svarbu ne Bukareštas
ačiū, westa
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 23:09)
Nu va jei pamiršai, vadinas nesu verta
Verta verta QUOTE(westa @ 2008 03 26, 23:15)
Anasko, Marakeš, ne Makareš
ot geras as visa laika taip ir rasiau dar galvojau kad i mano klasiokes panasus nikas
tai va kodėl aš tą slaptažodį gavau
QUOTE(Anasko @ 2008 03 27, 00:24)
Verta verta
Nu jei verta, tai duokit
Beje, šiandien fotkinau darželinę šventę...reikės dar pasiknisti gal rasiu ką įdomaus...nors kaži kaži...tik patiko vaikų išraiškas gaudyt sunkiai man sekasi žmones fotografuot..
QUOTE(Sansara @ 2008 03 26, 20:05)
šiuose ND įdomiau ne rezultatas, o pradinį variantą pamatyt
aš tai teptukais dirbu
aš tai teptukais dirbu
na manau jei pradinis variantas nebus kokybiskas ir geras tai jokie PS irankiai neisgelbes
bet nezinia ar nores moterys rodyti ta is kurios veliau nulipdys grozi
QUOTE(westa @ 2008 03 26, 20:29)
man nelabai patinka kas vyksta ND albume.. maža to kad be čia temoj vedamų diskusijų ten nubėgi, bandai žmogui parašyt.. vietoj padėkos gauni įžeidinėjimų kalną.. gal laikas keist slaptažodį???
praleidau matyt pabaiga tos diskusijos...tai gal visgi gerai, kad po slaptazodziu
QUOTE(marakeš @ 2008 03 26, 23:17)
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 23:31)
Beje, šiandien fotkinau darželinę šventę...reikės dar pasiknisti gal rasiu ką įdomaus...nors kaži kaži...tik patiko vaikų išraiškas gaudyt sunkiai man sekasi žmones fotografuot..
viskas gerai, kokybe nebloga kaip darzeliniam surmuliui tik reiketu white balansa nusistatyti kai patalpoje fotografuoji kai ismoksti ir ipranti tai kaskart daryti - labai paprasta dabar berniukas zalsvas
Smilciau sveikinu
glamūro temai - truputis reklamos http://www.youtube.c...h?v=T4y5b7INvqE
QUOTE(peppi @ 2008 03 27, 01:08)
viskas gerai, kokybe nebloga kaip darzeliniam surmuliui tik reiketu white balansa nusistatyti kai patalpoje fotografuoji kai ismoksti ir ipranti tai kaskart daryti - labai paprasta dabar berniukas zalsvas
Išmokiau MB nusistatinėt white balansą, o pati nenusistačiau ir dar su PS pridirbau, gali būt ir jo kaltė dėl žalsvumo
QUOTE(marakeš @ 2008 03 27, 00:12)
Sakyčiau anti-reklamos
QUOTE(marakeš @ 2008 03 27, 00:12)
jo dirvos mokymuisi dar turim