Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vauga @ 2008 03 26, 22:56)
norejau parodyt nuotaika. kad linksmas sunelis, kuris megsta zaisti, ypac kamuoliu, yra priristas prie budos. Buda yra persviesta, bet jai ne pagrindinis akcentas. tvora  - tik dekoracija. o kodel pagrindinis akcentas turi buti centre? kamuolys nera pagr. akcentas, bet jis yra uzuomazga minciai.
bet vistiek aciu uz mano foto pastebejima.  4u.gif

Jokiu būdu - tik ne centre (atrodo niekur to nerašiau).
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 26, 22:21)
Dar turiu pasiulyma ax.gif  duoti slaptazodi RidaR, Makares ir Toro 4u.gif  Jie jau senai pas mus, ir man atrodo neturi dar g.gif

O del techniniu ND slaptazodzio turiu irgi pasiulyma ax.gif  pakeisti, ir duoti visiems naujokams, kas nores prisijungti ir mokytis, bet viesai ji neskelbti 4u.gif

Ačiū, Anasko, už tokį pasitikėjimą, bet aš atsisakau 4u.gif Šiuo metu esu pasimetusi ir net nežinau ko pati noriu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 26, 22:36)
GLAMURINANTIEMS smile.gif is cia galima parsisiusti blakstienu, tik pati dar nesusigaudau iki galo, kaip jomis naudotis rolleyes.gif

jau buvo išbandyta tongue.gif dedi atskirame sluoksnyje ir darai Transform Free ir ištampai pagal akies formą mirksiukas.gif

paruošiau aš ND, tik reik šian šviežiom akim pažiūrėt, nes vakar negalėjau užmigt, vis glamūrinau glamūrinau mintyse blink.gif

dėl mano agurko spalvos tamsokos. tai jau taip gavos, nes fotografavau ant lempos padėtą ax.gif tai viduriukas švietė, o likusi dalis nusitamsino... dar ir su pomidoru buvo bandyta, ten kaip kaip ugnikalnis atrodo lotuliukas.gif

peppi. aš tai žadu parodyt pradinį variantą po balsavimo tongue.gif nes jis tikrai kokybės atžvilgiu ok, bet kiek bardako aplink... doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ir sveikinimai namu darbu geriausiems smile.gif gerai padirbejot!
Kitos temos pazadu nepraleisti ir as ax.gif
Atsakyti
likau vinintelis nepasirašęs, tai prisipažinsiu ir pristatysiu, kaip buvo padarytos mano nuotraukos.

pomidoras. taip ryškumo trūko. pagrindinė priežastis - senas akvariumas, nes tik tokį pavyko gauti. jo žali stori stiklai, kuriuos kad ir kiek bandžiau šveisti actu, vis vien buvo nesuperskaidrūs. plius vanduo. aišku, kažkiek ir pačio objekto greitis (nors išlaikymas buvo pakankamai trumpas). žodžiu viską susumavus kokybė krito. dariau taip: pastačiau vonioje taburetę, ant jos akvariumą, už akvariumo baltą atšvaitą, vieną blykste su skėtuku iš viršaus ir kiek į atšvaitą (priekyje dėjau, bet atspindys bjaurus nuo storo stiklo). viena ranka laikiau pomidorą, kita - fotiką. paleidžiu pomidorą - paspaudžiu mygtuką. vaizdą apverčiau, kad būtų dinamiškiau. toks išnyrantis pomidoras gavosi. failo originalas (tamsi juosta - tai sinchronizavimo problema. norėjau maksimaliai trumpinti išlaikymą, dėl to teko aukoti dalį kadro):

user posted image

paprika. norėjau imituoti didžiulę, per visą kambarį papriką. kadangi didelių paprikų nebūna, tai teko sumažinti kambarį. jį padariau iš storo popieriaus. grindis nupaišiau savo drebančiomis rankelėmis dėl to jos tokios ir tiek sulaukiau pastabų; bet labai tingėjau šope lyginti). daugiau balų surinkusioje apšvietimas dirbtinis, o mažiau (kuri gorizontali) - netūralus (lango šviesa). o vat maketas atrodė taip ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 27, 09:40)
likau vinintelis nepasirašęs, tai prisipažinsiu ir pristatysiu, kaip buvo padarytos mano nuotraukos.

geras bigsmile.gif kaip idomu suzinoti pati procesa smile.gif
Atsakyti
Nu tikrai idomu, Andriuska biggrin.gif o as dar galvojau , kur namie galima rasti toki kampa, kaip pas tave smile.gif

As irgi parodysiu pradini glamuro varianta, tik ir jo dar neturiu doh.gif vakar viskas nukeliavo i recycle bin mad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 27, 07:58)
Ačiū, Anasko, už tokį pasitikėjimą, bet aš atsisakau  4u.gif Šiuo metu esu pasimetusi ir net nežinau ko pati noriu.
unsure.gif nu va unsure.gif bet jei ka, iskart rasyk, mes tau skolingi busim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 10:08)
jau buvo išbandyta tongue.gif dedi atskirame sluoksnyje ir darai Transform Free ir ištampai pagal akies formą  mirksiukas.gif
O gal galetum paaiskinti kaip tuos ztssiustus paveikslelius isikelti ir kur isikelti, kad galima butu naudoti. nes jie juk ne kaip layeris, jei atsidarai PS tai blakstiena baltam fone blink.gif tai as ir nesuprantu kaip juos pradet naudot, kaip jau po to tai zinau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 03 27, 11:40)
Kaip smagu kai zmones tiek dirba del fotografijos, juk pasiruosimas gali uzimti daugiau laiko nei pati fotosesija, as matyt netureciau kantrybes doh.gif
gal tai ateis su laiku
o tu, andriuska, saunuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 12:41)

Kaip smagu kai zmones tiek dirba del fotografijos, juk pasiruosimas gali uzimti daugiau laiko nei pati fotosesija, as matyt netureciau kantrybes  doh.gif 
gal tai ateis su laiku
o tu, andriuska, saunuolis  4u.gif

o ką seneliui veikti ilgais žiemos vakarais? ačiū, kad įvertinai pastangas. laiko iš tiesų nedaug užėmė. po valandą su trupučiu kiekvienai idėjai (apmąstymai kelionėse į darbą ir atgal nesiskaito. kaip ir akvariumo valymas bei reflektoriaus džiovinimas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 27, 13:49)
o ką seneliui veikti ilgais žiemos vakarais? ačiū, kad įvertinai pastangas. laiko iš tiesų nedaug užėmė. po valandą su trupučiu kiekvienai idėjai (apmąstymai kelionėse į darbą ir atgal nesiskaito. kaip ir akvariumo valymas bei reflektoriaus džiovinimas biggrin.gif )
O jei butum 2 valandas sugaises, gal ir langeliai tiesesni but iseje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 27, 08:08)
peppi. aš tai žadu parodyt pradinį variantą po balsavimo tongue.gif nes jis tikrai kokybės atžvilgiu ok, bet kiek bardako aplink...  doh.gif

man tai noresis islikti glamurine kitu akyse amziams lotuliukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 11:41)
Kaip smagu kai zmones tiek dirba del fotografijos, juk pasiruosimas gali uzimti daugiau laiko nei pati fotosesija, as matyt netureciau kantrybes  doh.gif 

kai zinai ka reikia daryti - uztrunka ne itin ilgai...bet gera fotografija visada reikalauja gero pasiruosimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 03 27, 11:41)
O gal galetum paaiskinti kaip tuos ztssiustus paveikslelius isikelti ir kur isikelti, kad galima butu naudoti. nes jie juk ne kaip layeris, jei atsidarai PS tai blakstiena baltam fone  blink.gif  tai  as ir nesuprantu kaip juos pradet naudot, kaip jau po to tai zinau smile.gif

tai tu parsisiuntei tik paveiksliukų galeriją, jų nepanaudosi, tačiau šalia buvo ir failas su BRUSH. tai jį paspaudus du kart, tos blakstienos įkelia prie teptuko tipų (kur renkies minkštas, kietas, storį, tai pabaigoj rasi tas blakstienas).
paimi sukuri naują layer, pasirenki teptuką ir jo tipą kurią nors blakstieną ir paspaudi vieną k. atsiranda diiiidelę blakstieną, kurią su transform free patampius už kampų pritaikai prie akies formos...

peppi lotuliukas.gif tu ir taip glamūrinė mūsų akyse kasdien avatare lotuliukas.gif tik sayonara kartais tavo neglamūrintų veidukų įmeta tongue.gif
Atsakyti