Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 12:07)
peppi  lotuliukas.gif tu ir taip glamūrinė mūsų akyse kasdien avatare  lotuliukas.gif tik sayonara kartais tavo neglamūrintų veidukų įmeta  tongue.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 14:07)
tai tu parsisiuntei tik paveiksliukų galeriją, jų nepanaudosi, tačiau šalia buvo ir failas su BRUSH.

Aa.. supratau dabar, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
čIA ŠIAIP...SENTIMENTALI TOKIA, NEeLINIŠKA FOTO. bUVAU PASIVAIKŠČIOTI blush2.gif

user posted image

Ir tokia dar lotuliukas.gif . Į Pelkę įkėliau nespalvotą, įvertinimai liūdni. Gal spalvota geriau žiūrisi g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 27 kovo 2008 - 13:16
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 12:48)
čIA ŠIAIP...SENTIMENTALI TOKIA, NEeLINIŠKA FOTO. bUVAU PASIVAIKŠČIOTI blush2.gif

Visai mielas gamtinis vaizdelis smile.gif Tik kaip suprantu, ziurint pagal taisykles, reiktu horizonta traukt aukstyn ar zemyn nuo vidurio linijos (?)
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 27, 14:09)
Visai mielas gamtinis vaizdelis smile.gif Tik kaip suprantu, ziurint pagal taisykles, reiktu horizonta traukt aukstyn ar zemyn nuo vidurio linijos (?)

Aha, aš irgi žinau, bet negalėjau nei tų gražių debesų atsisakyti, nei to sniego kampuke kairiame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 27, 09:40)
likau vinintelis nepasirašęs, tai prisipažinsiu ir pristatysiu, kaip buvo padarytos mano nuotraukos.

kaip šaunu kad aprašei viską taip detaliai thumbup.gif

Aš tai tik šparagus visaip kaip dėliojau ir apšvietimo kampus visokius išbandžiau. Beje ta su atspindžiais yra ir šoninio apšvietimo bandymas smile.gif vakar dar bandžiau kontūrinį , bet nelabai kas gaunas unsure.gif Šiandien eisiu į pamoką, tai reikės pasiklausinėt daugiau smile.gif

Elina, man tai gražus tas vaizdelis wub.gif . Net ir kompozicija nekliūva smile.gif O jau spalvos thumbup.gif

O antroj jei dar nors to automobilio nebūtų, momentas neblogas pagautas, bet fonas viską užgožia schmoll.gif

O Pepi ir šiaip labai simpatiška mergina, nelabai jai ir to glamūro reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 27 kovo 2008 - 13:35
QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 13:48)

Pirmas mielas vaizdelis...apie kompoziciją patylėsiu nelabai dar išmanau...man lyg dangaus daugiau norėtųsi...nuotaika tokia niūri man toj foto...ir taip kažkokia pavasarinė depresija, tai žiūrint į šitą foto man nuotaika nė kiek negerėja...matyt reikia jau žalumos akims smile.gif

Antras linksmas, tik mašina už žmogučio gadina labai vaizdelį....ir man kažkodėl norėtųsi ne kvadrato čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 27, 10:13)
unsure.gif  nu va unsure.gif  bet jei ka, iskart rasyk, mes tau skolingi  busim mirksiukas.gif

Būtinai smile.gif kai tik pajausiu, kad noriu, galiu dalyvauti sudėtingesnėse temose - iš kart paprašysiu. Arba kai techniniuose ND nuotraukos bus tokios, be didelių klaidų, įdomios - tada biggrin.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 27, 12:48)

Ir tokia dar lotuliukas.gif . Į Pelkę įkėliau nespalvotą, įvertinimai liūdni. Gal spalvota geriau žiūrisi g.gif

Pirmasis vaizdelis man pavasariškas. Šiuo momentu norėčiau mažiau dangaus. O vyriškio šokančio per balą man spalvota nuotrauka mielesnė ir pritariu pasisakiusiems, kad automobilio galėtų ir nebūti smile.gif Bet abi nuotraukos man pavasariškos tikrai smile.gif
Atsakyti
Elina, ta neELINIŠKOJI man thumbup.gif tik dar pakontrastinčiau.. o kompozicija hmmm, kaip bekarpau, vis tiek kliūna labiau, nei originalas doh.gif
o vat eliniškoji vėl su kabliukais tongue.gif geras momentas, tačiau aplinka jo nepalaiko ir smugdo.

man neSansariškas periodas, todėl daug kas nesupranta to, ką darau biggrin.gif
laukiu kritikos unsure.gif sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sansara, įdomiai visai tos linijos smile.gif Tik kairė pusė vis tik nusveria. Gal bandyčiau dar karpyt kaip nors kad atsirastų pusiausvyra kompozicijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 15:26)
man neSansariškas periodas, todėl daug kas nesupranta to, ką darau biggrin.gif
laukiu kritikos  unsure.gif sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai  doh.gif

Įdomu smile.gif Sunku net pakomentuoti, norisi, kad tas apvalumas nebūtų viduriuke...gal dešinėn labiau bandyčiau stumt... nors pabandžiau pridėt lapą..man karpyti nesinorėtų foto ax.gif patinka tokie kadrai man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 14:26)
laukiu kritikos  unsure.gif sharpas gali kliūt, vėl nauja programa, vėl nauji kriterijai  doh.gif

Idomiai cia. Atrodo kad fotografuota is kokio lektuvo i ant zemes pavirsiaus esancius piesinius
Atsakyti