Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

O kiek kainuoja didele pakuote Mximos pampersu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 03 27, 18:28)
Mes naudojam daugkartines. 4u.gif

drinks_cheers.gif mes irgi naudojam daugkartines, mano pacios siutas,tai yra pigiausias ir ekologiskiausias varijantas thumbup.gif ir mazytei jokiu sutimu ir sudirgimu nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanli @ 2009 03 20, 22:10)
iki pusės metų Libero,kartais Pampers, o dabar tik Maxima sauskelnės

4u.gif maxsimos man nepatinka g.gif ir happy isbraukiau is saraso po ju nakty vaikutis dregnas buna

QUOTE(Nikolle @ 2009 03 26, 23:21)
Pigiau tai už kiek? g.gif

as Kauno maytem irgi vezu pamperssus didelis pakas kur maxsimoi 60lt pas mane 45 parvezu ir trusikinius(berniukam,mergaitem) tik su usakimu ir huges mega pakus jie po 42 lt g.gif jai ka kreipkites 4u.gif

tiesa mano mazoji jau laksto tai as naudoju trusikinius pamperius ir pratinu jau ant puoduko ..laikas gi jau biggrin.gif
Atsakyti
mes stengemes naudoti bambo, bet is ekonomines puses, perejom prie pampers g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkas: 05 balandžio 2009 - 14:49
Išbandėme kelias, bet vaikučiui labiau tiko hugges...
Atsakyti
Na mes isbandem jau ivairiu, vis gi kol kas likome prie pampers'u.
Atsakyti
Mes naudojam tik Pampers,bandem Huggies,bet pabere..smile.gif) o db naudojam PAMPERS triusikus labai geras dalykas..
Atsakyti
Mergaitės, gal kas naudojo lenkiškus "Fitti", "Dada"?
Atsakyti
Saviskei perku Bambo arba Libero ax.gif Nuo Pampers bere uzpakaliuka ax.gif Tik isgydavo, tai po kiek laiko berimai ir vel atsirasdavo doh.gif naudojant Bambo ar Libero, tai jokiu berimu neatsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2009 03 29, 21:03)
drinks_cheers.gif mes irgi naudojam daugkartines, mano pacios siutas,tai yra pigiausias ir ekologiskiausias varijantas  thumbup.gif  ir mazytei jokiu sutimu ir sudirgimu nera  thumbup.gif

O tai cia siuvaisi vystykliukus is marles ar kazka daugiau?
Atsakyti
parasykite sauskelniu top trejetuka, idomu kuriu kas daugiausiai subalsuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolbreta: 21 balandžio 2009 - 13:08
Šiandien Megos Rimi 40 proc. nuolaida ne maisto prekėms. Puiki proga pigiau nupirkti sauskelnių smile.gif
Atsakyti