes vakaras jauč bus gražus. Na o tavo "PELKIŲ ŠOKLYS" man visai nieko,bet kaip jau daug kas sakė tas džipas (berods VOLVO) nebloga mašinikė, bet gadin kadrą rapūga. A nebandei kirpt ? Palikt tik koją ir balą?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 27, 18:46)
Elinute, o jei nepatingėtum tą pirmą vaizdelį perfotografuot anksčiau ryte, ar vėliau vakare? Pvz šiandien vakare manau būtų neblogai, nes vakaras jauč bus gražus. Na o tavo "PELKIŲ ŠOKLYS" man visai nieko,bet kaip jau daug kas sakė tas džipas (berods VOLVO) nebloga mašinikė, bet gadin kadrą rapūga. A nebandei kirpt ? Palikt tik koją ir balą?

Labai dėkui. Nu, vat su ta mašina ne kas gavosi, o jos norėjo šoklys doh.gif . Atseit: tegu stovi, o aš va šoksiu doh.gif . Nemaniau, kad taip sugadins foto. Kirpt jau nėr kur, nes nukarpiau kapų tvorą unsure.gif , šiukšlių konteinerius....
Dar viena neEliniška blush2.gif . Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių blink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 27 kovo 2008 - 17:54
Elina, man peizaziuks liuks, labai mielos spalvos, tik ciut ciut dangaus daugiau noretus rolleyes.gif
O soklys tas, gerai pagautas, tik fonais niaaa schmoll.gif as tokia foto isivaizduoju is apacios fotkinta, kad daug dangaus matytusi, o demesys tam vandenyje smile.gif

Sansara,smagus ledas, ta skyle kzkaip pritraukia, siurbia vidun, va kad ju pora salia butu tokiu ekeciu rolleyes.gif

Westa, nuostabios orchidejos, tik man joms truputi per daug erdves palikta smile.gif

Jurga, man berniukas pilkas, toks niurus ir kaip uzblurintas, nerandu kur tas fokusas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 19:53)
Nepatikėsit, kad dėl šio kadro, galima sakyt, beveik gulėjau ant bėgių blink.gif
Patikesim, matosi, kad pasistengei hihihi.gif
Man noretusi didesnes ryskumo zonos, nes dabar pati begiu pradzia isplaukusi. tai noretusi, kad butu risku, o jau tolialiau nublanktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 27 kovo 2008 - 17:58
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 17:29)
įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška  smile.gif

user posted image

Negalima vertinti? unsure.gif Gražu man ir viskas 4u.gif

QUOTE(Jurga @ 2008 03 27, 17:46)

Bandau išmokti portretus kurti...
user posted image

Jurga, pakaušiuką kaip reikiant kirpčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 27, 18:29)
Na jau tavo glamūras Peppi, tai  thumbup.gif  clap_1.gif  yahoo.gif

Niekur nerandu Peppi glamouro blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 18:00)

Elina, neužkrėtinėk savo galūnių karpymų kitų smile.gif Tavo bėgiams iš tiesų ryškumo zonos gilesnės norisi, o tai žvilgsnis kala tiesiog žemyn.. nėra jam kur slįst tais bėgiais.. pabandyk pati pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 18:59)
as tokia foto isivaizduoju is apacios fotkinta, kad daug dangaus matytusi,  o demesys tam vandenyje smile.gif

Žinok, visai beveik gulom fotkinau, gal ne į temą televyką pasiėmiau unsure.gif . Reikėjo su plačiakampiu pabandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 19:02)
Negalima vertinti? unsure.gif  Gražu man ir viskas 4u.gif
Papildyta:

Niekur nerandu Peppi glamouro blink.gif

ND žiūrėk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 16:29)
o aš sėdžiu tarp keturių sienų ir fotoabstinensija ima viršų... įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška  smile.gif

eik sau...o tau viduje turbut virte verda viskas kai sedi tarp keturiu sienu smile.gif ?
labai aktyvi foto...spalvos tiesiog elektrines bet ne banaliai, labai patiko.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 27, 17:29)
Na jau tavo glamūras Peppi, tai  thumbup.gif  clap_1.gif  yahoo.gif

cic, neisduok mirksiukas.gif ne visi mane pazysta v lico mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 27, 18:55)
eik sau...o tau viduje turbut virte verda viskas kai sedi tarp keturiu sienu smile.gif ?

savaitė tik iki konteinerio šiukšlių išmest.. vyrija serga nuo Velykų unsure.gif .. bliamba rytoj važiuosiu kur nors pravietrica unsure.gif
sorry, už off topic 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.

Ačiū, kad siūlote mane slaptažodžio gavimui smile.gif Aš jį mielu noru paimsiu.

Jurga, visai neblogas portretukas pradžiai, kaip jau minėta fokusas pabėgęs nežinia kur, na ir sakyčiau nereikėjo dešinės nukirpt, centrinė kompozicija ne visada blogis smile.gif

Elina, patiko tavo bėgiai, didesnės ryškumo zonos ir man norėtųsi. Aš irgi turiu vienus archyve smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 27, 17:46)
Anasko, galgi paliksi vieną kartą savo Glamour  cool.gif

liezuvis.gif jau palikau topsecret.gif
Atsakyti