Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

svarbu ne Bukareštas smile.gif

ačiū, westa smile.gif
Atsakyti
kaip smagu ax.gif , ačiū už pasiūlymą slaptažodžiui 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 23:09)
Nu va smile.gif jei pamiršai, vadinas nesu verta smile.gif
Verta verta mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 26, 23:15)
Anasko, Marakeš, ne Makareš  biggrin.gif
ot geras doh.gif as visa laika taip ir rasiau doh.gif dar galvojau kad i mano klasiokes panasus nikas biggrin.gif
Atsakyti
tai va kodėl aš tą slaptažodį gavau biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif po blatu bigsmile.gif juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 27, 00:24)
Verta verta  mirksiukas.gif

Nu jei verta, tai duokit biggrin.gif

Beje, šiandien fotkinau darželinę šventę...reikės dar pasiknisti gal rasiu ką įdomaus...nors kaži kaži...tik patiko vaikų išraiškas gaudyt smile.gif sunkiai man sekasi žmones fotografuot..

user posted image
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 26, 20:05)
šiuose ND įdomiau ne rezultatas, o pradinį variantą pamatyt  ax.gif
aš tai teptukais dirbu  lotuliukas.gif

na manau jei pradinis variantas nebus kokybiskas ir geras tai jokie PS irankiai neisgelbes smile.gif
bet nezinia ar nores moterys rodyti ta is kurios veliau nulipdys grozi biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 26, 20:29)
man nelabai patinka kas vyksta ND albume.. maža to kad be čia temoj vedamų diskusijų ten nubėgi, bandai žmogui parašyt.. vietoj padėkos gauni įžeidinėjimų kalną.. gal laikas keist slaptažodį???  g.gif

praleidau matyt pabaiga tos diskusijos...tai gal visgi gerai, kad po slaptazodziu smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 03 26, 23:17)
svarbu ne Bukareštas smile.gif

biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 23:31)
Beje, šiandien fotkinau darželinę šventę...reikės dar pasiknisti gal rasiu ką įdomaus...nors kaži kaži...tik patiko vaikų išraiškas gaudyt smile.gif sunkiai man sekasi žmones fotografuot..

viskas gerai, kokybe nebloga kaip darzeliniam surmuliui smile.gif tik reiketu white balansa nusistatyti kai patalpoje fotografuoji mirksiukas.gif kai ismoksti ir ipranti tai kaskart daryti - labai paprasta mirksiukas.gif dabar berniukas zalsvas smile.gif

Smilciau sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
glamūro temai - truputis reklamos smile.gif http://www.youtube.c...h?v=T4y5b7INvqE
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 27, 01:08)
viskas gerai, kokybe nebloga kaip darzeliniam surmuliui smile.gif tik reiketu white balansa nusistatyti kai patalpoje fotografuoji mirksiukas.gif kai ismoksti ir ipranti tai kaskart daryti - labai paprasta mirksiukas.gif dabar berniukas zalsvas smile.gif

Išmokiau MB nusistatinėt white balansą, o pati nenusistačiau lotuliukas.gif ir dar su PS pridirbau, gali būt ir jo kaltė dėl žalsvumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 27, 00:12)
glamūro temai - truputis reklamos smile.gif http://www.youtube.c...h?v=T4y5b7INvqE

Sakyčiau anti-reklamos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 27, 00:12)

jo dirvos mokymuisi dar turim hihihi.gif
Atsakyti