Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

sveikos, mamytes, 4u.gif mes kai gime mazoji pirmus 2 men naudojom Libero, labai patiko mum.Gimdymo namuose dave pabandyt pampers naujagimiams, tai labai nepatiko, pro sona viskas prabegdavo, ir virsui ties nugaryte, nes nera gumytes ten, ir Hugies, tai irgi, atrodo kad kiaurai praleidzia viska, nu tipo kvepuoja doh.gif .Aspati buvau dar nusipirkus Bambo ir maximos mazas pakuotes, pabandymui.Paskui draugai ateidami lankyt atnese pampers ir kiti paskui , tai irgi jos kazkaip pro sonus praleisdavo daznai. O kai pabandem Maximos, manau geriausias variantas ir kokybe ju thumbup.gif ,ne del to kad jos pigesnes. Bambo, tai turiu ta pakely dar iki dabar karts nuo kart, jei pritrukstam staigiai, nelabai jos man. Dar labai geri Helen harper pakloteliai thumbup.gif
Atsakyti
naudojau pampers o dabar nusipirkau maximos ir visai patiko,sakyciau kad tokios pacios kaip ir pampers
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2007 12 07, 17:52)
Norejau paklausti, gal kas naudojo Libero sauskelnes? Kiek atsimenu jos vienos brangiausiu, bet kaip kokybe?

Mes naudojome Libero sauskelnes beveik 6 mėnesius. thumbup.gif . Tik porą kartų teko nusipirkti su broku (prairęs šonas vidinėje pusėje), deja, vaistinėje, iš kurios pirkau, nepakeitė verysad.gif Bijodama vėl nusipirkti blogas, perėjau prie Pampers. Tos su kvapu nepatinka, ir kūdikis šunta. Dabar naudojam Huggies, kol kas viskas gerai. Beje, drėgnos servetėlės man labiausiai irgi Libero patinka thumbup.gif
Atsakyti
esam bande ivairiausiu pampersu, bet geriausi Pampers... thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi daug isbandem, bet mums geriausiai tiko huggies thumbup.gif
nors prie zaizdos dek wub.gif
Atsakyti
mes tik uz huggies thumbup.gif kiti praleidzia, o nuo pampers beria schmoll.gif
Atsakyti
Naudojom pampers,maxima,bambolina ir kitokius,tai mum tiko tik pampers ir libero,ne tie senieji,o nauji kazkokie buvo atsirade.Nuo kitu tai ir odyte raudona ir siaip nieko gero.Dar kazkokie tiko,bet jau pavadinimo nepamenu blink.gif
Atsakyti
naudoju tik pampers. puske dar kai lelius mazas buvo bande ivairius bet nuo daugumos bere, o nuo pampers ne. tad nusprendziau pirkt juos. iskart tiko tad ir neeksperimentuoju ax.gif
Atsakyti
As uz pampers!!!!
Atsakyti
Aš nuo dukros gimimo iki kokių 6 mėn. naudojau Huggies, o paskui nusipirkau didelę Pampers pakuotę, mat akcija vyko blush2.gif Šiek tiek bijojau, kad gali netikti, bet viskas thumbup.gif ir nuo to laiko naudojam tik pampers. Dukrai 1m.ir 2 mėn.
Atsakyti
man negu pampers geresnes pasirode huggies ir maxima sauskelnes.
Atsakyti
mes Pampers naudojam, perkam dideliais pokais - pigiau kažkiek gaunasi. Turėjau ir Huggis, tai irgi buvo gerai. Kitų kolkas nebandžiau. Bet vis paskaitau, kad ir maximinės puikiai ir plačiai naudojamos. Vis ruošiuosi išbandyti, bet nebūna pirkt mažų pakuočių, nežinia gi ar tiks. Kai užtiksiu būtinai pabandysiu. O pampers kolkas tinka. Naudojam 3 numerį tai pro nugarą šiek tiek išbėgo tik 2 kartus, o ir paberia labai retai, net nežinau nuo ko čia tai priklauso g.gif
Atsakyti