Tiek vienam tiko,tiek kitam vaikui tiko PAMPERS
as irgi pabandziau Maximos sauskelnes tai ,gailiuosi kad anksciau ju nebandziau ,kiek buciau sutaupiusi
Mums tai tik PAMPERS tiko MAXIMOS nepatiko
o mum maximos super
daznai keiciam tai problemu neturim jokiu
daznai keiciam tai problemu neturim jokiu
Aš irgi už Pampers, kiek visokių kitų bandėm... , po to dovanojau draugėm, kurios leliukus turi, joms buvo nieko, o maniškiui tik su Pampers firmos sauskelnėmis gerai buvo. Žodžiu mes už Pampers
Mes tik uz Pampers
mums tai PAMPERS
Sveikos Bukit gerutes, neisvadinkit mane naivuole. As dar tik turesiu maziuka, bet jau pagalvoju, kaip viskas bus. Kur as mokausi, mums labai i galva kalama visokia aplinkosauga ir pan. Kai suzinojau, kad kol suyra vienu sauskelniu tas sluoksnis, kuris sugeria sysiuka, praeina 60metu, tai man plaukai pasisiause paskaiciavus, kiek vienas vaikiukas tu sauskelniu sunaudoja. Na gyvensim viena diena tarp islindusiu is zemes siuksliu, cia jau niekur nedingsim. Bet negi nera ne vienos mamytes LT, kuri butu bandziusi nevienkartines sauskelnes, o tas skalbiamas? Suprantu, kad ne taip patogu, bet gal visdelto atsiras nors viena, kuri bent jau bande ir su vienkartinem ir su nevienkartinem apsieit? Papasakokit daugiau, labai man idomu
na, kol suirtų mašinos padanga, turbūt ir ne 60 metų praeitų bet kažkodėl niekas karietom važinėti dėl to nenori pradėti. nes mašinos yra patogu. man atrodo reikia mažiau mamas graudinti, kaip baisu tos sauskelnės kol jos suyra,o geriau pamąstyti apie jų utilizavimo būdus.bandėm mes ir su palom, ypač vasarą gyvent-kol visai mažas vaikiukas, tai yra tikrai sunku, nes keiti ir keiti ir keiti tas kelnes.apie ilgą išėjimą į lauką ar netrikdomą miegą nė minčių nebūtų o pvz žiemą jei prisileistų ir ilgiau pabūtų, tai spėju kad ir su rimtom ligom gali tekt susidurt.
sauskelnės yra GERAI kaip ir automatinės skalbimo mašinos, džiovyklės, indaplovės, ir dar milijonas mūsų buitį palengvinančių dalykų
sauskelnės yra GERAI kaip ir automatinės skalbimo mašinos, džiovyklės, indaplovės, ir dar milijonas mūsų buitį palengvinančių dalykų