Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara

man, kaip ne megėjui sverti ar su liniuote skaidyti trečdaliais nuotraukas, ši balutė faina - nebalutiška. ji galaktiška, kosmosiškaijuodaskyliška blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 27 kovo 2008 - 15:09
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 13:10)
Aha, aš irgi žinau, bet negalėjau nei tų gražių debesų atsisakyti, nei to sniego kampuke kairiame doh.gif

Man irgi dar daznai horizontas ilenda per viduri, nors jau jauciu kaip samoningai imu ieskoti kur jam ne per viduri rast vieta smile.gif
Kita vertus, kartais ir per viduri galbut tinka.

O del antros Elinos foto sutinku su kitais komentarais ir labiausia cia kliuva automobilis, grazus automobilis, bet ne vietoj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 03 27, 15:00)
kosmosiškaijuodaskyliša blink.gif

biggrin.gif naujadaras
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 27, 15:00)
kosmosiškaijuodaskyliška blink.gif

lotuliukas.gif

ziuriu saulute uz lango tai ir nuotaikos geresnes biggrin.gif

Sansara, man gal noretusi spalvu, turetu buti melsvo atspalvio... ax.gif ?
as pries menesiuka salia namu klampojau pora valandu tokias balas fotkindama bet taip ir neradau ka is ju parodyti... ax.gif
Atsakyti
labadienis smile.gif

Sansara visai patiko man tavo ieškojimai.. gal kiek kontrasto daugiau norėtųsi , bet šiaip visai tokia nebloga faktūra gavosi smile.gif

Elina pirmoji spalvom įdomi, gal kiek ryškumo trūksta ir kompozicija kliūva.. antroji - momentą pagavai, bet tik tiek

Andriuska šaunu, kad dalinies

o aš sėdžiu tarp keturių sienų ir fotoabstinensija ima viršų... įdedu ne vertinimui. tiesiog mano nesaviraiškos išraiška smile.gif

user posted image
Atsakyti
westa, spalvos pritrenkiančios. bet kadravimas nei du žiedai, nei vienas. kažkas tarpinio...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 16:34)
westa, spalvos pritrenkiančios. bet kadravimas nei du žiedai, nei vienas. kažkas tarpinio...

daug ten žiedų.. smile.gif gal ir galėjau dešinės kiek palikt.
Atsakyti
Laba,

westa, spalvos trykšta thumbup.gif
sansara, žiūrisi man ta balutė, net labai smile.gif . Tokia šiek tiek meditacinė nuotrauka smile.gif .
Elina, man smagi foto su šokančiu vyruku, pritarsiu, kad mašina kiek ne vietoj ten 4u.gif .

Bandau išmokti portretus kurti...
user posted image
Atsakyti
Patiko man siandien NeEliniskumas, neSansariskumas biggrin.gif tikrai tikrai 4u.gif

O Westos kadangi ne vertinimui bigsmile.gif pasakysiu tiki kad patiko melancholiskumas. Noriu irgi orchidejas namie auginti rolleyes.gif
Atsakyti
Jurga, šešėlis nuo rankytės ant veido... akytėm trūksta ryškumo. pilkoka foto.
Atsakyti
westa, oj atsiprašau, nepamačiau, kad nekomentavimui blush2.gif foto matau ir komentuoju iš įpročio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 17:06)
westa, oj atsiprašau, nepamačiau, kad nekomentavimui  blush2.gif foto matau ir komentuoju iš įpročio  blush2.gif

aik jau, tai gerai kad komentuoji . daugiau komentaru daugiau kritikos tik į naudą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 27, 13:01)
man tai noresis islikti glamurine kitu akyse amziams lotuliukas.gif
kai zinai ka reikia daryti - uztrunka ne itin ilgai...bet gera fotografija visada reikalauja gero pasiruosimo smile.gif

Na jau tavo glamūras Peppi, tai thumbup.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti