Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(toro @ 2008 03 26, 22:39)
Stikline, lupos atstatytos glamuriškai, žvilgsnis irgi glamuriškas, peršviesta stipriai, skrybėlės baltas elementas blaško dėmesį (akina), už nugaros šešėlis krenta.

Šešėlis tai todėl, kad fotkinta pakankamai senai, kai dar nebuvo minčių apie glamūrą ir apskritai kaip geriau nufotkint biggrin.gif Nu bent šis tas glamūriška smile.gif bet šiaip patiko žaistis su PS...matyt tuo ir baigsiu. Vistiek dalyvaut nežadu ND ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 26, 22:30)
Bandžiau glamūrint...sillwio pluginas neveikia deja...tai išspaudžiau be plugino kažką...foto sena...nekokybiška ir t.t. o kaip šiaip? labai baisu?

Veidukas wub.gif nepaprastai tinka glamourui. Davaj, pabandyk naujai 4u.gif
Atsakyti
Elina, pirma gan stipriai atrodo, tik gal čiut didesnės ryškumo zonos reikėtų, na ir isprausta gal kiek perdaug, o antra stipriai užspausta, sugrūsta ir šiaip nesižiūri.

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 20:57)
Šparagai abi mano  blush2.gif

Sveikinam 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(westa @ 2008 03 26, 21:01)
o dėl to... tiesiog nesmagu ir tiek.. klausė žmogus, rodos bandei atsakyt.. ale va matai kaip būna.. lai būna jos ar jo kelias irnesakyk.gif

A po kuria nuotrauka ten kažkas vyksta?
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif

Jurga , tavo pomidoriukai man labai patiko thumbup.gif Dar etiudas su paprika (nemačiau, lyg dar autorius neprisipažino) geras, tik man išsididinus fonas toks nelabai, kažkokiais plėmais ir vis tik jei jau griežtai languota, norėtųsi ir tų langelių linijų neišplaukusių unsure.gif Ir Sansaros kaleidoskopas , kuo toliau tuo labiau patinka (numaniau beveik nuo pradžių kas autorė mirksiukas.gif ), vienintelis kas kliūva, tai šiek tiek niūroka spalva unsure.gif

Su tom temom doh.gif Turiu du variantus unsure.gif - tiltai (tik galvoju ar dar nebus per šalta tai temai g.gif ) arba įrankiai (meistravimo, stalo, maisto gaminimo ir pan. ) Kaip manot g.gif
Papildyta:
Stikline, tikrai gali bandyti glamūrui, puikus modelis thumbup.gif

Elina, man antra visai nieko būtų, tik rankytė pirmam plane daug kadro bereikalingai užima unsure.gif
Atsakyti
Smiltis gal įrankiai ? tiltus geresniam orui gal paliekam? smile.gif

Rida
jau viskas kaip ir baigėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 26, 21:03)
Nžn.. g.gif Ką norėjai parodyt: šunį, tvorą, būdą ar kamuolį? Nėr akcento į pagrindinį objektą. Nes jai kamuolys (pagal spalvą) tai jis labai jau šone

norejau parodyt nuotaika. kad linksmas sunelis, kuris megsta zaisti, ypac kamuoliu, yra priristas prie budos. Buda yra persviesta, bet jai ne pagrindinis akcentas. tvora - tik dekoracija. o kodel pagrindinis akcentas turi buti centre? kamuolys nera pagr. akcentas, bet jis yra uzuomazga minciai.
bet vistiek aciu uz mano foto pastebejima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 22:54)
Stikline, tikrai gali bandyti glamūrui, puikus modelis  thumbup.gif

Ačiū smile.gif Tik kad kažkaip pastaruoju metu sunkiai man sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 26, 21:54)
Su tom temom  doh.gif Turiu du variantus  unsure.gif - tiltai (tik galvoju ar dar nebus per šalta tai temai  g.gif ) arba įrankiai (meistravimo, stalo, maisto gaminimo ir pan. ) Kaip manot  g.gif

Smiltis, žinok, prieš tai galvojau, kokios temos sekančios man norėtųsi, ir pagalvojau apie įrankius. Dabar skaitau tavo svarstymus biggrin.gif . Tiltai irgi labai įdomi tema. Įrankiai, gal lengviau prieinama...
Atsakyti
Sveikinu Smilti 4u.gif Saunuole first.gif
Aplamai man labai patiko sie techniniai darbai, nes buvo daug puikiu kadru, puikiu minciu, tikrai visi saunuoles(iai) biggrin.gif 4u.gif Mane taip ir neaplanke darzoviu muza verysad.gif
Atsakyti
Na sveikinimai nugaletojai!!! Kaip kazkas sake puikus paveikslas i virtuve!

Mane turbut parisot smile.gif aciu uz balsus ir komentarus 4u.gif

Vauga man baisiai nepatinka tokie vat efektai, kai ant nespalvotos daroma kazkas spalvota ar atvirksciai todel nieko apie sia foto negaliu pasakyt.

Elina antroji butu puiki, jei ne ta rankyte puse vaizdo uzdengianti, nu bet faina suniuka turit smile.gif

As ir uz irankius.

Atsakyti
Dar turiu pasiulyma ax.gif duoti slaptazodi RidaR, Makares ir Toro 4u.gif Jie jau senai pas mus, ir man atrodo neturi dar g.gif

O del techniniu ND slaptazodzio turiu irgi pasiulyma ax.gif pakeisti, ir duoti visiems naujokams, kas nores prisijungti ir mokytis, bet viesai ji neskelbti 4u.gif
Atsakyti